Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

yanındayız hocam.
eleştiririz gerekirse hocam sana müsade deriz ama şu şartlarda bu kadar kepaze adam varken sonuna kadar yanındayız.

Şu konuşmalardan normal şartlarda ceza almaması gerekir. Olan biteni kronolojik olarak anlattı. Hangi ifadesi ceza gerektiriyor? Bir de biz ceza alacak diyerek şunlara fırsat vermeyelim.
ben hocanın yerinde olsam necatiye hızlandırılmış bi kurs verip kıvama getirip sonrasında da basın sözcüsü gibi 7/24 tff ve hakemlere döşemesini sağlardım. isterse 38 maç ceza versinler. bizim tff ye sürekli sallayan ve ceza alması önemsiz olan birine ihtiyacımız var

Isim vererek net konustu

Burak elmas gibi kacak dövüsmüyor cünkü kisisel hic bir beklentisi yok

ben hocanın yerinde olsam necatiye hızlandırılmış bi kurs verip kıvama getirip sonrasında da basın sözcüsü gibi 7/24 tff ve hakemlere döşemesini sağlardım. isterse 38 maç ceza versinler. bizim tff ye sürekli sallayan ve ceza alması önemsiz olan birine ihtiyacımız var
Aysal döneminde benzer şeyler yaşanınca SD'liğe geçip Hamza'yı td yapmayı planlıyordu zaten. Sonra olmadı. Şimdi olabilir.

Takımı savunmasin diyen yok zaten ama artık bezdik tek sorumlu benim zirvaligindan.. Bunu doladı diline uyutuyor 2 senedir bence hiçbir hatasının farkında bile değil babacan bir adam egosu da yüksek başarısızlığı ustlenirim diyor işte.. Madem devamlı kendinde hata görüyor bir noktadan sonra istifa eder insan ben bu işi beceremiyorum der..
Nasıl yok yahu ? Daha dün elli tane mesaj gördüm burada ``Biz ne oynuyoruz ki hakemden şikayet edelim `` diyen. Hem hocayı eleştirip hem hakkımızın çalınmamasını istemek bir arada olmuyor mu ? Ben zaten hocanın bırakması taraftarıyım bir süredir. Yeni hoca ikna edilene bulunana kadar takım hocası olmadan maça çıktığında göreceğiz buradaki çığırtkanları. Portekiz'in köyünden bile hoca getiremeyecek durumda ülke. Yeni geleni de biçmeye başlarlar zaten 2. maçta.

Konusmanin devaminda kesin konu tff dir ondan kestiler. Korkak insanlarin Galatasarayimda isi olmamali. Twitterden yazip duruyordu ama kendisi tam bir korkak cikti. Koskoca kulübün baskanisin ve cikip aciklama yapamiyorsun. Yazik

o zorbay hırbosu bidaha arenaya gelebilecek mi çok merak ediyorum. gelirse haddi bildirilmeli o şahsın, galatasaraya kabadayılık yapacak kadar hadsizlik kime nasip olmuş.

Zorbay piyon reis ya, zorbay daha dünkü çocuk, ha salak olduğunu belli etti, büyük ihtimal tff beni korur dedi ama bunu yer tff. Kendi salakligina yansin

yaw harbimi dion bunu rtaş.
Anlatamadım demek istediğimi. Doğaçlama maç sonu gibi bir açıklama da hoca bu açıklamayı yapsa evet yönetim işini yapmıyor ,iş hocaya düştü derim. Ama düşünülüp taşınılıp yk kararı ile hocanın konuşması bana bu soruyu sorduruyor. Yönetimin hali hepimizin malumu yoksa.

Hocaya olan inancim tazelendi.ve bu inanctan dönmeyeceğim.bu 2.5 seneyi tamamlamadan gitmemeli.zira 2023 ve 2024 bizim ligde.

Açıklamanın belli bölümlerini kesmişler çok bariz.

Bu arada sırf bok atmak için yalan/yanlış dayanaksız ifadeler kullanmayın, sıktınız iyice.
Abi hocayi bizde elestiriyoruzda,bu adamin kurdugu tek cumleye dahi kanlı dusmaniymis gibi davrananlara bi yaptirim olacak mi?bunlar benim gozumde Galatasaray düşmanı

Zorbay piyon reis ya, zorbay daha dünkü çocuk, ha salak olduğunu belli etti, büyük ihtimal tff beni korur dedi ama bunu yer tff. Kendi salakligina yansin
piyon üzerinden mesaj verenin piyonunu anında yiyip mesajı geri iletmeliyiz. hocanın da dediği gibi tff yaptığı hareketlerle kamuoyu üzerinden hakemlere mesaj veriyor yıllardır, aynı şeyi biz de yapmalıyız hareketlerimizle hakemlere mesaj vermeliyiz.

Geri
Üst Alt