Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

hahahahahaha hocam kendini bitiyirosun 3 sene lazım diyorsun 3 senedir bu takımın başında kim var 6 sene bana da kadro kurmak için şans verseler psvyi eze eze yeneriz

bitiksin hoca uzatmaları oynuyorsun onu da rezalet oynuyorsun. yuhalanarak yollanman yakın

Ulan takımı maça konsantre etmekten, motive etmekten bile acizsin daha konuşuyorsun. Elemanlar çayırda otlayan sığırlar gibi geziniyorlar sahada.

Bu takım lig başlangıcına kadar toparladı, toparladı. Toparlamazsa, bu sezon stada gelecek seyirci, o stadı protestolarla inletir.

Fatih hocam sen ben hata yaptım demedikçe, ekibini baştan aşağa tecrübeli, işini bilen ve işin ehli insanlar ile tekrar kurmadıkça 3 senede de değişen bir şey olmaz.

bu kibirli adamın yanına fergusonda gelse guardiola'da gelse dinlemez ki, o yüzden koyun dikiyor yanına sıkıldığı zaman gönderip baska bi koyun buluyor

Tudor basin toplantisi yaptiginda adam herseyi anlatiyordu tane tane muhabirler resmen dayak atiyordu. Bugun 1 kisi taktikle ilgili soru sordu keske sormasaydim dedi resmen.

hocam 5. sezonun bu allah aşkına daha 3 sene istiyorsun.

görüyorsun adamlar küçücük çocuklarla ebemizi belliyor sen hala arda ve babel ısrarındasın.

"Neden 3'lü savunma oynadığınız merak edildi?"

Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Sen mi merak ettin?"

Sana ne soruya cevap ver senin gorevin o. Kim sormussa sormus ya.
Şenolu terimi de aynı bu ülkeye tevazu sahibi egoist olmayan başarılı insanlar lazım

Yahu defol git be adam 4 senedir bu kulübün geleceği için ne yaptın da utanmadan 3 yıl diyorsun. Hala insanlarda yiyor bu muhabbeti yazık ya.

3 sene mi, sahada 3 pas üst üste yapmaktan aciziz yahu. Herifler kedinin fareyle oynadığı gibi oynadı bizimle

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

"Neden 3'lü savunma oynadığınız merak edildi?"

Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Sen mi merak ettin?"

Sana ne soruya cevap ver senin gorevin o. Kim sormussa sormus ya.

En ufak muhalif sese direk ters tepki veriyor. Eleştiriye hiçbir zaman açık değildi ancak bunun dozajını daha da artırdı. Hoca git gide malum kişiye daha fazla benzemeye başladı.

Geri
Üst Alt