Fatih Terim: “Bu hareketleri, hakemin yanına kar bırakmayacağız”

Akp ve tffde ki rize/fb cetesine sallamadiklari surece olan biten umrumdisi

Korkak tavuk hepsi korkak

Şu zorbay’a acayip ayar oldum ya keşke Arda Marda şunu dövdürse de magandalığı bir işe yarasa

Kendi IGTV'den yayinlasa daha mantikli olmazmiydi? Orda aciklamayi erken kesen olmazdi

Konunun takım oyunuyla falan ilişkisi yok. Adam takımdaki sorunun hakemler olduğunu da söylemedi. Sapla samanı karıştırıyorsunuz.
Yeni yetme hakem bu kadar saygısızlık yapıp güle oynaya maç yönetmeye devam ederse, koca kulübü dansöze çevirir hakemler. Bu zorbay denen yavşağa ne şekilde olursa olsun gereken ceza kesilmeli. Hayatımda bunun gibi ... duymadım. Hocanın söylediklerinin de birebir doğru olduğunu düşünüyorum, oyuncuların kendisine aktardıkları "yumuşak" kısımlar hariç.

Bundan sonra Palabıyık'ı ilk bizim maça ne zaman verirlerse min. 2 puan kaybına hazırladım kendimi. Gerçi şimdi de 3 puan alamıyoruz ama o zaman netler neti, ultra mega banko çifte şans rakip takım.

tff'nin düşmanlığı galatasaray'a mı, fatih terim'e mi? yönetim bunun ayrımını yapsın. galatasaray'a yönelik bir düşmanlıksa nasıl bir yol izlenir oturup düşünsünler. bu düşmanlığın odağı fatih terim ise çözümü kolay hocaya yol verirsiniz. fatih terim'e milli takımdan sonra yeteri kadar sahip çıkıldı. onun kişisel hesapları yüzünden galatasaray'ın geleceğini daha fazla karartmaya gerek yok.

Aslında hoca topla oynama sevdasından vazgeçip fb gibi davunmaya yatsa, savunmadan hücuma geçişte biz 2-3x daha iyiyiz, şu ana kadar bu kdar puan da kaybetmezdik. Bizim takımın ana sorunu yerleşik savunmayı çözecek adamların olmaması
Katılıyor, Avrupa'daki başarının nedenininde bu olduğunu düşünüyorum.
Biz rakibi açacak oyunculara da sahip değiliz, oyuna da. Elindeki mal buysa ver rakibe kontrolü üstüne gelsin bakalım. Defans hattımız iyi, oyunu 30 40mt de oynadığımız sürece kolay gol yemez bu takım. Halil ve kerem gibi rakip kaleye hızlı gideceğin oyuncuların da var daha basit ve hızlı oynayarak şuan ligde bambaşka şeyler konusuyor olabilirdik. Hoca istiyor ki zamanın barcasini yaratayim. Geçti o işler elinde kaliteli oyuncun da yok, Messi gibi yıldızın da.

GSCimbom Mobile App

Hocanın değişmesi bir boku değiştirmez bu arada. Bu şekilde bir yapılanmaya girildiyse sonununda getirilmesi gerek. Hoca ısrarla iyi olacak bu takım diyor. Terim in karakterini az buçuk biliyoruz kötü bitirmek istemez kariyerini. Er yada geç olacak bu takım ama taraftar ne kadar sabreder bilmiyorum. Geçen seneki şampiyonluğa mal olan seriyi sezonun başında yaptık.

GSCimbom Mobile App

Katılıyor, Avrupa'daki başarının nedenininde bu olduğunu düşünüyorum.
Biz rakibi açacak oyunculara da sahip değiliz, oyuna da. Elindeki mal buysa ver rakibe kontrolü üstüne gelsin bakalım. Defans hattımız iyi, oyunu 30 40mt de oynadığımız sürece kolay gol yemez bu takım. Halil ve kerem gibi rakip kaleye hızlı gideceğin oyuncuların da var daha basit ve hızlı oynayarak şuan ligde bambaşka şeyler konusuyor olabilirdik. Hoca istiyor ki zamanın barcasini yaratayim. Geçti o işler elinde kaliteli oyuncun da yok, Messi gibi yıldızın da.

GSCimbom Mobile App
Başak maçı: Ne zaman topla hızlı oynayan Halil,Kerem,Morutan,Cicaldau,Mostafa ileri hattı oluştu; biz o zaman baskı kurup, daha derli toplu ataklar sergiledik.
Geçen sene de devre arasından önce bir ivme yakalamıştı: Oğulcan'ın filan oynadığı zamanlar; aşağı yukarı benzer kadro karakteri sahadaydı.
Sonra dedeleri oynatma sevdası kaybettirdi.

Başak maçı: Ne zaman topla hızlı oynayan Halil,Kerem,Morutan,Cicaldau,Mostafa ileri hattı oluştu; biz o zaman baskı kurup, daha derli toplu ataklar sergiledik.
Geçen sene de devre arasından önce bir ivme yakalamıştı: Oğulcan'ın filan oynadığı zamanlar; aşağı yukarı benzer kadro karakteri sahadaydı.
Sonra dedeleri oynatma sevdası kaybettirdi.
Savunma arkasına hiç top atmıyoruz neredeyse yıllardır profesyonel olup 30mt top atamayacak ozguven ve beceriye sahip olmayan adamlar Gs forması giyiyor bu beni daha da delirtiyor. Uzat bakalım savunma arkasına dikine havadan pas en kötü dönen top kovalarsin yaw. Futbolcuya ne taktik verilirse verilsin bunu saha içinde düşünebilmesi lazım. Mal gibi sağdan sola soldan sağa top döndürüp ceza sahasında bomboş olsak dahi kafasına topu atamayan adamların orta denemeleriyle geçiyor tüm maç.

Mac onu ısınmasını izleyen bilen varsa anlar ne demek istediğimi. Yok abi atamıyor bekler orta falan. Komedi gibi görüntüler çıkıyor ortaya.

GSCimbom Mobile App

Rize’nin yenilmesine sebep olduğu için (onlara göre), belki biri aramıştır bu hakemin üstünü çizin demiştir. Bu da bir ihtimal. Burak Elmas’ın konuşmalarına bakarsak, siz bu sistemi değiştirmek istiyorsunuz ama bu başkanlık sistemi bilmem ne dediklerine göre.. Tayyip’le olayın hiç alakası yok bence ama bu sıfatla her iş yapıldığı için, insanın aklına geliyor. Ali Palabıyık’a bir daha maç verilmemesi, alenen, göz göre göre.. Bu adalet sistemi bana sadece tek bir şeyi anımsatıyor.

Yemin ediyorum çok bilendim. Erman bile Zorbay Küçük efendiyi savunuyor. Kulağıma gelen bu doğru olduğunu'zannediyorum' gibi argümanla hem de. Kötü futbolu biz zaten eleştiriyoruz kardeşim ama hakemin kötü yönetimden ziyade art niyetli tavır sergilemesi kabul edilemez. Bu saat olmuş, çıkarsınlar kayıtları versinler kamuoyuna o zaman! Ben kulübün yerinde olsam yemin ederim iki maça çıkmam! Bakın görün nasıl şikede olduğu gibi çırpınıp ne maddeler değiştirirler küme düşürmemek için. Ama ben bunlara değil, bunları konuşturan pısırık yönetime kızıyorum!

Geri
Üst Alt