Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Taç atarken herkes statik hoca
Hareketli hiç bir oyuncu yok ,atamama sebebimizi ben koltuktan görüyorum ,sende bi zahmet kontrol etme kısmını bul

Eylül olmadı Ocak sonrası transferlerle daha iyi oluruz

Arda, Babel, Feghouli, Falcao 🔻🔻🔻
Fatih Terim: "Genç oyuncular alıyoruz, gençleşiyoruz çok güzel ama eksiklerimiz var. Onları tamamlayacağız. Daha doğru yerlere transfer yapacağız. Bunu daha önce ifade etmiştim merak etmeyin diye. O yüzden Eylül'ü işaret ediyorum."

Planlamana tüküreyim senin.baris alperi alıyosun hala emre akbaba oynuyo,arda giriyo oyuna

Beyler hoca rahatsız herhalde, yardımcıları da işe yaramaz, kimse uyarmıyor demiyorki hoca sen ne yapıyorsun.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Fatih Terim: "Gedson'u Benfica'nın vermeyeceğini düşünüyoruz ilişkilerimiz nedeniyle, öyle bir şey olursa Gedson'un Galatasaray'ı tercih edeceği de gerçek. Bir gün vermeye karar verirlerse biz hazırız, onlar da biliyor. Türkiye'den birçok teklif olduğunu da biliyoruz."

Pöfffff la bırakın artık şu çocuğu be yeter

Transferle olacak iş değil
Karşındaki takım senden de beter ama sen iki pas yapamıyorsun, kaleye gidemiyorsun
Bunun izahı yok
Geçen senede dedim şampiyonluğumuzu engelledi. 2 forvete gecişi Taylani kesişi bizi şampiyonluktan etti. Bu lige göre tabi

Geri
Üst Alt