Fatih Terim: "Bu sezonun başında Galatasaray'da bir devrim olması gerektiğine karar verdim"

Efendi açıklama - zaten yabancı söyleşiye ıvır zıvırdan söz edilmez.

ama bir kerede bu muhabirler "her döneminizde takımların yönetimleriyle sorun yaşadınız...ne söylemek istersiniz?" diye sorsun milanı fiorentinayı da işe katarak.
Bu çok doğru. Çalıştığı bütün başkanlar kötü.

Yazın terim geri gelir.
Basına atılan tüm isimler yem muhtemelen.
Bir yapılanma oldu başarılı yada başarısız sonra bunun sonucu beklenmeden ekip gönderildi büyük bir savaş döndü sosyal medya vs büyük olaylar döndü. ->Siz gideceksiniz biz geri geleceğiz söylemleri -> uzun zamandır büyük sessizlik -> yönetimin ibrasızlığı bunda terim parmağının olduğu görülmesi istenmedi muhtemelen.
Yazın da istiklal marşı ve kapanış yaparız.
Yazın Terim gelecek ve yeni kadro yapacak, öyle mi? :D Daha kötü bir senaryo olamaz.

transfer nöbetini açar mısın
200.gif

Fatih Terim'le röportaja giderken İstanbul trafiğini hafife aldık. Olası bir gecikme için taksideyken Terim'e bir özür mesaj gönderdik. Bize verdiği yanıt şu oldu: "Şoföre Terim'in evine gittiğini söyle, o zaman buraya zamanında ulaşırsın"

Hocam taksicilere raconu kesmiş

Libero dedikleri onlibero mu oluyor yoksa 3lu defansin ortasinda oynayanlara mi deniyor
3.stoper gibi düşün, ama diğer iki stoper gibi rakip oyuncu markaj etmiyor daha çok defansı garintelemek adına kullanılan boşta olan oyuncu konumunda. Geriden oyun kurmada yardımcı olan ve bir nevi biraz oyunu yöneten ilk oyuncu gibi daha çok.

Ben çok oynadım bu pozisyonda çünkü profesyonel klasmanlarda fazla ya da hiç kullanılmasa da alt klasmanlarda yani amatör liglerinde kullanılıyordu ben 10 sene önce falan oynarken. Benim görevim rakibin havadan uzun toplarını karşılamak, stoperlerin yardımına yetişmek, iki stoperi yönetmek, kaleciden topu isteyen ilk oyuncu olmak ve orta sahaya destek çıkmaktı. Bir nevi sahada boşta olan oyuncu olduğun için ofansa da çıkabiliyorsun ve bu yüzden bir defans oyuncusu olarak epey gol attığım da olmuştur.

Kısacası eskiden kaleciler oyuna bu kadar dahil değillerdi yani pas oyununa vs bu kadar entegre değillerdi bu işi Libero diye bahsedilen oyuncu yapıyordu. Günümüzün futbolunda bu pozisyon gereksiz ve demode hâle geldiği için çoğu kişi bilmiyor ve tanımıyor bile.

Başlığın altında Terim'e nefret kusanları görünce bir an kendimi antu cep forumlarında sandım.

Geri
Üst Alt