Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

1996'dan bugüne 25 sene olmuş. O kadar sezon, lig, Avrupa, milli takım, yönetimler, federasyonlar, rakipler derken maşallahı var iyi geldi bugünlere hoca. Artık psikolojik olarak da vücut yoruldu. Emeklilik sinyalleri veriyor. Haklı da.

Bu camianın yaşadığı en güzel anlarda hep o vardı. Geldi yaşattı gitti. Geldi yaşattı gitti. Bazen yönetimler, bazen de kendisi hatalar yaptı. Ama 25 sene camianın haklarını en çok savunan kişi oldu.

Her birlikteliğin bir sonu vardır. Hoca da bunun sinyallerini verdi. Ben yoruldum diyor.

Savunduk, yeri geldi kızdık hocaya. Küstük. O küstü. Bıraktı. Geri geldi. Neler neleeer dediler. Belki biz de dedik bir şeyler. En çok son milli takıma gittiğinde kızdım. 6-0 da bile o kadar kızmamıştım. O zaman bırakmayacaktı. Şimdi nasıl söz verdim, sonuna kadar burdayım diyorsa o zaman da direnmeliydi. Olmadı.

Rakipler hep kendi Fatih Terim'ini yaratmaya çalıştı. Ersun, Aykut, Rıza, Sergen, Avcı, Erol ... Ama başaramadılar. Başaramazlar da.

Kısacası artık bu birliktelik sahada bitmeli. Hoca da bunu biliyor.

Daha transfer nöbetini beceremiyoruz bide yönetim ve td nöbeti çıktı başımıza

Hoca başkanlığa adaylığını koysun.Eğer hocalığı kafada bitirdiyse sezon sonu başkan olsun.En azından rahat rahat içinden geçer kuşların.

Sıktı artık bu duygusal durumlar, o ona gücenmiş, bu ötekine darılmış

Zerre heyecan kalmamış, istek yok, siz düşünün antrenmanda ne yapılıyor, maça nasıl çıkılıyor

Hepsi profesyonel, para için çalışıyor, Herkes parasını alıyor
Herkes elinden gelenin en iyisini yapacak, uğraşacak, didinecek

Nasipse olacak

Bu çabayı görelim, olmazsa da alkışlar, omuzlarımızda taşırız

Ama küstüm darıldım nedir arkadaş

2006 senesi, son haftalarda öyle bir hava vardı ki, acayip bir seri yapılmıştı, takım top oynuyordu top

Son hafta, fenerin şampiyon olacağı nerdeyse kesindi, düşme hattındaki denizliyle oynayacak

Arkadaş hüzünlü olacak ama bizim maça gidelim mi diye sordu

Dedim ki ne hüznü
Öyle inançlı istekli oynuyoruz ki, son hafta bırak yenerek kaçırmayı, yenilerek dahi kaçırsak şampiyonluğu yine de avuçlarım patlayana kadar alkışlarım

Küstüm darıldım olmaz arkadaş, hiç yakışmıyor

Yönetim bir yerlere bu sezon başarısızlık için söz vermiş gibi.Muhtemelen transfer görüşmesi bile yapmıyorlar.Hoca o yüzden yalnızlık hissettim diyor.
böyle bir şey var mı bilmem ama dikkat edin 2 sene şampiyonuz,2 sene 5inci 6ıncı, ve bu olay 10 yıldır devam ediyor 2010dan beri.Geçen sene başarısızdık,bu sene de başarısız olursak bu olay yine gerçekleşmiş olcak

böyle bir şey var mı bilmem ama dikkat edin 2 sene şampiyonuz,2 sene 5inci 6ıncı, ve bu olay 10 yıldır devam ediyor 2010dan beri.Geçen sene başarısızdık,bu sene de başarısız olursak bu olay yine gerçekleşmiş olcak
Geçen sene bırakın Başak olsun demişlerdir bizim yönetime.Bu senede fblerine söz vermişlerdir.

Hocanın boyle yapmasi iyi ya hem bu dönem bu kerkenezler 2-3 hamle yapar hemde yazın bir daha aday olma gibi bir sacmaliga girisecek yüzleri kalmaz. Birde gelecek yönetim de ayağını denk alır plan programlı gelir.
Galatasaray başkanlık koltuğu ateşten gömlektir öyle sadece izleyeceksen gidip Galatasaray kulübünde memurluk yapsinlar

Taktiğini tekniğini tarzını oynattığı oyunu beğenmesem de ua konusunda haklı. Birileri bunlara haddini bildirmeli.

Geri
Üst Alt