rakip fark etmeksizin ayni duruma düsüyoruz. psg ve realin bizim sahada tuzladan az atmis olmasi tamamen tesadüfNeyini hoş görelim hoca 2 gün önce kendi evinde tuzla saint germain 2 tane çaktı diye mi? O maçın üstüne evinde Alanyaya 3 atacaktın ama neredeyse 5lik yapıyordun takımı
Senin dediklerin şüphesiz doğru, oyuncu tercihi açısından vs bakmışsın. Benim iyi kapandık lafına takmamın sebebi ise oyuncu tercihi falan bi kenara hocanın mental olarak da bitmiş ve saçmalıyor olması ki bu çok önemli.Takımda forvet yok orta saha yok buna karşılık iyi kapandık lafına takmışsınız.
Adam ne yapsın!
Son gün transfer şov adı altında pazarda kalan çöpleri topladık. Üstüne üstlük sakatlıklar olunca bu durum kaçınılmaz.
Ancak Fatih Terim! Son haftalarda futbolculara giydirip duruyorsun! Buna rağmen Ocak ayından sonra Belhanda Seri gibi rezilleri hala kadroda tutarsan beş para etmez bir adam olduğunu söyleyenlere tescilini göstermiş olursun.
Senin dediklerin şüphesiz doğru, oyuncu tercihi açısından vs bakmışsın. Benim iyi kapandık lafına takmamın sebebi ise oyuncu tercihi falan bi kenara hocanın mental olarak da bitmiş ve saçmalıyor olması ki bu çok önemli.
Alanyaspor pozisyona girdi ama biz de iyi kapandık. Bugün önemli olan 3 puandı, iş çok kritik noktadaydı çünkü. Tam kadro olsak her şey daha farklı olur.
Hoca kafayı iyice yemiş, haftalardır yaptığı saçmasapan açıklamaların haddi hesabı yok.
Rezillik ya şu söyledikleri
sent via GSC
Neyse, böyle ciddi bir konuda şaka yapmayacağım.Hoca sahadaki takıma zerre güvenmiyor, böyle nasıl iyi futbol çıksınki. Takımdan ümidini kesmiş bir hoca, hocadan ümidini kesmiş bir takım. Tamam babel, fegholi, falcao, andone, luyindama gibi eksikler var ama sahada 20-30 milyon euroluk oyuncular var hala ve bunlar güvensizlikten şaşkın tavuk gibi dolanıyor sahada.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır aramıyorum o manyağı.Tudor'u arıyor musun reis?Neyse, böyle ciddi bir konuda şaka yapmayacağım.