- 18 Temmuz 2009
- 80.616
- 224.894
- 5.093
Aksine Marcao kalacak özür dilerse. Öyle algıladım ben.kerem bizim kıymetlimiz dedi. marcao nanay bu saatten sonra. kadroya girse de verim sağlamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aksine Marcao kalacak özür dilerse. Öyle algıladım ben.kerem bizim kıymetlimiz dedi. marcao nanay bu saatten sonra. kadroya girse de verim sağlamaz.
Fena konuşmadı. Haklı. Daha olay çok taze. Tek başına karar verebileceği olay değil. Başkanla görüşmeden göndermek olmaz zaten."Maçtan yarım saat sonra yaptırım uygulanacak mı sorusu, herhalde senin kulağına söylenen bir şey. Yaptırım uygularsak biz uygulayacağız. Kimseyi de ilgilendirmez."
Marcao kalsa bile bu sezon bitti o nun icin. 5-10 arasi olan cezayi 10yaparlar. Ondan sonra dönecek alisacak ohooAksine Marcao kalacak özür dilerse. Öyle algıladım ben.
evet evet öyle duruyor. ilk cümleye öyle girmedi sonra özür dilerse olur gidere getirdi konuyu.Aksine Marcao kalacak özür dilerse. Öyle algıladım ben.