Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

söylem doğru günü kurtarmak için yapılan kiralık yaşlı marka vb transferler ile geldiğimiz yer ortada hamleler ile söylemler tutacak mı göreceğiz

Maçın daha 10. dakikasında maça çıktığı sistemi kökten değiştiren adam teknik direktör filan değildir, kimse kimseyi kandırmasın. Adam deplasmanda maça çıkarken rakibini bir defa bile izlemez mi ya.

Hocam Artik Seni savunacak bir hal bırakmadın Geçen seneden beri tutturdun bir arda Sahadan gezen Ömer bayram Emre Akbaba Arda ile sözleşme yeniledin 3 sene de hangi oyuncusunun performansını ileri taşıdin yanindaki adamlarin ne iş yaptığı bile belli değil sana 3 sene müsade edilse 3 sene sonra Bize ne vereceksin ben tahmin ediyim Necati gider Arda turan yardımcın olur başka bir sey olmaz.

Gİ-DE-CEK-SİN

Kendi çıkarını,paranı,egonu kulüpten üstün tutamazsın

Utanmadan yenilginin yolunu yaptı zaten maç öncesi basın toplantısında psv şöyle uçar böyle kaçar diye,maç sonuda bakın ben size demedimmi diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyo hala

Biz dün ilk defamı fark yedik,yenildik,elendik,rakibe rezil olduk hayır,ama ilk defa olan birşey vardı biz bu sefer kendimizede rezil olduk

Kameralarımızı geçen seneki rangers maçına çeviriyoruz,gerrard zaten oynattığı oyunla sahada,anca konuşuyosun el işaretiylede saha kenarında malumu ilan etmişti aslında,ama naptı çoğumuz görmemek için kafaları kuma gömdü

Bizleri özellikle şu 3-5 senede avrupa takımı olmaktan hem fiziken hemde zihnen uzaklaştırdın,vasata alıştırdın,jese orta saha çizgisini geçer vaziyette top sürerken as bayrakları as konumuna,duran topta "aytaç ve ömer" topun başına geldiğinde ayağa heyecanla kalkacak duruma,skor 5-1 uzatmalar oynanırken 6.yı yememek için faul olmayan pozisyonda yalandan yere atlayan jeseye tv başındaki bizlerde aynı reaksiyonla yat yat diyecek noktaya getirdin

Psg real gibi a sınıfı takımlara nefesimiz yetmiyo makas açık dedin,rangers psv gibi b sınıfı takımların seviyesine çıkmak içinde 3 sene istedin,hemde takımdaki bu 5. senen iken

Geçen sene ligde hata payımızın olmadığı bir maç trafiğindeyken,üstüne üstlük 3 senedir tek forvetle oynamışken,aniden 2 forvete dönüp,aslında biz hep çift forvet oynamak istiyoduk yalanıyla puanlar kaybedip şampiyonluğu verdin

Aynı zihniyet,ders almayıp ders verdiği için,şl elemesindede,aniden,provası yapılmamış,daha önce hiç denemediği bir dizilişle sahaya çıkıp turu verdi

Liyakat olmadan hiçbir şey olmaz,futbolda da olmuyor,elin öpüldü egon okşandı diye başımıza ardayı bela ettin,utkucan denen adamı sırf sevdiğin için yanında tuttun,yeteneksiz yardımcıları sırf biatçı diye yanına topladın,senden sırf çekiniyolar diye çöp futbolcularla sözleşme uzattın

Takımın fiziği ölü süper lige bile yetmiyo,avrupada 2.sınıf takımlar bile eziyo zaten bizi,bunu anlamak görmek için herkesin antrenman tekniklerinden anlamasına gerek yok görünen köy kılavuz istemiyo,ekonomiye kötü demek için ekonomist olmaya gerek olmadığı gibi

Malum kesimin kendilerinden olmayana fetöcü demesi gibi,seni eleştirene gs düşmanısınız diyip,cahil tarftarıda dış güçler yalanına inandırıp kendi çıkarlarınız için kalkan yaptınız

Sende şenolda burnunuzdan kıl aldırmıyosunuz,basın toplantısında beğenmediğiniz soru gelince soru soranı azarlıyosunuz,kimsiniz ulan siz,futbolu sizmi buldunuz,insanlığı sizmi kurtardınız,allahmısınız

images.jpeg-1.jpg

Emekli olmaya niyetin yok,yönetimde seni kovacak götte yok,dün tayyibin seni arayıp başarı dilemesi haberi,senin oly rezaletinden sonra sık sık tayyibe teşekkür etmen tffye yanlamaya başladığının işaretidir

Hadi inşallah diyorum,çünkü bir adamın egosu uğruna günden güne eriyoruz,bitiyoruz,batıyoruz,hastayı yani gsyi kaybediyoruz

Bi adamı put yapıp taparsanız olacak olan budur. Görevden alındığında koşarak Galatasaray başdüşmanı Demirören'in yanına koşup onun emri altına girdiğini ne de çabuk unuttunuz. Bende kredisi zaten o gün bitmişti. Putperestliği bi bırakında takımın haline bi bakın. Terim Galatasaray'dan büyük değildir.

Kimse psv ye 5 atamamizi beklemiyordu zaten
5 yemeyecek kadar oynatamayan hocaya kadro teslim edilemez.
Neden ?
Elindeki kondronun ne oldugunun farkinda degildir
Bu adam ne olacagim degil ne oldum derdin de hala

Bi adamı put yapıp taparsanız olacak olan budur. Görevden alındığında koşarak Galatasaray başdüşmanı Demirören'in yanına koşup onun emri altına girdiğini ne de çabuk unuttunuz. Bende kredisi zaten o gün bitmişti. Putperestliği bi bırakında takımın haline bi bakın. Terim Galatasaray'dan büyük değildir.

Hatta durup dururken de kovulmamıştı renktaş, önce demirören’le anlaşıp sonra kendini kovdurmak için elinden geleni yapmıştı

Önce tüpçüyle görüştüler dedikoduları çıkmıştı
Sonra tüpçü çıktı hem Galatasaray’ı hem Mill Takım’ı çalıştırsın diye beyanat verdi
Aysal’a resmen emrivaki yaptılar
O da mecburen 5 maç için olur gibi birşeyler demek zorunda kalmıştı, milli mesele diye tatava yapıldığından (sanki milli takımı çalıştıracak başka hoca bulamayacaklarmış gibi)

Ama sonra sürekli Aysal’la zıtlaşmaya başladı, yok şunu istemem, bunu istemem
Çünkü gelse kadro iyi neden başarı yok denilecek
Başkan toplantı istedi gitmedi, görüşme istedi görüşmedi, sonunda adam dayanamadı kovdu

Aynısını Cengiz yönetimine de yaptı, 3,5 yıl boyunca kendisine hiç karışılmadı, hatta en son ocakta istediği herkes de hemen hemen alındı buna rağmen yine küstü, kavga çıkarmaya çalıştı, yok yalnızmış bilmemne, tutturdu arda diye
Ama neymiş söz vermişmiş gidemezmiş
Tek derdi yönetim değişince kalmaktı, resmen önceki yönetimi sabote etti
Ama Cengiz başkan hem hastalık hem görev süresi doluyor diye kovamadı
Keşke arda diye emrivaki yaptığında kovsaydı o da Aysal’ın yaptığı gibi

Başkan’dan büyük, kulüpten büyük antrenör mü olur, ama bizde oldu, şimdi de 3 yıl daha burdayım kimse kıpraşmasın diyor
Hiçkimse de birşey diyemiyor

Son düzenleme:
Hatta durup dururken de kovulmamıştı renktaş, önce demirören’le anlaşıp sonra kendini kovdurmak için elinden geleni yapmıştı

Önce tüpçüyle görüştüler dedikoduları çıkmıştı
Sonra tüpçü çıktı hem Galatasaray’ı hem Mill Takım’ı çalıştırsın diye beyanat verdi
Aysal’a resmen emrivaki yaptılar
O da mecburen 5 maç için olur gibi birşeyler demek zorunda kalmıştı
Ama sonra sürekli Aysal’la zıtlaşmaya başladı, yok şunu istemem, bunu istemem
Çünkü gelse kadro iyi neden başarı yok denilecek
Başkan toplantı istedi gitmedi, görüşme istedi görüşmedi, sonunda adam dayanamadı kovdu

Haklısın renkdaş aynen öyle olmuştu. Ben yaşım itibariyle Terim'i buradaki çoğu kişiden iyi tanırım. Sözkonusu onun egosuysa Galatasaray'ı harcamakta bir dakika bile tereddüt etmez ve etmedi de. Uefa'yı aldığımız sene takımı bırakıp çekip gitti. Hemde Fiorentina gibi saçmasapan bir takıma gitmek için o makine gibi takım darmadağın oldu. Kendinden başkasını düşünmedi.

Ünal Aysal'a diş geçiremediği, önünde el pençe divan durmayan ve kendisi kadar egolu olan bunbaşkanı madara edemediği için ve egosu zarar gördüğü için gitti düşmanla iş tuttu. Kendisini kovdurdu.

Bana kimse Terim güzellemesi yapmasın ben hepinizden iyi tanırım kendisini. Ders almaz, ders verir, başkan tanımaz, kendine biat etmeyenle iş yapmaz, kendini gram geliştirmez, o yanlışlarını değiştirmez, değiştirilmesi teklif bile edilemez.

Eskiden bildikleri yaptıkları o dönemler için çok kıymetliydi gerçekten bir numaraydı hepimizi çok sevindirdi onunla gurur duyduk ama bu dönemler artık geldi geçti. Artık futbol demek fizik kondisyon ve taktik üretgenlik demek. Kendini geliştirmeyenin, kendini üstün görenin, hatasından dönmeyip ısrar edenin, yani ders almayıp ders verenin yeni düzende bir yeri yok.

Haklısın renkdaş aynen öyle olmuştu. Ben yaşım itibariyle Terim'i buradaki çoğu kişiden iyi tanırım. Sözkonusu onun egosuysa Galatasaray'ı harcamakta bir dakika bile tereddüt etmez ve etmedi de. Uefa'yı aldığımız sene takımı bırakıp çekip gitti. Hemde Fiorentina gibi saçmasapan bir takıma gitmek için o makine gibi takım darmadağın oldu. Kendinden başkasını düşünmedi.

Ünal Aysal'a diş geçiremediği, önünde el pençe divan durmayan ve kendisi kadar egolu olan bunbaşkanı madara edemediği için ve egosu zarar gördüğü için gitti düşmanla iş tuttu. Kendisini kovdurdu.

Bana kimse Terim güzellemesi yapmasın ben hepinizden iyi tanırım kendisini. Ders almaz, ders verir, başkan tanımaz, kendine biat etmeyenle iş yapmaz, kendini gram geliştirmez, o yanlışlarını değiştirmez, değiştirilmesi teklif bile edilemez.

Eskiden bildikleri yaptıkları o dönemler için çok kıymetliydi gerçekten bir numaraydı hepimizi çok sevindirdi onunla gurur duyduk ama bu dönemler artık geldi geçti. Artık futbol demek fizik kondisyon ve taktik üretgenlik demek. Kendini geliştirmeyenin, kendini üstün görenin, hatasından dönmeyip ısrar edenin, yani ders almayıp ders verenin yeni düzende bir yeri yok.

Anlatamadık ki yıllardır renktaş
Anlaşılacak ama iş işten geçti bile

Geri
Üst Alt