GSCimbom
Fatih Terim: ''Bugün bizi herkesin hoş görmesi lazım''
Vasfi Vural

Fatih Terim: ''Bugün bizi herkesin hoş görmesi lazım'' Sayfa 2

Vasfi Vural ·

Cevap
99
Okunma
4K
Sayfa
2/5
Eskiden en büyük eğlence fenerbahçeydi.

Artık en büyük eğlence Fatih hoca oldu.

Badi Ekrem''in hababam sınıfını çalıştırması gibi gülünç bir resim çıkıyor ortaya.

Muslera olmasa senelik 4m sakaldan olacak. Onu bile idrak edemiyor daha.

Boş vere kısmını hoş göre hoş göre ne hale geldik olarak değiştirdiğimizde muhteşem bir harmoni yakalayabiliyoruz Sinyor Terim ile

Yok ben gerçekten Fatih Terim'den ümidimi kestim kendi evimizde bütçesi bizim beşte biri olmayan Alanya ile maça çıkıyoruz Muslera'nın inanılmaz performansıyla kurtardığımız bir maç ve Fatih Terim çıkıp "Alanyaspor pozisyona girdi ama biz de iyi kapandık" diyor

Tamam eskiden deplasmanlarda sıkıntı yaşıyorduk da da şimdi kendi evimizde bile Başakşehir-Alanya-Tuzsaspor filan bize diş geçiriyor

En çok şuraya takıldım.Takım bu sene son dakkalarda çok gol yedi o yüzden strese girip skoru koruma içgüdüsü vardı.Peki hadi bunu anlayalım dedik.55.dakkadan 90 na kadar nasıl oluyorda mahkum oynuyoruz.Senin dediğin olay olsa 80.dakkadan sonra çekilir skoru korumaya geçerdik.Velhasıl tutarlı konuşmuyorsun bu sene hoca.Yazın bu takımı hiç çalıştırmamışsın.Sonrada 3 aydır ocak ocak o kötü bu kötü derken iyici bitik olan futbolcuları bu sefer kafa olarakta bitirdin.Hadi geliyor ocak gönder bakalım kolaysa o bitikleri.Alıcı çıkacakmı.

Geri
Üst Alt