- 16 Haziran 2010
- 191.128
- 134.003
- 6.478
3 senedir bitigiz hala goremiyormusun?Her bitti dediginin kullerinden yeniden doğuşu vardır,erken davrandiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senedir bitigiz hala goremiyormusun?Her bitti dediginin kullerinden yeniden doğuşu vardır,erken davrandiniz
korkaklığından sorumluluğu kendi üzerinden attı terim de şahsi kararla görevi üstüne aldı bence. başkan değil emanetçi resmenTabi ki ihtiyacı yok ama geçmiş sayfada bir haber vardı Elmas Terim'in daha öne çıkmasını istedi gibi.karar dediysem de sifai,toplantı karar defterine yazdırmışlardır demiyorum tabi
Emanetçilik kısmı bütün forum mutabık olduğumuz ender konulardan zaten.korkaklığından sorumluluğu kendi üzerinden attı terim de görevi üstüne aldı bence. başkan değil emanetçi resmen
Bu aciklamadan sonra yine ceza yer. Farioli de dün tribündeymis.resimi cikti. Mantikli bi hamle olur. Yardimci olarak farioliO nereden cikti?
kandırma felan bilmemburak hocayı kandırmış diyebilir miyiz seçim öncesi
biliyorsunuz böyle çok güçlü adamlar kolay kanarlar
hele de müttefikleri çok kolay kandırır
öyle değil mi
hatta madalya bile takılmalı. silahım olsa hakemi vururdum diyen bi adam normal bi ülkede ömür boyu spordan men edilirdi.Mantıken, silahım olsa hakemi vururdum diyene 11 gün ceza veriliyorsa , hocanın açıklamalarına ceza verilmemeli.
Keske Okan gelseydi.Bu aciklamadan sonra yine ceza yer. Farioli de dün tribündeymis.resimi cikti. Mantikli bi hamle olur. Yardimci olarak farioli
Okan yardimci olmayi kabul etmez bence. Farioli edebilirKeske Okan gelseydi.
Mayis ayina kadar. Sonra Terim SD filan olurduOkan yardimci olmayi kabul etmez bence. Farioli edebilir
Onlar nerelerde bilen yok maalesef. Iş yine hocaya kalmisBu açıklamaları yapması gereken Başkan veya basın sözcüsü normalde. Şimdi yine ceza alacak