Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Bu hafta bir kaç tane Avrupa kupası maçını izledim. 10-12 tane filan. Çok, çok kötü takımlar da var içlerinde. Ama bizim gibi boş boş yan pas, geri pas ve kalecisine o kadar pas yapan bir tane takım yoktu içlerinde.
Bu oyun sistemi değişmedikçe bizden birşey olmaz.

sonra da devre arasını bekliyoruz der..sadece bahene üretiyor kendini kurtarmak için.

Iste bu yuzden secimi Hamamcioglu kazanmaliydi

Ne guzel sözlesmesi sona ermisti ve 2 sezondur ortada bir basarisizlik vardi,tesekkur edip bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde yollari ayirmamiz gerekiyordu

Bu sürec ten hem Galatasaray hemde Fatih hoca zararli cikacak,herhangi bir basarisizlikta hoca’nin gecmiste yasattiklari unutulacak ne yazik ki

Hocaya 11 adet super kahraman versen gene de transfer gene daha çok kahraman ister ...

Hocamın başarılıyken getirisi ne kadar fazlaysa başarısızken götürüsü de o kadar fazla oluyor. Şu topu başkası oynatsa elli kere istifa ettirilmişti öyle geçmişi var ki istifada denince üzülüyorum yalan yok sıkıştık kaldık.

Hocanın tek bahanesi olabilir Ön tarafta kaliteli oyuncu yok.Kaliteli denilen sadece adı kalmış kendisi bitmiş oyuncuları saymıyorum(Arda,Feghouli,Babel,Falcao).Ancak başka hiçbir bahenesi olamaz kötü futbolu transferle açıklayamaz.Hadi şampiyonlar liginde Taş makas bişeyler söyledin anladık.Hoca karşındaki takım falcaonun maaşıyla kurulmuş.Sen çıkıyorsun futbolun ''f'' si yok sahada.Ocak dedin bekledin Haziran dedin bekledik şimdi de Eylül diyorsun.Bu takım senin istediğin gibi oynaması için en az BEŞ transfer lazım.Beşide ilk 11 olacak direk alcan koycan 11'e.Öyle bir maddi güçte olmadığına göre Biz neden Eylül'ü bekliyoruz?

Keşke ayda 1 maç yapsaydık hoca o da içerde olsaydı yolculuk falan olmasaydı takım yorulmazdı ,pazar perşembe falan maç yapmak ne demek yazıktır milyonlar kazanıyorlar falan ama yorgun oluyorlar işte hele o iklim yok mu bitirdi bizi.

Maçın özetini yeniden izlemesini tavsiye ederim hocanın. Bu şans bir yere kadar götürür. PSV gibi bir takım çıkınca şans da yetmiyor daha yeni tecrübe ettik.

Hocam kendini kandırma, bizde bu rakımı eleyecek kalite yok.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iste bu yuzden secimi Hamamcioglu kazanmaliydi

Ne guzel sözlesmesi sona ermisti ve 2 sezondur ortada bir basarisizlik vardi,tesekkur edip bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde yollari ayirmamiz gerekiyordu

Bu sürec ten hem Galatasaray hemde Fatih hoca zararli cikacak,herhangi bir basarisizlikta hoca’nin gecmiste yasattiklari unutulacak ne yazik ki

O malesef tam öyle olmuyor. Olması gereken belki senin dediğin ama ülkemizdeki dinamikler öyle çalışmıyor.

Fatih Terim'in takımın şu halinde bile aşırı lobisi ve desteği var.

Gelen hocayı iki ayda yerlerdi. Tüm yazılı ve sosyal medya maymun ederdi adamı.

O yüzden kendini iyice bitirip, yıllardır kazandığı tüm krediyi bitirip gitmesi daha hayırlı olacak bence. Bazen tam dibe vurmadan yükselemezsin. Şu an öyle bir dönemden geçiyoruz ne yazık ki.

Daha kötü takimlar nasil bizden daha iyi top oynamayi beceriyor? Ben simdiden diyorum. Erkenden gitmezse, en gec ekim ayinda ocak ayinda yeni transferler lazim bahanesini kullanir.

Birde 90 dakika boyunca "What can I do sometimes" dercesine her pozisyonda ellerini iki yana açması yokmu. Tam bir imparator ya.

Bir tarafta doğru düzgün adamı olmadığı için Arda ve Muhammed'i oyuna süren modern antrenör. Diğer tarafta 36'lık Falcao'yu oyuna sürüp Bartuğ ve eren Aydın'a şans vermeyen hoca.

Bir tarafta yoklukta Gedson'u stoper oynatan Fatih Terim diğer tarafta altyapıdan adam koyan ve sonuç alan Vitor.

Bir tarafta yokluktan şampiyonluk çıkaran Sergen ve oynaılan iyi futbol diğer tarafta bir şeyler değiştirmeye çalışan Vitor.

Ve en sonda sürekli bahane üreten , duran toptan gol atamayan iyi top oynatmayan belki de devri geçmiş bir hoca.

Artık bazı şeylerin farkına varmalıyız. Galatasaray'ın yeni dinamik ve genç futbocular yanında genç ve dinamik hocaya da ihtiyacı var.

Artık hocadan maç sonrası bir teknik analiz bekliyorum, Eylül’de Ocak’ta transfer yapacağız açıklamaları bir anlam ifade etmiyor. Neden kötü oynuyoruz bir açıklasın

Geri
Üst Alt