GSCimbom
Fatih Terim: ''Bugün bizi herkesin hoş görmesi lazım''
Vasfi Vural

Fatih Terim: ''Bugün bizi herkesin hoş görmesi lazım'' Sayfa 3

Vasfi Vural ·

Cevap
99
Okunma
4K
Sayfa
3/5
Ciddi ablamda Ocak’ı bekliyorum. Bakalım ne haltlar yiyecek.

Kimleri nasıl göndereceğiz, kimleri nasıl alacağız? Bekleyip görücez bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşin kötüsü Terim'in söyledikleri değil, başka bir adam söylese şu sözlere tepki verecek taraftar ve Galatasaray medyası üstünde Terim'in tahakkümü. Eskiden gelir kendi bildiği oyunu oynatır, çoğunlukla da iyi işler yapar ya Avrupa'nın en büyük kulübüne ya da milli takıma giderdi. Gittikçe hocanın çapı da mı düşüyor nedir, öyle şeylerle memnun oluyor ki insanı 20 yıldır tanıdığı, taptığı adamdan soğutuyor. Yani felaket bir top oynuyorsun işte, desene bu şartlarda anca bu kadar oynanır, bugün rezildik ama şans da bir kere bizim yanımızda olsun diye. Muslera altıpastan 10 tane topu kesmiş hala diyor ki iyi savunma yaptık. İnsanların aklıyla dalga geçiyor ve hala şakşaklanıyor. Hem kendi döneminde çapını düşürüyor, hem de sonra gelecek teknik adam için işleri iyice zorlaştırıyor. Galatasaray'da aynı amaç uğrunda hizmet veren adamlar için aynı sözlere farklı tepki veren kansızlara ise bir şey diyemiyorum. Şöyle sözleri Tudor-Prandelli dese ne kadar utanacaksam bugün Terim'in sözlerinden de o kadar utandım. Takımın oyununu aşağı çekmesini geçtim, kulübün misyonunu-vizyonunu bile alçaltıyor icraatları ve sözleriyle.

Hocam artik yorulmusun belli hep haftada uc mac oynuyoruz diyorsun sanirim torun sevecek vakid bulamiyorsun. Birak artik sende

In fatih terim we trust!!!!!!!

Belki Aykut Kocaman'dan hiç Fatih Terim çıkmadı ama Fatih hocamız Aykut olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Taraftar da daha neyi hoşgörsün bilmiyorum, elin gavuru olsa şu oyuna sahaya inecek adamlar maçtan sonra daha adını haykırıyorlar. Bundan bir tık fazla hoşgörüyü Rtük kaldırmaz.
Elin gavuruyla Hocamizi bir mi tutuyorsun Elin gavuruna niye sabredelimki Zaten gelen elin gavurlarinida gorduk hic bisey yapamadan koylerine donduler

Elin gavuruyla Hocamizi bir mi tutuyorsun Elin gavuruna niye sabredelimki Zaten gelen elin gavurlarinida gorduk hic bisey yapamadan koylerine donduler

Galatasaray'a hizmet eden her adama aynı şekilde yaklaşmayı uygun buluyorum. Galatasaray'ı bir Avrupa kulübü haline getirenin de elin bir Alman gavuru olduğunu unutmamak lazım.

Hocam kadar basarili bi elin Gavuruysa onuda el ustunde tutariz Derwalden bahsediyorsan ona yetisemedim ben bilmiyorum

Valla Galatasaray taraftarının ikiyüzlülüğü olmasa Terim kadar kredi gören Avrupalı hocanın %90'ı en az Terim kadar başarılı olur ama başta sadece Terim olunca taraftarın gözü kör, kulağı sağır olduğundan bir yabancıyla bu kadarcık bile başarılı olmamız da pek mümkün görünmüyor. Ama Temmuz ayında Ostersunds'a elendi diye İtalyan'ın 4 ayını zehir eden adamların olduğu ortamda, ŞL grup aşamasının bittiği noktada Tuzla'ya filan içerde yenilen takımın hocasına ''öyle şeyler yaşattın ki'' çeken taraftarla bir yerlere gelmek de çok zor tabii ki. Bu kafayı değiştireceğimiz yok anca işte Fatih Terim kendi rızasıyla görev akdini bitirene kadar böyle aza, vasata tamah etmeye devam ederiz.

Bugün herhangi birinin çıkıp Galatasaray markasına bu futbolu oynattığımiz için özür dileriz demesini beklerdim. Biri psg yi yenmekten diğeri maruz görülmekten bahsediyor. Gs isminin avruoada bir ismi kalmadı ama ligde bu denli rezil edilmesine göz yummamaniz lazım. Bu işler bu kadar basit olmaması lazım. Milyon eurolar dönen bu branşın bu şekilde çiftliğe dönmesini kaldıramıyorum.

Valla Galatasaray taraftarının ikiyüzlülüğü olmasa Terim kadar kredi gören Avrupalı hocanın %90'ı en az Terim kadar başarılı olur ama başta sadece Terim olunca taraftarın gözü kör, kulağı sağır olduğundan bir yabancıyla bu kadarcık bile başarılı olmamız da pek mümkün görünmüyor. Ama Temmuz ayında Ostersunds'a elendi diye İtalyan'ın 4 ayını zehir eden adamların olduğu ortamda, ŞL grup aşamasının bittiği noktada Tuzla'ya filan içerde yenilen takımın hocasına ''öyle şeyler yaşattın ki'' çeken taraftarla bir yerlere gelmek de çok zor tabii ki. Bu kafayı değiştireceğimiz yok anca işte Fatih Terim kendi rızasıyla görev akdini bitirene kadar böyle aza, vasata tamah etmeye devam ederiz.
Ben Tudor hocamida severdim hocam gibi press yaptirir onde bastirirdi Evet hoca eskisi gibi degil su son 3 sezondur ama onun varligi yeter sampiyonluk icin potaya girdigimiz maclarda rakiplerin eli ayagi tirriyor

Galatasaray'a hizmet eden her adama aynı şekilde yaklaşmayı uygun buluyorum. Galatasaray'ı bir Avrupa kulübü haline getirenin de elin bir Alman gavuru olduğunu unutmamak lazım.

Hocadan sonra bizim sağlam bir futbol aklına ihtiyacımız var.Genç ve idealist olacak.Galatasarayın en az 10 yılını planlayacak.

Geri
Üst Alt