Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Tabi ki ihtiyacı yok ama geçmiş sayfada bir haber vardı Elmas Terim'in daha öne çıkmasını istedi gibi.karar dediysem de sifai,toplantı karar defterine yazdırmışlardır demiyorum tabi
korkaklığından sorumluluğu kendi üzerinden attı terim de şahsi kararla görevi üstüne aldı bence. başkan değil emanetçi resmen

Lig icin baska teknik direktor gelecekse o zaman her hafta konussun fakat isim vererek.

burak hocayı kandırmış diyebilir miyiz seçim öncesi

biliyorsunuz böyle çok güçlü adamlar kolay kanarlar

hele de müttefikleri çok kolay kandırır

öyle değil mi
kandırma felan bilmem
herkes sorumluluğunu yerine getirecek
ama son zamanlarda ne yönetim ne teknik ekip sorumluluğunu yerine getiremiyor

Öff yeter be yeter! Le fontenden masallar! Bunlar senin konuşacağın konular değil hoca! Bunları başkan konuşacak başkan anlatacak! Sen de oyununu oynatacaksın takıma.. Peki ikinizde görevinizi yapabiliyor musunuz ? Hayır!

Bu yüzden ikinizinde istifa edip gitmesi gerekiyor! Bu kadar basit bir denklem bu.. Başkan başkanlığını yapamıyorsa, hoca'da takıma çağdışı oyun oynatıyorsa ben mi istifa edeceğim kardeşim ?

Sen oyun oynatamadığın için, başkanda pasif biri olduğu için istifa edecek! Bunlarıda mı biz söyleyelim ? Koskoca Galatasaray size mi kaldı birtek ? Yeter bıkkınlık geldi artık gerçekten! Futboldan soğuttunuz insanları!

Son düzenleme:
Bilendikleri adamı meydana atan başkan kişisi daha büyük kötülük ediyor Galatasaray'a. Bunun sonucunun ne olacağını bilmiyor mu! Ağırlığı olsa, hocam sen bu dur, bu bizim işimiz derdi. Demeliydi de! Terim'in gitmesini her fırsatta belirtiyorum zaten ama en azından Terim eğriye eğri doğruya doğru diyeyim, egolu, kendini eleştirmeyen biri ama en azından bize karşı yapılan haksızlıklar da lafı dolandırıp abicilik oynamıyor. Burak maalesef görevi gereği kötü niyetli biri. Bile bile yapılan ve bize zarar vereceği bilinen her hamlesi art niyetli olduğunun da kanıtıdır zaten.

Lozan anlaşması bitmeden gitmem diyor.
Çok yetenekli oyuncular varmış takımda 2023 de lozan bitince bu oyuncular ucacakmis .

surda heveslenmistim ta ki ama diyene kadar

Geri
Üst Alt