Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

Tarih şampiyonlukları yazar, oynanan futbolu değil. Kadro var da oynatmıyor mu ? Gala tudor’ un artıkları ile oynuyor. Sneijder’ den sonra yıllardır Belhanda ile oynuyoruz gibi

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Elbette tarih şampiyonlukları yazıyor doğru. Ancak göze hoş gelen futbol oynayabiliyor muyuz ? Yani amaç sadece şampiyon olmak mı futbola bakış açısına göre değişir bu.

Bence gitmek istiyor ama bu sefer de bırakırsa bi daha gelemeyeceğini biliyor. Gönderilmek daha işine geliyor. Yönetime gelirsek eğer açıklamayı yönetim yaptırdıysa Terim'den de bi hamle geleceğini az çok tahmin etmişlerdir. Bence yönetim r yapmayacak.
Yönetimin R'lik bir gücü kalmadı. 5 ayları kaldı. Güzel bir kadro versinler şu adamın eline de en azından hain olarak anılmazlar giderayak.

Elbette tarih şampiyonlukları yazıyor doğru. Ancak göze hoş gelen futbol oynayabiliyor muyuz ? Yani amaç sadece şampiyon olmak mı futbola bakış açısına göre değişir bu.

Burası Türkiye ve evet her şey Mayıs ayına bakıyor.

Ezikler m.ö de aldıkları kupaları saydırıp yıldız taktırmak peşindeyken evet şampiyon olmak önemli oluyor.

Futbol sever olarak tabiki güzel futbol izlemek isteriz ama eldeki bu kadro ile buralarda olmak bile mucize.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk önce ultrAslan nın ürünlerini GS store da ne işi var diye sorulmalı. Ticari kaygı her mesajı attırır efsaneyi satar.

Kendisi gidene kadar kendisinin en büyük destekçisi olduğumu bir kez daha belirtmek istiyorum.

Taktik, teknik mesele değil. Şımarık zengin çocuklarının saha içi saha dışı her türlü algısına tek başına göğüs geriyor. Galatasarayın 1 yıldır yönetimi falan da yok zaten.

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba". Başka söze gerek var mı başkan

bu işlerin medya ayağı da çıkıyor böyle böyle

ne demiştik medya ve ua ile operasyon çekiliyor
Kulüpteki bu pis ilişkiler temizlenmeli. Hadi Terim güçlü bi insan bi lafıyla rüzgarı tersine çevirecek biri ama yıllardır gelen her yabancı veya yerli hocaları bu sucukçular yedi. Bu yüzden de güçlü olmayan hocalar çok nadir başarılı oluyor bizde

Yönetimin R'lik bir gücü kalmadı. 5 ayları kaldı. Güzel bir kadro versinler şu adamın eline de en azından hain olarak anılmazlar giderayak.
İstediği 4 isim de gelse oyunun bir kademe bile ilerleyeceğini düşünmüyorum. 1 ay sonra Visca'ya İrfan'a sövmeye başlarlar ama hoca yine dokunulmaz olur.

Kulüpteki bu pis ilişkiler temizlenmeli. Hadi Terim güçlü bi insan bi lafıyla rüzgarı tersine çevirecek biri ama yıllardır gelen her yabancı veya yerli hocaları bu sucukçular yedi. Bu yüzden de güçlü olmayan hocalar çok nadir başarılı oluyor bizde

bizim iddiamız buydu

terim genelde bu denklemin kazanan tarafindaydi şimdi terste kalmış gibi görünüyor

eğer gidecekse gitmeden son bir hizmet olarak ezmeli bunları ama sanmıyorum barisirlar

Yerine kimler geldi. Bu fenerli dallamalarla baş edecek tek insan Terim. Millet hala taktik, transfer derdinde.
agabey allah korusunda ft ölümsüz degil enınde sonunda yaşlandı yani mecbur gidecek başkan olabilir diyorum
yapacak bişey yok

Geri
Üst Alt