Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

Fatih hoca hariç en son 2008 de şampiyon olduk Cevat hocayla Hamzayı saymıyorum oynattığı futboldan memnun olan yoktur diye tahmin ederek Galatasaray 12 senedir Fatih hoca hariç 10 tane teknik direktör denemiş ve sadece 1 şampiyonluğu var o arada hocanın olduğu sezonlarda 5te 4 yapmış bu sezon hariç daha ne bekliyorsunuz gerçekten açıklayın biz de bilelim şu vasat altı kadroyu Fatih hocadan daha iyi oynatacak bir hoca mevcut mu sence şu galakside ?

Terim düşmanları teknik direktör nöbetinde hemen bir alman hoca bulur kardeşim. Sonra da kim getirdi diye zırlarlar 3 ay sonra. Ne yazık ki var öyle beyni olmayan taraftarlar bizde

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam sen gel en iyisi başkan ol bu kulübe hem canın sıkıldıkça koçu medyayı falan tokatlarsın hem meydan çapsızlara kalmaz

Evet rakipleri bir heyecan basmıştır şimdiden...
rakipler dört gözle bekliyorlar terim in gittiği günü. biliyolar çünkü terim in oldugu yarısta hep geride kalacaklarını. hem masada hem sahada kadron ne kadar kötü olursa olsun terim in kendisi dezavantajı avantaja dönüştürüyor.

Levent Tuzemen yonetimin masasi belli. Hoca'nin demek istedigi transferi yapacaksan basina sizdirmayacaksin. Ben mi basina verince fiyatlar yukseldiye getirdi ve kesinlikle hakli. Yonetim basina transferini bitiremeyecegi isimleri sizdirarak transfer sezonunu gecistiriyorlar. Fatih hocam da birakin bu isleri artik gidip transfer yapin dedi ve de cok hakli. Hocamin sabri bitmis, bu yonetim artik ates altindadir.

Terim’in isteklerini yapmayan yönetim defolup gitmeli, Karbonat Erol ile Ganyancı Sergen’in istekleri yerine getiriliyor hocanın istekleri göz arşı ediliyor.
Hocam sen de uzatma almıyorlarsa ver istifanı yak ateşin fitilini.

Hocayla 5 senelik sözleşme imzalanmamış mıydı? Mayıs'ta nasıl bitiyor kontratı?

Hocaya sosyal medya üzerinden destek verilirse tekrardan hedef yapabilir burada taraftara düşüyor sorumluluk, kafaya takarsa hedef yaparsa hoca ligin içinden geçer oyuncu grubunun önemi yok yeter ki taraftar büyük destek verip hoca kenetlensin

5 senelik imza şov muydu? Nasıl Mayıs ayında biter sözleşmesi

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu salak amipler "haddini bil fatih terim açıklaması" yapmasın şimdi :D yaparlar çünkü gruplar lafına takılmıstır bu götelekler.

Geri
Üst Alt