Fatih Terim: “Her zaman Melo ve Fernando tarzı bir oyuncu bulmak kolay olmuyor"

Fatih Terim: "Her zaman bir Melo, bir Fernando bulamıyorsunuz. O mevki benim için önemli. Bakalım, transferde daha var. Her şey olabilir."

Bunu maç sırasında kelimesi kelimesine eşimin dayısına dedim, ama farkımız; madem yok o zaman böyle oynamayacaksın da dedim daha maç 1-2 idi madem bunun farkındasın o zaman bu sistemde ısrar neden hocam.

Bu öne geçip verdiğimiz maçlar yüzünden geçen sene şampiyonluk gitti. Bu Kasımpaşa maçını sezonun sonunda çok anarız demedi demeyin.

1630262681171-png.136766
Mizahi postlarını takipteyim.

Bana bir masal anlat hocam
icinde denizle balıklar
içinde Istanbul olsun

Melo ve fernando gibi adam cidden zor haksız değil hoca. Sorun yerlisini bulabilmek şu aşamada berkan çok iyi miyetli hırslı, taylanda ama yetmiyor işte. Taylan harika yedek keremde öyle bence ki iliside kaliteli ve mücadeleci, ancak burası Galatasaray.

bir melo yada fernando mu tek sorun simdi. Bu takim hayvan gibi kontratak yiyor orta sahada 10 tane adam var ama bos. Bir kişi daha olsa ne olacak defansın önüne koyarsin orta yine bos olur.
Sorunu yine yanlış yerde arıyoruz. Pas oyunu denen embesil taktik ten vazgecersen melo ve fernandoyu aramazsin. Ariyorsan sorun olur yarin obur gün bir gomis yok, bir hagi yoka kadar gider.

transferin sonuna gelmişiz daha yeni mi farkına varıyorsun bay terim. okadar transfer yaptık önliberoya öncelik verseydin ozaman

bir melo yada fernando mu tek sorun simdi. Bu takim hayvan gibi kontratak yiyor orta sahada 10 tane adam var ama bos. Bir kişi daha olsa ne olacak defansın önüne koyarsin orta yine bos olur.
Sorunu yine yanlış yerde arıyoruz. Pas oyunu denen embesil taktik ten vazgecersen melo ve fernandoyu aramazsin. Ariyorsan sorun olur yarin obur gün bir gomis yok, bir hagi yoka kadar gider.
ilk yediğimiz golde yusuf bomboş kontra yiyoruz ve maç 2 0. Ben bunu kabul edemem arkadaş. Bu ilk degil yalnız devamlı oluyor. Umrumda değil demekki

Melo Fernando tarzı diyip Gedsonla o yüzden ilgileniyoruz ne demek ben anlayamadım.

Pirlo da vardı sende zamanında ama pek anlasamadınız sanki.

Son 10 yilda gordugumuz en komple forveti cop ettin, oynatmayip 5 dakika 5 dakika sahaya surdugun adami her firsatta gomuyosun. Taylan gibi copleri koruyosun. Yazik bize yav. Galatasaray'in senden kurtulacagi gunu iple cekiyorum. Keza adam gibi futbol izleyemeyecegiz o gune kadar.

Kaleci ve santrafor da al hoca. Madem alıyoruz bu sene. Kiralık, miralık. Premier lig’den bulursun 31 Ağustos’tan sonra.

Evet zaten melo ve fernando tarzı adam bulsan herşey düzelecek. yazıklar olsun.
Takımın başındaki hoca bunu söylüyorsa bu taraftarın iş bilmez yorumlarına şaşırmamak lazım.

Geri
Üst Alt