Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.996
- 15.726
- 2.108
ne takması renktaş acıyorum sadece onlara3 kuruşluk ne olduğu belirsizler biatçı dese nolur rdash? Takıyor musun o zurnaları?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne takması renktaş acıyorum sadece onlara3 kuruşluk ne olduğu belirsizler biatçı dese nolur rdash? Takıyor musun o zurnaları?
benim köpeğim yeminle onların tayfasından daha zeki. ara formlar yavo beyinsizler kime taraf olduklarını düşünemeden yazmıstır o satırları ya. iq 10 kodumun embesillerinde çünkü.
Fatih hoca hariç en son 2008 de şampiyon olduk Cevat hocayla Hamzayı saymıyorum oynattığı futboldan memnun olan yoktur diye tahmin ederek Galatasaray 12 senedir Fatih hoca hariç 10 tane teknik direktör denemiş ve sadece 1 şampiyonluğu var o arada hocanın olduğu sezonlarda 5te 4 yapmış bu sezon hariç daha ne bekliyorsunuz gerçekten açıklayın biz de bilelim şu vasat altı kadroyu Fatih hocadan daha iyi oynatacak bir hoca mevcut mu sence şu galakside ?
sucugun iyisinden aliyorlardir...Sucukçu primatlara kaç para verdiler acaba? Kendi onurunu satar bunlar 3 kuruşa
rakipler dört gözle bekliyorlar terim in gittiği günü. biliyolar çünkü terim in oldugu yarısta hep geride kalacaklarını. hem masada hem sahada kadron ne kadar kötü olursa olsun terim in kendisi dezavantajı avantaja dönüştürüyor.Evet rakipleri bir heyecan basmıştır şimdiden...