- 1 Mayıs 2018
- 52.978
- 43.388
- 3.298
ne kadar kotu yonetse yonetsin yine kerizler savunuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Göremiyorum3 senedir bitigiz hala goremiyormusun?
Katılıyor, Avrupa'daki başarının nedenininde bu olduğunu düşünüyorum.Aslında hoca topla oynama sevdasından vazgeçip fb gibi davunmaya yatsa, savunmadan hücuma geçişte biz 2-3x daha iyiyiz, şu ana kadar bu kdar puan da kaybetmezdik. Bizim takımın ana sorunu yerleşik savunmayı çözecek adamların olmaması
Başak maçı: Ne zaman topla hızlı oynayan Halil,Kerem,Morutan,Cicaldau,Mostafa ileri hattı oluştu; biz o zaman baskı kurup, daha derli toplu ataklar sergiledik.Katılıyor, Avrupa'daki başarının nedenininde bu olduğunu düşünüyorum.
Biz rakibi açacak oyunculara da sahip değiliz, oyuna da. Elindeki mal buysa ver rakibe kontrolü üstüne gelsin bakalım. Defans hattımız iyi, oyunu 30 40mt de oynadığımız sürece kolay gol yemez bu takım. Halil ve kerem gibi rakip kaleye hızlı gideceğin oyuncuların da var daha basit ve hızlı oynayarak şuan ligde bambaşka şeyler konusuyor olabilirdik. Hoca istiyor ki zamanın barcasini yaratayim. Geçti o işler elinde kaliteli oyuncun da yok, Messi gibi yıldızın da.
GSCimbom Mobile App
Savunma arkasına hiç top atmıyoruz neredeyse yıllardır profesyonel olup 30mt top atamayacak ozguven ve beceriye sahip olmayan adamlar Gs forması giyiyor bu beni daha da delirtiyor. Uzat bakalım savunma arkasına dikine havadan pas en kötü dönen top kovalarsin yaw. Futbolcuya ne taktik verilirse verilsin bunu saha içinde düşünebilmesi lazım. Mal gibi sağdan sola soldan sağa top döndürüp ceza sahasında bomboş olsak dahi kafasına topu atamayan adamların orta denemeleriyle geçiyor tüm maç.Başak maçı: Ne zaman topla hızlı oynayan Halil,Kerem,Morutan,Cicaldau,Mostafa ileri hattı oluştu; biz o zaman baskı kurup, daha derli toplu ataklar sergiledik.
Geçen sene de devre arasından önce bir ivme yakalamıştı: Oğulcan'ın filan oynadığı zamanlar; aşağı yukarı benzer kadro karakteri sahadaydı.
Sonra dedeleri oynatma sevdası kaybettirdi.