Emrah Duvar
Taçsız Kral
Hocadan sonra bizim sağlam bir futbol aklına ihtiyacımız var.Genç ve idealist olacak.Galatasarayın en az 10 yılını planlayacak.
Hocadan sonra bizim sağlam bir futbol aklına ihtiyacımız var.Genç ve idealist olacak.Galatasarayın en az 10 yılını planlayacak.
selçuk inan
şaka değil, bir gün takıma hoca olması kaçınılmaz son. gün gelecek camianın evladı statüsünden hoca olacak takıma. önümüzdeki 10 yıl içinde yaşayacağız bunu.
ama ne derece becerecek onu zaman gösterecek.
Genelde iyi hocalar kötü futbolculardan çıkıyor belki iyi hoca olabilir...selçuk inan
şaka değil, bir gün takıma hoca olması kaçınılmaz son. gün gelecek camianın evladı statüsünden hoca olacak takıma. önümüzdeki 10 yıl içinde yaşayacağız bunu.
ama ne derece becerecek onu zaman gösterecek.
Hay agzina saglik be hocam.. Galatasaray marka degeri yurt disinda kalmadi , yurt icinde bile Tuzla dan 2 yerken, Alanya karsisinda ezilirken hala ucan kusa mazeret bulan, takimi babasinin ciftligi gibi yoneten ve ona "dur be adam, sen naapiyorsun" demeyenler utansin..Bugün herhangi birinin çıkıp Galatasaray markasına bu futbolu oynattığımiz için özür dileriz demesini beklerdim. Biri psg yi yenmekten diğeri maruz görülmekten bahsediyor. Gs isminin avruoada bir ismi kalmadı ama ligde bu denli rezil edilmesine göz yummamaniz lazım. Bu işler bu kadar basit olmaması lazım. Milyon eurolar dönen bu branşın bu şekilde çiftliğe dönmesini kaldıramıyorum.
gecen sezon deplasmanlarin cogunda rezildik ama ic sahada ben bu kadar les oynadigimizi hic hatirlamiyorum. culiolu stanculu takim ic sahada daha baskin oynuyordu.Geçen sezon da rezildik ama evdeki maclara garanti gozuyle bakabiliyorduk.
Bu sezon ise bu da yok ve Turkiyenin en buyuk takiminin hocasi kendi evimizde iyi kapandik demeyi biliyor..

Kupa maçının faturasını da Emre Mor'a kesmiş anlaşılan ilk defa oyuna almadıemre morluk mac miydi ki bu? top tutamayan takimda geri gelmeyen bir ofansif oyuncuya gerek yok. ne zaman girse ugursuz herif gol yediriyordu. selcugu yem etmemek icin almadi. taylani seyircinin önüne atti yani. cok genc dedigi taylan selcugun son 3 senesinden daha iyi durumda.Bi ara futbolculara laf atıyordu şimdi tam kadro değiliz falan diyor o laf attığı topçular kimdi tahminim Nzonzi Seri Nagatomo Mariano Belhanda Feghouli falan. Feghouli sakat diye yoktu diğerleri bugün yine oynadıKupa maçının faturasını da Emre Mor'a kesmiş anlaşılan ilk defa oyuna almadı
Oyuna aldığı adamların da hiçbir faydasını görmedik valla ne baskıyı kırabildiler ne top tutabildiler hepsi kendi aldırdığı çöp sonuçtaemre morluk mac miydi ki bu? top tutamayan takimda geri gelmeyen bir ofansif oyuncuya gerek yok. ne zaman girse ugursuz herif gol yediriyordu. selcugu yem etmemek icin almadi. taylani seyircinin önüne atti yani. cok genc dedigi taylan selcugun son 3 senesinden daha iyi durumda.
sener ve tasdemir de girse muhtemelen mariano ve nagatomodan fazlasini vermezlerdi. bu kadroda her oyuncunun bu kadar rezil durumda olmasinin izahi yok. muslera, marcao ve leminayi ayri tutuyorum.Oyuna aldığı adamların da hiçbir faydasını görmedik valla ne baskıyı kırabildiler ne top tutabildiler hepsi kendi aldırdığı çöp sonuçta