Fatih Terim: "Bugün çok derin bir yalnızlık hissettim. Zaten Mayıs'ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor"

Laflar yönetimeyse anlarım, az bile söylüyor. Ama Ultraslan açıklamalarını bir tek ben yönetim, Başakşehir ve Göksel'e gözdağı olarak algıladım galiba. Zaten orada bile niyetini tam açıklamayan, saçma salak bir metindi ama hocaya karşı gelme olarak bir şey algılamadım o felaket paragraftan bile. 2021'de Galatasaray'a 2005'i yaşatan yönetimi ise Allah bildiği gibi yapsın, ona söylenebilecek bir şey yok.

Bi sus ya.

Hoca gitsin, yerine gelen kişiyede aynı muameleyi yapacaksın.
Böyle yaparak kendini farklı göstermeye çalışıyorsun.
Yapma.
Üzülürsün...

SM-J730F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu insanlar için klavyene yazıl renktaş. Bu tarz insanlar yeni hoca gelince 3. Ay ilk küfür edenler olur genelde.

Gitsin tabi hoca, kOÇ’ la bile uğraşan o tabi gitsin. Düzenin içinde kayıp olalım doğru.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen kalacaksın,onlar gidecek hocam. İçin rahat olsun,evlatların bu yapılanları asla unutmayacak ve bu yönetim bir daha stada maç izlemeye bile gelemeyecek. Ayrıca Ultraslan denen grubun ben..

Galatasaray genel kurulu yerinde olsam Diagne transferini inceleme altına alırım.Albayrak ve Ciner arasındaki ilişkiyi araştırırım.Neden eldeki tüm parayı başka oyuncular yok gibi bu transfere saçtığını araştırırım.Yine Albayrak döneminde Kasımpaşa’dan kaç oyuncu alındığını araştırırım.Sonra bunun temini için her türlü legal yolu denerim.

Bu açıklamadan sonra Mustafa Cengiz yönetimi kesin gitti mayistaki seçimde seçilme olasiligi yüzde 1'den daha az ben Abdurrahim Albayrak'in gitmesine daha çok sevindim şimdi yeni gelecek başkan adaylarının söylemleri cok onemli Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalayip iyi transferler yapacağız diyen başkan seçilir

Yönetim ve her yönetimin uşaklığını yapan oluşum beceriksizlikleri ve hadsizlikleri yüzünden Galatasaray’ı kötü yerlere sürüklüyor. İyi niyetli bir tavır sergilemiyorlar, açıkça cephe almış durumdalar Fatih Terim’e. Çapınız yetiyorsa Ünal Aysal gibi kovun, yetmiyorsa isteklerini yerine getirin. Alçaklık yapmayın.

Senelerdir bunu anlatmaya calisiyoruz ama insanlar anlamiyor

adam Tek basina bir savas veriyor ve destek veren bir yönetim yok,bugun itibariyle ultraslan da sacmaladi tamamen yalniz kaldi

bahsettigimiz adam bir Galatasaray efsanesi
Fatih Terimi çok övme renktaş bidatci diyorlar Galatasaray efsanesini sevene

İyi güzel sene sonu bırakırsa herkes memnun olur akabinde ftorun olmadığı her sezonda olduğu gibi total futbol oynamaya başlarız futbolu bilen bir alman hoca ile.
Fatih hoca hariç en son 2008 de şampiyon olduk Cevat hocayla Hamzayı saymıyorum oynattığı futboldan memnun olan yoktur diye tahmin ederek Galatasaray 12 senedir Fatih hoca hariç 10 tane teknik direktör denemiş ve sadece 1 şampiyonluğu var o arada hocanın olduğu sezonlarda 5te 4 yapmış bu sezon hariç daha ne bekliyorsunuz gerçekten açıklayın biz de bilelim şu vasat altı kadroyu Fatih hocadan daha iyi oynatacak bir hoca mevcut mu sence şu galakside ?

Aylardır anlatmaya çalıştık kötü günde de iyi günde de fakat bazı arkadaşlar sırf hoca düşmanlığından anlamak istemedi. Hani o scout transferleriyle fişek gibi oynayan takım hayaliniz vardı ya eğer yönetim 2018den beri becerikli olsa şu an erişmiştik. Fakat hem beceriksiz hem de iki yüzlü oldukları için takımın altını oyuyorlar.

Zamani geldiginde bütün sorumlular ihraç edilmeli

Geri
Üst Alt