Fatih Terim ile Devam Kararı Alındı

Yazmış olmak için haber yazmışlar. İstifa tek taraflı bir müessesedir. Burak Elmas ile kalayım mı gideyim mi diye görüşme yapmaz. Yapıyorsa zaten alacağı cevap bellidir.

Hala Twitter'da binlerce insan "golü de mi hoca atsın" gibi argümanlarla canhıraş hocayı savunuyor.Belki de hayırlısı budur ya.Savunacak kimse kalmayana kadar devam etsin.Hocadan sonra gelen kişileri de baskı altına almasınlar.
Osuruklu g.. acı turp bahane misali onlar bulur illaki savuncak bir şey

Açıkçası Fatih hocanın gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak, asla bu yönetim bu kararı almamalı diyorum.

Terim kendi emekli olup, Başkan olarak külübe dönmeli.

Burak Elmas gibi medyatiklerde bir daha Galatasaray kapısından geçmemeli. Kendisi benim için KOÇ ile kanka olduğu gün bitmiştir. Bu adam kalırsa daha çok Fener’in arka bahçesi oluruz.

Öldük zaten bu saatten sonrası nekrofilliye giriyor tamamen
Gs ölmez
Ölmüş gibi gösterir
Ama
Cenazeni kaldırır

A45C63AA-A829-4724-9F58-F7AD5B3E0B6C.jpeg

Hoca istifa sunmadı ki görüşülsün de devam kararı çıksın başkan hangi çapla hangi vizyonla yanına çağıracak da arkadaş yerlerde sürünüyoruz bu durumu bir izah et bakalım diyecek ...

Hayır bir de alındı yazmıyor mu. istişare yapacak başkan varmış da müşterek karar alınıyor gibi.komedi resmen

Skandal bir karar.

Terim’in dün geceki açıklamasını şimdi gördüm. Bir an umutlandım ama. An’lık olarak kaldı maalesef.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıkçası Fatih hocanın gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak, asla bu yönetim bu kararı almamalı diyorum.

Terim kendi emekli olup, Başkan olarak külübe dönmeli.

Burak Elmas gibi medyatiklerde bir daha Galatasaray kapısından geçmemeli. Kendisi benim için KOÇ ile kanka olduğu gün bitmiştir. Bu adam kalırsa daha çok Fener’in arka bahçesi oluruz.
başkan olursa tazminat ödemekten belimizi doğrultamayız.. her ay bir hoca yer bu.

Bu konu tartışmaya bile açılmamıştır.

Burak Elmas'ın takımda kalması kararı alınmıştır o toplantıda, tersi mümkün değil. Kulüp Başkanımızın çok değerli hocasına olumsuz bir söz veya eleştiride bulunabileceğini sanmıyorum.

Geri
Üst Alt