Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

Hocam yeni transferleride cürütmeden önce artik gitmeni rica ediyorum.

borç morç adını kullan bu takıma 3-5 tane bonservisli iyi adam aldır. yoksa daha çok malzeme olursun.

bonservisli aldırdıklarının da halini görüyoruz

hepsini taraftar linç edecek sanki suç onlardaymış gibi

mohammedinden marcaosuna topçu değil noktasına geldiler

Takımın çok iyi bir taktisyen ve yardımcı hocasına ihtiyacı var.Francesco Farioli gibi Çağdaş nasıl bulduysa o tarz biri.

Terim bahanelerin ardına sığınıyor. 2018'den beridir takım başında 3 senede ne yaptın hoca derler.

PSV iyi takım ama kaleye şutumuz yok. Organize atağımız yok. Orta sahayı bile 3 kere falan aştık.

Galatasaray tarihinin gördüğüm en saçma yenilgisi oldu. Bu kadar ezildiğini hatırlamıyorum.

Ve karşıda Bayern , Barcelona , PSG,City olsa anlarım.

PSV'ye ezildik.

Yetmez aga giden paraya yazık olur

paraya yazık olur diye diye arda'ya filan kaldık işte yav. öbür türlü herif geliyo galatasaray'ın parasını çarçur etmem diyo, oyuncuyu alamayıp arda'ya mecbur kalınca da 5'lik oluyoruz bu sefer de galatasaray bu mu deniyo. 10 tane aldırsın işte tudor gibi, 3'ünden, 5'inden verim alsa gene iyidir. bugün sistemi, oyuncuyu geçtim de orta saha-bekler bu seviye için rezil bi seviyedeydi. berkan-gedson başka orta saha var mı bilmiyorum hepsi toplanmalı. terim faydalanmazsa sonraki faydalanır. bugünkü oyunun ayıbı belki terim'e yazar ama kadronun fecaatliği galatasaray'ı kötü gösterior.

Bir de taraftarı ayrıştırıyor, anlamayan Galatasaraylı değil mi yani?

Ben en baba Galatasaraylıyım, niye 3 sene hele onu bir söyle.
Son 4 sene bu takımın başında kim vardı?
Geldin takımın bel kemiğinle oynadın, Fernando gibi Gomis gibi adamları kelepir fiyatına verdin.
Sonra dünyanın parasını harcadın ama hiç bir şekilde beli doğrultamadın.

Bir de şu var, senin oyun anlayışın mazide kaldı.
Wenger hoca ile Bodrum'da buluşurken biraz taktik sor.

Gscimbom mobil

Ne güzel, 3 yil bekleyin diyo, iyi bekleriz de, bu zamanda sen 9 milyon euro kazanacan, derdini biz çekeceğiz...

Olay teknik, taktik değil ki fiziki antrenmanlar onları da yardımcılar hazırlar. Bizim antrenmanları Necati, Selçuk hazırlıyor. Bu hatasını anlasa herhalde şimdiye ekibini sürekli değiştirirdi, demek ki anlamıyor o yüzden kendisi gitmeli.
Fiziki antrenmanları uzun zamandır artık bildiğim hiçbir TD veya yardımcıları yaptırmıyor; her kulübün bunun için ayrı Staff ları var. Tabii ki o profesyonelleri de TD ler belirliyor; bizim Hoca Scott Piri' yi tuttu bırakmıyor; bir bildiği var desek, takım en çok o konuda sıkıntı çekiyor; göz var iz'an var! :danyal:

Biktik usandik senin siskin egondan bak iddia ediyorum senin kurdugun takim hali sahada bizi yenemez ne transferden anliyorsun ne kondisyondan nede teknik taktik sistemden igi kadrolar eline gecti basarili oldun okadar Faruk suren ve Ergun gursoya sukret

Senolda iyi kadroyla 2 sene sampiyon oldu
Dus Galatasarayin yakasindan git torunlarini sev senin donemin bitti futbol artik baska seviyede bunu kabul et

Senol'un dedigi gibi:

"Bu Italyanlar daha mac oncesi isinmada nasil depar atiyor yav, bizde oyle birsey yok?"

Sanki kendisi milli takim hocasi degil de kahvede mac izleyen bir Trabzonlu gibi yorum yapiyor.

Terim'de sanki takimin basinda 4 senedir yok, neymis, bir 3 sene daha verin bana bak bakalim 3 sene sonra neler oluyor diyor. Yav cidden soruyorum 3 sene sonra ne olacagini zannediyor veya neyi ongoruyor? Bu zamana dek yapamadigini simdi mi yapacaksin?

''Transfer yapmasak da onların alacağının garantisi yok''

bu lafın kulaklarımda hâlâ hoca
takımın neyine inandın da bu lafı ettin
elensek de, rezil olsak da taraftar sineye çeker diye mi düşündün

Geri
Üst Alt