Fatih Terim: "Falcao olursa olur, olmazsa yapacak bir şeyimiz yok"

Tamam güzelde Galatasaray’ın geleceği diyorsunuzda aldırdığın/ aldıkları adamların yaşı 27 üzeri nasıl gelecek bu

Yarin iptal oldugu haberi gelsin. En gec carsamba plan b forveti kapa bildirsinler de Kayseri macina yetissin herif.

En azından bir kesinlik kazansın artık. Kabak tadını da geçti bu olay. Önde basan sağlam bir pivot olsa bile yeterdi bu takıma. Çok zaman kaybettik Falcao mevzusuyla.

Hoca, zevzek yoneticilerin bu isi beceremedi iste. Birak kendi pisliklerini kendileri temizlesinler. Sen elindeki adamlara odaklan. Ilk on birinde dort tane yeni adam vardi. Bunlar kaynasana, Feghouli formunu bulana kadar ati alan Uskudar'I gececek.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu da bizimle dalga gecmeye basladi. Ne oyun sablonu belli, ne oynatmak istedigi, ne dogru dürüz calistirmak bilmez, yanindaki adamlar zaten cöp oglu cöp. Avrupada her bölge icin özel Hoca lar var, Freekick icin, kornerler icin, bizde ise evlatcilar ile dolu. Biktim, artik böyle yönetilmekten.

hocam kanat istememişsen sen de kusura bakma babel iyi bir yedek olmaktan öteye gidemeyeceği birinci günden belli değil miydi ?

Hızlı Onyekuru ve Rodriguesin çok büyük iş yaptığını sen herkesten daha iyi bilmiyor musun ?

Valla anlamadım bu işi

Arkadaşlar işin özü şu, Fatih Terim yönetimden memnun. Çalışabileceği en kafasına vur ekmeğini al yönetim, hoca hem teknik direktör, hem başkan, hem taraftar. Kendi de biliyor, şu an yönetim kademesi o kadar boş ki hocanın kariyeri boyunca arayıp da bulamadığı ortam var kulüpte. FFP filan işi gırlası. Şurada 3 ay geçmiş, daha Mayıs'tan satılması gereken en az 3-4 oyuncu vardı elinde. Hiçbirini ederinin altına bile elinden çıkartamadın, alabileceğin iyi alternatifleri rakiplerine kaptırdın, aynı pilavı 3. kez yiyip yine tek ismin peşinden koşup bir transfer sezonunu heba ettin, şimdi bitime 1 hafta kala FFP de FFP. Hele Avrupa konusunda söyledikleri tam fecaat. Arkadaş yol belli, düzen belli. Sen yıllardır zaten Avrupalı rakibinin bütçe olarak altında oynuyorsun. Sen Neymar piyasası 30 da olsa alamayacaksın 200 de. Sanki bonservissiz gelebilecek Falcao'yu ikna ettin de rakibin transferlerinin, bütçelerinin arayı açtığını iddaa ediyorsun. Şu Avrupa'ya dair şimdiden yol yapmaları bir yabancı antrenör yapsa çarmıha gerilirdi bugün. Avrupa'da iş yapmayı düşünmüyorsan o zaman neden lig şampiyonluğu için transfer yapıyorsun? Eldekilerle git, zaten yaptığın kötü transferlerin götürdüğü para ŞL'den aldığına denk düşüyor. En azından Avrupa'ya bu kafayla gidip sinir hastası olmayız. Fatih hoca eskiden bu kadar bahane üreten bir adam değildi, meslektaşlarıyla taktiksel olarak yarışamayınca yeni şeyler ortaya koymaya başladı.

Şunu 1 ay önce söylese tamam da transferin bitimine 1 hafta kala söylenecek söz değil. Olmama ihtimali bu kadar ciddi idiyse hemen başka birine geçmeliydik.

Transferin basinda futboldan anlamayan bir adam olursa normal boyle aciklamalar.

Senin bu futboluna Falcao gelmesin zaten o kadar paraya yazık. Ronaldo gelse çöp edersin. Önce futbol oynat futbol ! 3 senedir aynı bok.

Geri
Üst Alt