Fatih Terim: "En önemli hedefim; arkamda önemli bir jenerasyon ve futbol mirası bırakabilmektir"

Galatasaraya zarar verdigimi düsündügüm an....

Veriyorsun ama bunu düsünemiyorsun veya kabullenemiyorsun.

Tam olarak gitsinmi kalsinmi diye düsünen taraftar icin yeterli ve heyecan verici bir aciklama yapmis.
Doğru tespit.

Hocam bizim göremediğimiz iyi futbolu görüyor. Zarar verdiğini düşünmüyor. İlginç

Çoğu oyuncuya ben de inanıyorum. Bir iki takviyeyle daha iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Ama hocaya olan inancım uzun zaman sonra sarsılmış durumda. Dilerim inanmayanları mahcup etsin ama gidişat iyi değil.

Canim hocammmm suphelerimiz olsa da hep yanindayiz🤩🤩🤩🤩

Hoca açıklama yapma gereği duyduysa demek ki büyük sorunlar var
Koltuğunu kaybetmek üzere olduğunu anlayip müritlerini harekete geçirme ihtiyacı hissetti. Ve ayrıca beni kovarsanız yakmadan yıkmadan gitmem mesajıdır bu. Kovulursa Ünal Aysal dönemindeki gibi şeyler izleyebiliriz.

evet terimin tazminata ihtiyacı var
yol yapıyor şu an
ne akıllı herifmiş

Madem öyle tazminatımı verin diye okudum. Eskiden olsa gururlu davranır, işine karışıldığı an giderdi. Gidecek yeri olmasındanmış meğer .Hala zarar verdiğimi görürsem diyor. Komedi.
bu yazdığın daha komedi yaw
tazminata ihtiyaci vardı terim in de

Tazminat ihtiyaç olduğu için değil hak olduğu için alınır. Alırsa da eleştirmem hakkıdır.Yönetime benden istifa beklemeyin şekilli gönderme olduğunu düşünüyorum bu açıklamaların. Sebep illaki tazminat değildir. O ,halin sonucudur.

Galatasaraya zarar verdigimi düsündügüm an geregini yaparim.

Daha ne kadar zarar vereceksin? Vur biraz daha, henüz ölmedik. Saka gibi yeminle.

Terim dogdugum yil Teknik direktörlüge baslamis, ben futbolcu olsaydim, coktan futbolu birakmistim ama kendisi Galatasarayimizi birakmiyor. Hos, biraktiginda da bi ton enkazi temizlemeye calisacaz...

Neresinden bakarsan bak, rezillik bu Terimin yaptigi.

Hocam at havluyu pandemi de var. Allah uzun ömürler versin yaşa yaşa 25 sene daha ancak yaşarsın. Git yat yuvarlan hayatını yaşa. Bu baskı seni bitiriyor.

Geri
Üst Alt