Fatih Terim: "Falcao olursa olur, olmazsa yapacak bir şeyimiz yok"

Olmazsa yapacak şey var yönetim istifa edebilir.Yapacak bir şey yok diye bişi yok.50 gündür istediğin adam fpp diye bahane olmaz.Eğer bu bahane ile gelcekseniz istifa edin.Bir falcao istedi taraftar o da sizin açıklamalarınız yüzünden.

UEFA kriterleri transferi zorlaştırabilir bunu anlarım da, niye bu insanlar sürpriz olmuş gibi davranıyorlar onu anlamıyorum.

Sen yüzde 99 derken UEFA sana farklı kriterler, sonra farklı kriterler mi veriyor? Bu kriterler hep aynıydı. Olmayacaksa, sanki garanti bitmiş gibi konuşmanın bu adamın bu kadar peşinde koşmanın anlamı yok.

Scout ekibinizle gece yarılarına kadar çalıştığınızı gösteren fotoğraflar atıyorsunuz. Sonra Diagne’yi alıyorsunuz, Falcao’ya yöneliyorsunuz. Bu oyuncular için Scout ekibine ihtiyaç yok. Bulun bir tane genç, süratli ve kuvvetli bir forvet. Takıma üçüncü forvet olarak alın. Madem para yok bu kadar uzatmaya da gerek yok.

Şu çok net ki, iyi niyetlerinden şüphe etmesem de kulübü yönetenler çok başarısız icraatlarda da bulunuyorlar.

1 Diagne kaleciye çarptı
2 ademin kafası
3 Diagne 6 pas içinde top gerisinde kaldı
4 golün kendisi
5 babel ceza sahası içinde vurdu az farkla dışarı çıktı
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.
Oyun kötü idi, evet.
Ama hiç pozisyona girmedik baskı kurmadık demek ayıp olur bu akşam

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demek ki benim net pozisyon anlayışım sizden farklı dostlar.

Hocam sen bunları yüzde 99 diyen abdürrahime anlat.
Apo abimiz zaten istifa etmesi gerekir falcao gelmezse.

Bukadar işi eline yüzüne bulaştıramazsın bu tür transferi. Dünya takip ediyor falcao gibi transferleri. Bunun sorumlusu kimse ki apo podyumda onun kelesi uçmalı maalesef. Mahalle takımı değil burası.

Ayrıca, Falcaodan ziyade bu takımahocanın dediği gibi bir orta saha ve bir stoper şart oğlu şart.. Gerekirse Falcao gelmesin, bonservisi elinde bir oyuncuya 1+1 imzalatıp riske girelim örn llorente, ama kalan kaynaklar orta saha ve stopere kullanılsın. Herkesin gelmesin diye naralar attığı topala deli gibi muhtacız şu an.

Macta 35 orta yapmak ve ordan biri belki gol olur taktiki muhtesem oynamak sayilmiyordum umarim. Hoca o zaman avrupada gercekden zevk veren takimlarinin maclarina baktigi an ne düsünüyordur o zaman?

1 Diagne kaleciye çarptı
2 ademin kafası
3 Diagne 6 pas içinde top gerisinde kaldı
4 golün kendisi
5 babel ceza sahası içinde vurdu az farkla dışarı çıktı
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar.
Oyun kötü idi, evet.
Ama hiç pozisyona girmedik baskı kurmadık demek ayıp olur bu akşam

1-2-5
pozisyon digerleri deil
3 pozisyon iyidir ama yedigimiz gole kuslar bile kahkaha atar

Falcao gelmesin iyi hosta B planiniz nedir eyy hoca eyy yonetim. 3 donemdir tek forvetle sezona girmek nasil bir rezilliktir ulan

Hoca takımın başı dönüyor 70'ten sonra.
Yürüyecek mecali olmayan futbolcu sayısı en az 6.
Babel son on dk bayıldı. Fegh aynı.
Bunlar hiç mi koşmadı kampta.

Gscimbom mobil

Devre arasında Diange'yi 13 e alıp bu parayı bu seneye taşımak mantıklı olabilir. Umarım Falcoa transferi gerçekleşmeyince yedekte tuttukları bir isim vardır da onu hemen açıklarlar. Mevlüt değil ama bu yedek. Sağlam bir forvet CL için.

Oynanan oyun için moral bozmuyorum toparlarız ama transfer sezonu bitmeden forvet şart, stoper ve bir orta saha da lazım. Yabancı sınırı elverdiğince işte.

Hocam herşeye tamam, falcao gelmesin-tamam-,kırmızı kartlar, hakemler-tamam-, ekonomi kötü-tamam- hocam ortasahası kırmızı kart ile eksilmiş takıma yürüyecek hali kalmayan mental anlamda ciddi sorunlu Selçuk İnanı almak nedir Allah aşkına? İki haftadır 5 puandan etti bizi şu herif. Allah aşkına Selçuk İnan nedir. Varmı mantıklı bir açıklaması...6 puanımız olacakken 1 puandayız. Selçuk yerine oynatabilecek bir oyuncumuz yoksa biz bitmişiz zaten falcao malcao uğraşmayalım.

Yine yuvarlak konusulmus. Biktim bu yuvarlakliktan. Yuzde 51 di. Sonra 99 oldu. Ve galiba suan yüzde 1lik durum gerceklesiyor

Olsun hocam. Falcao da gelmesin. Senin begenip aldirdigin Cakne ile cosariz.

Geri
Üst Alt