Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator

1629150502392.png

Fatih Terim: "İlk 15-20 dakika yadırganacak bir haldeydik. Golle beraber daha iyi oynamaya başladık. Penaltı kaçırdık, ikinciyi attık. İkinci yarı biz de on kişi kaldık, 3 gün sonra bir maç oynayacağız. Gereksiz yere daha fazla efor sergiledik, çok da gol kaçırdık."

Fatih Terim: ''3 gün sonra bir maç oynayacağız gereksiz yere 10 kişi kalıp daha fazla koştuk.''

Fatih Terim: "Hepimiz, soyunma odasında, sahanın içinde her türlü münakaşayı ederiz. Hatta neredeyse birbirimize saldırma noktasına geliriz, yükseliriz ama ama ben ilk defa görüyorum böyle bir pozisyonu. Henüz ne olduğunu anlamış değiliz."

Fatih Terim: "Marcao ve Kerem bizim oyuncumuz. Ama Kerem bizim genç ve kıymetlimiz."

Fatih Terim: "Kerem'in gençliğini koruyacağız, Marcao'ya gereken neyse biz yapacağız, yapacaksak."

Fatih Terim: "Bir sakin olalım, ortalık biraz elektrikli, her şeyi hallederiz. Bir kere önce çıkacak özür dileyecek, arkadaşlarından, önce Kerem'den, Galatasaraylılardan, futbolseverlerden. Onu da öldürmeyelim. Biz kimse bilmeden Melo-Riera'yı da açıkladık, onu da yönettik."

Fatih Terim: "Maçtan yarım saat sonra yaptırım uygulanacak mı diye bir soruyu da çok doğru bulmuyorum. Soruyu kulağına söylüyorlar galiba. Biz öncelikle kendi camiamıza, sonra da kamuoyuna karşı sorumluyuz. Gereken ne ise mutlaka yapacağız."

Fatih Terim: "Kimse merak etmesin. Sakin olması gereken biziz, sinirle hareket etmeyiz. Bizim görevimiz herkesi kazanmak, yanlışı da ifade etmek."

Fatih Terim: "Biz Galatasaray'ı mutlu etmek için alırız kararları."

Fatih Terim: "Astım kestim ve attım demek çok kolay. Mesele yönetebilmek. Başkanımız, yönetimimiz, biz teknik heyet; gereken neyse yapacağız. Bundan herkes emin."

Fatih Terim: "Yapılması gereken neyse yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu aynı zamanda her oyuncuyu da ilgilendiren bir konu."

Fatih Terim: "Futbolda bunlar maalesef oluyor. Olmaya da devam edecek."

Fatih Terim: "Kerem bizim kıymetlimiz, Marcao bizim kıymetli bir oyuncumuz. Öyle bir karakteri de yok"

Fatih Terim: "Bizim de görmediğimiz daha çok şey varmış..."

Fatih Terim: "Oturacağız, konuşacağız, bir nefes alacağız, bir rahatlamayı bekleyeceğiz sabaha kadar. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz."

Fatih Terim: "Son maç olur, şampiyonluk gider, bir şey olursunuz... Daha ilk maç. Üç gün sonra maçımız var."

Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum."

Fatih Terim: "Her golün, her puanın önemi vardır. Biz hayatımızda bunlarla ilgili o kadar Sırat Köprüleri geçtik ki..."

Fatih Terim: "İkinci sarıya, kırmızıya dikkat edin demiştim ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum."

Fatih Terim: “Okan’ı verme sebebimiz daha çok oynasın diyeydi. Muslera’nın olmadığı dönemde az gol yediysek Okan’ın az gol yemesiyle ilgiliydi. Okan adına çok sevindim, performansını tebrik ediyorum. İnşallah hep böyle olur."

Fatih Terim: "Cicaldau daha da iyi oynayacak. Bizim için ortasaha bağlantısında çok önemli bir oyuncu. Daha iyi işler yapacak."

Fatih Terim: "Diagne ilk golü attığı için, golcülere bu toleransı tanıyoruz. Patrick ben atabilir miyim dedi, 'Hayır' dedik, daha önce atsın diye Alex'e söylemiştim. İlk defa bir arada oynayan bir takım içerisinde Alex. Daha iyi işler yapacak inşallah."

kerem bizim kıymetlimiz dedi. marcao nanay bu saatten sonra. kadroya girse de verim sağlamaz.

Fatih Terim:

“Çok alışılmış bir hadise değil. Soyunma odasında, saha içinde her türlü münakaşayı yaşarız, zaman zaman saldırma noktasına geliriz ama ben ilk defa böyle bir pozisyonu görüyorum. Henüz ne olduğunu anlamış değiliz. Hoş değil."

Fatih Terim:

“Futbolda söylemler, eylemler çoktur. Biz bile oyunculara yükseliyoruz zaman zaman ama bunlar soyunma odasında olur, antrenmanda olur, çözülür."

Fatih Terim: "Maçtan yarım saat sonra 'Yaptırım uygulanacak mı?' sorusu herhalde kulağa söylenen bir şey. Yaptırım yapacaksak bize yapacağız, kimseyi de ilgilendirmez."

Fatih Terim: "Kerem'in gençliğini koruyacağız, Marcao'ya gereken neyse biz yapacağız, yapacaksak."

"Biz kimsenin bilmemesine rağmen Melo - Riera'yı da açıkladık. Onu da çözdük, bunu da çözeriz."

Geri
Üst Alt