Fatih Terim: "İçim yanıyor hatta taşıyor!"

Sabrın sonu selamet,bu yolun sonu şampiyonluk şu sakatlıkları atlatırsak uzun vadede takımımız iyi

Senin kadro çok mu iyi Akhisar dan onların yedek forveti kurtarıcı diye giriyor sol bekleri sol bekimiz 5 yıl önce pili biten Selçuk dinamo uz patladı patlayacak diye diye şişen sinan Erzurumda özeri kesemeyecek belhanda 10 numara reyis bunlar oynuyor takımda biz farklı maçlar mı izliyoruz.. Takımın çapı belli bize her deplasman manchester city bu sene de
Evet kadromuz Akhisar'dan iyi.

[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kadro iyi. Forvet dışında sakatları da işin içine koyduğumuzda ligin en iyi kadrosu bence. Fatih Terim'in teknik taktik vs'den ziyade yönetimsel bir sorun var gibi. Bu takımın sorunu Fatih hoca veyahut kadro yetersizliği değil.
İçeride birşeyler olmuş belli ve basına yansımıyor diye düşünüyorum.

Yazık arkadaşlar, Fatih Terim gibi birine herkesin koşulsuz destek çıkması lazım. Bu takımı en zor zamanda ds o toparladı. Unutulmaz başarıları da o yaşattı. Kadro kendi kadrosu değil bunu da unutmayın. Ama bu kadroyu da oynatıyordu bir şekilde ve güzel top oynuyorduk.
Kadro yetersizliği net şekilde.

Hücumsal futbol üzerinde kurulmuş bir takım için üstelik en önemli kilit noktası yoksa başka bir yere bakmaya gerek yok boşuna bence.

Ara ara iyi de oynadığımız dakikalar çok oldu ama bütün ataklar sahanın son bölgesinde ölüyor çünkü tek bir santrfor silahın yok o bölgede.

Bu eksiklik çok vahim bir eksiklik hele ki Fatih Terim hocan ise. Adam başka futbol bilmiyor işte. Hücum edecek fatih terim takımı. Bunun için de malzeme yetersiz ise kilit noktalarda hayvayı yersin takım olarak maalesef. Aynı sorunu çok az yaşadı kariyerinde ama yaşadığı maç maç ölmüştur.

Para olmazsa da duzelme falan olmayacak
Bu kadar adele sakatligi, basim dondu sakatligi, iyi hissetmiyorum sakatligi falan normal degil
Bu kadar pas hatasi, her ikili mucadelede yere dusme, topu ayakta gevelerken kaybetme falan da normal degil
fb macinda adelem agriyor diyen topcu da bir daha yanilip sasip baska macta taraftarin onune cikmasin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eldekiyle çıkarabileceği en iyi kadroyu çıkardı, takımın yarısından fazlası sakat sonuç şaşırtıcı değil. Devre arasına kadar mümkün olan en az kayıpla girmeye çalışacağız yapacak bir şey yok. Dua edelim de devre arasında takviye yapabilelim bu yönetimin onu da becerememe ihtimali yüksek ne yazık ki.

Devre arasında gerekli takviyeleri yapamazsak başşak şampiyon olur gibi, bu sıkıntılı sezonda ikinci olursak da kötü değil bence.

Takım tam oyun bazında ivme kazandı porto maçını kastediyorum takımın yarısı sakatlandı anasını satayım, bu sezon birazda şqnssızlık olduğunu kabul etmek de yarar var.

Kadro yetersizliği net şekilde.

Hücumsal futbol üzerinde kurulmuş bir takım için üstelik en önemli kilit noktası yoksa başka bir yere bakmaya gerek yok boşuna bence.

Ara ara iyi de oynadığımız dakikalar çok oldu ama bütün ataklar sahanın son bölgesinde ölüyor çünkü tek bir santrfor silahın yok o bölgede.

Bu eksiklik çok vahim bir eksiklik hele ki Fatih Terim hocan ise. Adam başka futbol bilmiyor işte. Hücum edecek fatih terim takımı. Bunun için de malzeme yetersiz ise kilit noktalarda hayvayı yersin takım olarak maalesef. Aynı sorunu çok az yaşadı kariyerinde ama yaşadığı maç maç ölmüştur.
Kadro sakatlardan sonra yetersiz olabilir ama öncesinde değildi forvet dışında. Bu takımın sorunu başka. (Bu maç için söylemiyorum) Paraları mı verilmiyor veyahut başka bir huzursuzluk mu var bilemeyiz. İçeriden de birşey sızmıyor basına.

Bu arada, siz de kına yakın. Sevinin. Ama Fatih Terim ve bu kadro bu camiayı şampiyon yaparsa asla sevinmeyin. Ligten kopmadık. 2 puan fark var. Başarısızlıkta hemen fatih terim bilmem ne futbolcular bilmem ne diyen adamın başarıda sevinecek yüzü olmamalı. Devre arasına kadar kötü giderse takım eleştirirsin eyvallah ama şimdi yuhalamak yanlış.

Kadro sakatlardan sonra yetersiz olabilir ama öncesinde değildi forvet dışında. Bu takımın sorunu başka. (Bu maç için söylemiyorum) Paraları mı verilmiyor veyahut başka bir huzursuzluk mu var bilemeyiz. İçeriden de birşey sızmıyor basına.

Bu arada, siz de kına yakın. Sevinin. Ama Fatih Terim ve bu kadro bu camiayı şampiyon yaparsa asla sevinmeyin. Ligten kopmadık. 2 puan fark var. Başarısızlıkta hemen fatih terim bilmem ne futbolcular bilmem ne diyen adamın başarıda sevinecek yüzü olmamalı. Devre arasına kadar kötü giderse takım eleştirirsin eyvallah ama şimdi yuhalamak yanlış.
Burada hocayı devamlı savunan birisiyim açıkçası.

Diyorum ki zaten bu takım forvetsiz işlemez takımın özelikle hücumsal futbol felsefesine sahip fatih hocam var ise.

O transferi yapmıyorsan hocaya ve takıma hesabı yönetimsel olarak vermek zorunda.

Katile son model silah veriyorsun buyur öldür diye ama kurşun koyuyorsun silahın içine.

Su UCL sevdasindan bu sene vaz gecip TT Arenada mutlaka 12 puan cikarmaliyiz. Ozellikle de Basaksehir macindan mutlaka puan almaliyiz. Takimi mental olarak cok iyi hazirlamali.

Bizimde icimiz yaniyor, takimi hazirlamadan cikariyorsun, ondan sonra oyuncular oyniyamadi diye sinirlenip, kendin disinda herkesi sucluyorsun.

Kazaninca her seferinde Terim kazanmis oluyor, kaybedince takim kotu bahaneleri getiriyor BIATcilar.

Hoca, sen once bir aynaya bak, ben nerde hata yaptim, ben kendimi ne zannediyorum diye bir bak aynaya.

Ondan sonra yanindakilerin hepsini kov, yeni bir ekip getir, hepsi profesyonel olup is ahlaki bulunduran, fiziksel ve taktiksel olarak yeterli seviyede adamlar olmali.

Derhal bir oyun plani gelistirilemeli, boyle saha'dakiler ruh ile oynasin, sene 2000 degil, yeter artik.

Sabah aksam milleti suclama, kendine bak.

Keşke içerden bilgi sizsa. Fatih terim bir şeylerden şikayet ediyor ama ne belli değil.

takım fizik olarak hic hazırlanmamıs hoca neden scot piriyi getirmedi anlamadım ve bence kendiside pisman

bir takım fizik hocası olmadan nasıl lige baslar

Bizimde icimiz yaniyor, takimi hazirlamadan cikariyorsun, ondan sonra oyuncular oyniyamadi diye sinirlenip, kendin disinda herkesi sucluyorsun.

Kazaninca her seferinde Terim kazanmis oluyor, kaybedince takim kotu bahaneleri getiriyor BIATcilar.

Hoca, sen once bir aynaya bak, ben nerde hata yaptim, ben kendimi ne zannediyorum diye bir bak aynaya.

Ondan sonra yanindakilerin hepsini kov, yeni bir ekip getir, hepsi profesyonel olup is ahlaki bulunduran, fiziksel ve taktiksel olarak yeterli seviyede adamlar olmali.

Derhal bir oyun plani gelistirilemeli, boyle saha'dakiler ruh ile oynasin, sene 2000 degil, yeter artik.

Kına yak . Sevinirsiniz bu yakışır sizin gibilere.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Basın açıklamasında suçlu ve sorumlusu kendisi olduğunu söyledi.

Ne kadar iğrenç taraftar profili var yahu, bok atma yarışına girmişler.

Sana bok atanlar tek hücreli bakteri gibi türüyor ama senin gibisi kolay yetişmiyor hocam. Gerçek taraftar hep destek tam destek.

Kadro cok dar ve yeterli kalitesi yok. Üstelik forvetimiz bile yok. Ben hocaya bu durumda suc bulamam.

Geri
Üst Alt