Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

ftci değilim ama hoca haklı

kaç yıldır adam akıllı santrafor alınmadı şu takıma. falcao gibi sakatlık geçmişi transfermarkt.com'da apaçık gözüken herifin peşinden günlerce koştular. ozanı sattık tüm para diagneye gitti 13milyon. 13 milyonu verip diagne'yi almak marifet mi?

sezona orta sahasız girdik burada herkes 3 transfer istiyordu 1 tane etobo geldi hoca menajer önerisi. adamlar apaçık transfer yapmayı bilmiyor. ismail coulably bilmem ne scout transferini hoca çok istiyordu alınmadı gittiler menajer aracılığı ile kitlendi etobo

ffp var oyuncu satmamız gerek ama bunlar SATAMIYOR, BECEREMİYORLAR. transfer yapmaya giden adam albayrak yahu nasıl transferler olsun.

luyindama gibi adam var marcao var satılsa elimiz rahatlayacak adam SATILAMIYORLAR PAZARLAYAMIYORLAR.

Bu arada daha önce yapılan sözleşme 2+3 yıl opsiyonlu 5 yıllık sözleşmeydi. Pratikte 2 yıl. Hoca açıkça opsiyonu kullanmayacağını açıklamış oldu. Yeni yönetime göre kalır ya da bırakır.

ya hocam dün başkasına bugün sana

bu gruplar gücü farkedince öyle hep kontrol altında kalmıyor işte

lider takımın otobüsünü tekmeleyen adamlar bunlar sen gel diye

şimdi de yönetimin senin transferine ayar verme hadsizligine cüret ediyorlar

mancininin daha ilk maçlarında ensesinde boza pisirdiler senin adınla

işte bazen işler tersine dönüyor bugün yaptıkları açıklama bariz yönetimden gelen direktifle

demek ki rüzgarı o taraftan almışlar

Sucukçu tayfa dansöz gibi kıvırmaya devam etsin EFSANEMİZİ sizlere yedirmeyeceğiz.

Recep Yıldırım

Bu açıklamayla hoca yönetimi görevden almıştır, sadece gününü bekleyeceğiz.

Bu tartisma gercek olsa hocayi haksiz bulurdum ama suni oldugunu dusunuyorum

Bu adam bu yönetim gibi amatör beceriksiz bir yönetimi daha fazla kaldıramaz zaten son zamanlarda yaptığı açıklamalarla bırakmak istediği çok belli

Tamam efsanemiz çoktan kulüp tarihine geçti hakkı ödenmez. En baştan bunu belirteyim. Ancak birisi bana şunu anlatsın bu Galatasaray takımı son iki şampiyonluk da dahil göze hoş gelen kaç maç oynadı ? Geçen seneki kadro da bu seneki kadroda Avrupa kupalarında o kadar da iş yapamayacak kadro muydu ? Yapmayın Allah aşkına son yıllarda müthiş formsuz hoca millet ne kadrolarla ne bütçelerle ne maçlar çıkarıyorlar biz ne oynuyoruz 3 senedir ? Tamam hocanın istediği futbolcuları alabilen bir yönetim de yok ancak bu kadar mı oynar Galatasaray ? Sene başından beri yanılmıyorsam ilk kafa golünü bu kadar hafta sonra mı atar ? Bırakalım artık dünya küçük bir köy haline geldi herkes her maçı takip ediyor kim ne oynuyor görüyor hocanın eline şu an messiyi verseniz bir bahane bulacak çünkü kabul edelim özeleştiri yapmıyor mümkün değil yapmıyor. E şimdi ne olacak gidecek mi mayısta ?

Ben bu açıklamalardan hocanın gideceğini çıkarmadım. Yeni yönetim gelirse devam, bu yönetimle devam etmem demek istiyor. Bu kadar basit.

Yönetici olacaklar aç karnını doyup makamın avantajlarında tatmin olabilirlerse bunlarla da çalışır hoca. Bu 3 yıldaki kaçıncı dargınlık? Ama sen hem haksızlığa karşı durma, hem takımını harcat, eldeki değerlerini pazarlayama, dışardan kadrona katama. Bu kadar basiretsizliğe sabır taşı olsa çatlar.

Geri
Üst Alt