Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

hoca acayip tecrubeli ya. şu olaylardan sonra çoğu antrenör afallar sacma acıklamalar yapabilir. bizimkisi bir şekilde otoriteyi koruyup kendimiz hallederiz kimseyi ilgilendirmez diyor. ne oyuncusunu yediriyor (iki taraflı) ne de hiç birşey yokmus gibi davranıyor. tam siyasetçi olacak adam terim.
Çare FT!

işte takım bu yüzden başarısız. çünkü hiç bi futbolcu zerre takmıyor seni ve disiplinin zerresi yok. bu olayın üstünü örtmek sana ve takıma ilerde çok daha kötü dönecek.

Açıkçası ben konuşmasını beğenmedim. Peşinen Marcao'yu affetmeye yönelik konuşmak doğru değil. Sen en ağır şekilde konuş sonra affedilir önemli değil. Yarın çıkar başka biri de benzeri hareket yapar nasıl olsa fikstür sıkış bana ihtiyaçları var der. Önce sert olmak lazım.

Ne anlattı abi atar yapıp geyip yapıyor.
Hemen olayin akibetinde radikal karar alinmaz dedi bu konuda hakli. Once yarin gidip bir konussunlar nedir problemleri ona gore ceza verilecekse verilir. Oyle mac sonu ne cezasi verilecekmis? Bunu soyleyen sosyal medyada cogu Fenerli veya Besiktasli.

Bence güzel konuştu. Şuan tüm Galatasary düşmanları Türk-yabancı algısı yaratmaya çalışıyor yorumlarında. Hocanın "bir ceza vereceksek biz verecez, bunu da kimseyi tatmib etmek için yapmıcaz" sözüne bayıldım. Bazen kızıyorum vs. Ama adam krizleri iyi yönetiyor kabul etmek lazım.

Melo olayından sonra da melo gönderilsin diye hashtaglar açılıp asılıp kesiliyordu

Terim olayin farkinda değil mi? Melo ve riera olayi ile bir değil ...!
Marcoa ne kadar kuvvetli ve güçlü oyncumuz keremi sakat birakabilirdi.

Geri
Üst Alt