Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kadromuz Akhisar'dan iyi.Senin kadro çok mu iyi Akhisar dan onların yedek forveti kurtarıcı diye giriyor sol bekleri sol bekimiz 5 yıl önce pili biten Selçuk dinamo uz patladı patlayacak diye diye şişen sinan Erzurumda özeri kesemeyecek belhanda 10 numara reyis bunlar oynuyor takımda biz farklı maçlar mı izliyoruz.. Takımın çapı belli bize her deplasman manchester city bu sene de
Kadro yetersizliği net şekilde.Kadro iyi. Forvet dışında sakatları da işin içine koyduğumuzda ligin en iyi kadrosu bence. Fatih Terim'in teknik taktik vs'den ziyade yönetimsel bir sorun var gibi. Bu takımın sorunu Fatih hoca veyahut kadro yetersizliği değil.
İçeride birşeyler olmuş belli ve basına yansımıyor diye düşünüyorum.
Yazık arkadaşlar, Fatih Terim gibi birine herkesin koşulsuz destek çıkması lazım. Bu takımı en zor zamanda ds o toparladı. Unutulmaz başarıları da o yaşattı. Kadro kendi kadrosu değil bunu da unutmayın. Ama bu kadroyu da oynatıyordu bir şekilde ve güzel top oynuyorduk.
Kadro sakatlardan sonra yetersiz olabilir ama öncesinde değildi forvet dışında. Bu takımın sorunu başka. (Bu maç için söylemiyorum) Paraları mı verilmiyor veyahut başka bir huzursuzluk mu var bilemeyiz. İçeriden de birşey sızmıyor basına.Kadro yetersizliği net şekilde.
Hücumsal futbol üzerinde kurulmuş bir takım için üstelik en önemli kilit noktası yoksa başka bir yere bakmaya gerek yok boşuna bence.
Ara ara iyi de oynadığımız dakikalar çok oldu ama bütün ataklar sahanın son bölgesinde ölüyor çünkü tek bir santrfor silahın yok o bölgede.
Bu eksiklik çok vahim bir eksiklik hele ki Fatih Terim hocan ise. Adam başka futbol bilmiyor işte. Hücum edecek fatih terim takımı. Bunun için de malzeme yetersiz ise kilit noktalarda hayvayı yersin takım olarak maalesef. Aynı sorunu çok az yaşadı kariyerinde ama yaşadığı maç maç ölmüştur.
Burada hocayı devamlı savunan birisiyim açıkçası.Kadro sakatlardan sonra yetersiz olabilir ama öncesinde değildi forvet dışında. Bu takımın sorunu başka. (Bu maç için söylemiyorum) Paraları mı verilmiyor veyahut başka bir huzursuzluk mu var bilemeyiz. İçeriden de birşey sızmıyor basına.
Bu arada, siz de kına yakın. Sevinin. Ama Fatih Terim ve bu kadro bu camiayı şampiyon yaparsa asla sevinmeyin. Ligten kopmadık. 2 puan fark var. Başarısızlıkta hemen fatih terim bilmem ne futbolcular bilmem ne diyen adamın başarıda sevinecek yüzü olmamalı. Devre arasına kadar kötü giderse takım eleştirirsin eyvallah ama şimdi yuhalamak yanlış.
Bizimde icimiz yaniyor, takimi hazirlamadan cikariyorsun, ondan sonra oyuncular oyniyamadi diye sinirlenip, kendin disinda herkesi sucluyorsun.
Kazaninca her seferinde Terim kazanmis oluyor, kaybedince takim kotu bahaneleri getiriyor BIATcilar.
Hoca, sen once bir aynaya bak, ben nerde hata yaptim, ben kendimi ne zannediyorum diye bir bak aynaya.
Ondan sonra yanindakilerin hepsini kov, yeni bir ekip getir, hepsi profesyonel olup is ahlaki bulunduran, fiziksel ve taktiksel olarak yeterli seviyede adamlar olmali.
Derhal bir oyun plani gelistirilemeli, boyle saha'dakiler ruh ile oynasin, sene 2000 degil, yeter artik.
Sabah aksam milleti suclama, kendine bak.
9 sakatlı kadron akhisardan da kötü kusura bakmaEvet kadromuz Akhisar'dan iyi.
[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Süper Kupa finali gayet iyiydi.9 sakatlı kadron akhisardan da kötü kusura bakma
Basın açıklamasında suçlu ve sorumlusu kendisi olduğunu söyledi.Bizimde icimiz yaniyor, takimi hazirlamadan cikariyorsun, ondan sonra oyuncular oyniyamadi diye sinirlenip, kendin disinda herkesi sucluyorsun.
Kazaninca her seferinde Terim kazanmis oluyor, kaybedince takim kotu bahaneleri getiriyor BIATcilar.
Hoca, sen once bir aynaya bak, ben nerde hata yaptim, ben kendimi ne zannediyorum diye bir bak aynaya.
Ondan sonra yanindakilerin hepsini kov, yeni bir ekip getir, hepsi profesyonel olup is ahlaki bulunduran, fiziksel ve taktiksel olarak yeterli seviyede adamlar olmali.
Derhal bir oyun plani gelistirilemeli, boyle saha'dakiler ruh ile oynasin, sene 2000 degil, yeter artik.
Sabah aksam milleti suclama, kendine bak.