Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Bu antiterimcilerin lafları hep aynı. Tıpkı ama yol yaptılar söylemi gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi sürekli git gel yıpranıyoruzSen yapma bari Recep kardeş!
Hayret nolmuş buna
Elbette tarih şampiyonlukları yazıyor doğru. Ancak göze hoş gelen futbol oynayabiliyor muyuz ? Yani amaç sadece şampiyon olmak mı futbola bakış açısına göre değişir bu.Tarih şampiyonlukları yazar, oynanan futbolu değil. Kadro var da oynatmıyor mu ? Gala tudor’ un artıkları ile oynuyor. Sneijder’ den sonra yıllardır Belhanda ile oynuyoruz gibi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetimin R'lik bir gücü kalmadı. 5 ayları kaldı. Güzel bir kadro versinler şu adamın eline de en azından hain olarak anılmazlar giderayak.Bence gitmek istiyor ama bu sefer de bırakırsa bi daha gelemeyeceğini biliyor. Gönderilmek daha işine geliyor. Yönetime gelirsek eğer açıklamayı yönetim yaptırdıysa Terim'den de bi hamle geleceğini az çok tahmin etmişlerdir. Bence yönetim r yapmayacak.
ulan bu kadroya stopere koy boss marc ikilisini ortalığın anasını ağlatırdı.
Elbette tarih şampiyonlukları yazıyor doğru. Ancak göze hoş gelen futbol oynayabiliyor muyuz ? Yani amaç sadece şampiyon olmak mı futbola bakış açısına göre değişir bu.
Kendisi gidene kadar kendisinin en büyük destekçisi olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum.
Taktik, teknik mesele değil. Şımarık zengin çocuklarının saha içi saha dışı her türlü algısına tek başına göğüs geriyor. Galatasarayın 1 yıldır yönetimi falan da yok zaten.
Kulüpteki bu pis ilişkiler temizlenmeli. Hadi Terim güçlü bi insan bi lafıyla rüzgarı tersine çevirecek biri ama yıllardır gelen her yabancı veya yerli hocaları bu sucukçular yedi. Bu yüzden de güçlü olmayan hocalar çok nadir başarılı oluyor bizdebu işlerin medya ayağı da çıkıyor böyle böyle
ne demiştik medya ve ua ile operasyon çekiliyor
İstediği 4 isim de gelse oyunun bir kademe bile ilerleyeceğini düşünmüyorum. 1 ay sonra Visca'ya İrfan'a sövmeye başlarlar ama hoca yine dokunulmaz olur.Yönetimin R'lik bir gücü kalmadı. 5 ayları kaldı. Güzel bir kadro versinler şu adamın eline de en azından hain olarak anılmazlar giderayak.
abi sürekli git gel yıpranıyoruz
artık başkan olma yaşı geldi diye düşünmekteyim
bence ipler tamamen kopmus durumda ilk zamanlarda ipleri ayakta tutan albayrak terim dostluguydu apoyudu silmiş benceYönetim r yapar gülerek poz verirler olur bitet
Kulüpteki bu pis ilişkiler temizlenmeli. Hadi Terim güçlü bi insan bi lafıyla rüzgarı tersine çevirecek biri ama yıllardır gelen her yabancı veya yerli hocaları bu sucukçular yedi. Bu yüzden de güçlü olmayan hocalar çok nadir başarılı oluyor bizde
agabey allah korusunda ft ölümsüz degil enınde sonunda yaşlandı yani mecbur gidecek başkan olabilir diyorumYerine kimler geldi. Bu fenerli dallamalarla baş edecek tek insan Terim. Millet hala taktik, transfer derdinde.