Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

o degilde hoca giderse bu kadro 12inci filan olur max

gercekten baya kotu kadro var ve hoca oyle yada boyle basinda dunyanin en iyi iki takimi arasinda gosterilen febe bejekeden 2 puan geride ve bu hafta lider olabilir. :)

Ya hocam sen canını sıkma. 500 tane Cengiz gider 1000 tane Abdur gider sen kalırsın onlar kimki? Onlar teneke bağlanarak giderler. Sen şampiyon olmasan da bizim İmparatorumuzsun. Şampiyon olmayacaksak da olmayız bu sene sen üzme canını. Bunlar zaten gidecek, gelen yönetim de seni yollayamaz yoksa taraftarı karşısına alır. Hatta taraftara şirinlik yapmak için her istediğin topçuyu da alır.

Bu sene yönetimin bilerek Fatih Hoca’yı bezdirmeye çalıştığını düşünüyorum. Bir yerlerden emir gelmiş bu sene bırakın malum yakım şampiyon olsun diye. Bunu yazarken de gayet ciddiyim. Yazınki transfer döneminden beri belli. Sezon başından beri hocaya arka çıkılmamasından belli.

A.K isimli ..şağı şu anda koltuğunda güldürüyoruzya o zoruma gidiyor.

Kulubu Ajax'a satalim .. 5 sene icinde uzay'a cikmazsak .. Elon Musk sahidim olsun .. Donald Trump baskan olur bu kulube

Ultraslan artık Galatasarayımı temsil etmiyor benim nezdimde, böyle menfaatçi adamlardan oluşan topluluklarla işimiz yok.

Buradaki sorun TD sorunu değil. Buradaki sorun farklı bir sorun. Terim'i sevmem, takımı ekonomik ve oyun olarak seneler içerisinde tükettiğine inanırım. Bugünki yaşanan Terim gitsin, Alman gelsin vs değil.

Transfer için sözler veriliyor, yapılmıyor. Koç bir sürü laflar ediyor, direkt Terim'i hedef alan şeylerde söylüyor, ses edilmiyor. Terim gereksiz ceza alıyor, ses çıkmıyor. Oyuncularımız pazarlanamıyor, bu yüzden transfer olmuyor. Terim bu noktalarda tamamiyle haklı. Tek sorun, bu tarz şeyleri perde arkasında konuşamaz mısın? İlla Ünal Aysal'da olduğu gibi kavgayla mı bitecek?

Ultraaslan denilen oluşumsu grubumsuya gelince, senelerdir gram sevmem, yalakanın önde gidenleridir. Yönetimin Koç'a diyemediklerini, maçasının yemediği lafları onlara dedirttiği gibi, bu omurgasızlara da yine transferle alakalı açıklama yaptırdılar. Bu şerrolar da bugün beyinsizce açıklamayı yayınladılar, hiç düşünmeden.

Albayrak Kasımpaşa'dan oyuncu olmadığı müddetçe pek bir hevessiz davranıyor. Ciner grubunu yalaya yalaya bitiremedi. Para vermekten de bıkmadı. I love you hodczam diye diye gezerken Terim bunun ne b.k olduğunu anladığında aklınca Terim'in kuyusunu kazıyor.

yenı yonetım ultraları stada sokmamalı
artık forumumuzda ultralara dair şeyler paylasılmamalı

Abdi İpekçi'deki Real Madrid maçına giden hatırlayan var mı ua Ergin Hoca yüzünden maçı kaybedelim diye takımı ıslıklamıştı hatta Ergin Hoca'ya destek verenleri de tehdit ediyorlardı. :) Galatasaray'ın iyiliğine olacak her şeye karşı adamlar.

Yönetimin ilk günden beri Fatih Terim i istemediği belli. Güçleri yetmediği için ses çıkaramıyorlar. Her transfer döneminde yaptıklari rezillikler sıktı artık. Beceriksizlikden öte kasıt var gibi geliyor.

O kadronun hepsini Fatih Terim aldırdı işte. Bir araştır. Ondan önceki sezon takımın kalecisi Zapata, forveti Stancu'ydu. Geçmişi bilmesek adam kandıracaksınız.
Olur mu enkaz bıraktı arkasında giderken. Selçuklu buraklı melolu sneijderli musleralı drogbalı bir enkaz bıraktı

kendisine tesekkur ediyoruz bu kulupte emegi coktur
yeni yönetım yeni hocamızla zor günler bizi bekliyor arkadaşlar
ftnın bıdaha gelmeyecegıne dair yazılı kagıtla imza alınmalı yeni gelen hocamızın ilk maglubiyetinde ft tekrar gelsin denilmemeli kaos yaşanmamalıdır
direk başkan olarak görevide bırakabilir artık kendine kalmıs
Sen yapma bari Recep kardeş!

Bence gitmek istiyor ama bu sefer de bırakırsa bi daha gelemeyeceğini biliyor. Gönderilmek daha işine geliyor. Yönetime gelirsek eğer açıklamayı yönetim yaptırdıysa Terim'den de bi hamle geleceğini az çok tahmin etmişlerdir. Bence yönetim r yapmayacak.

Geri
Üst Alt