Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.824
- 24.281
- 2.473
Yazmış olmak için haber yazmışlar. İstifa tek taraflı bir müessesedir. Burak Elmas ile kalayım mı gideyim mi diye görüşme yapmaz. Yapıyorsa zaten alacağı cevap bellidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osuruklu g.. acı turp bahane misali onlar bulur illaki savuncak bir şeyHala Twitter'da binlerce insan "golü de mi hoca atsın" gibi argümanlarla canhıraş hocayı savunuyor.Belki de hayırlısı budur ya.Savunacak kimse kalmayana kadar devam etsin.Hocadan sonra gelen kişileri de baskı altına almasınlar.
İnanılmaz bir habercilik olmuş ahberthoca transferleri tebliğ edecekti devam edip etmeme gibi bir muhabbetin yaşandığını dahi sanmam.
Başkan hocanın isteklerini onayladı herholdhoca transferleri tebliğ edecekti devam edip etmeme gibi bir muhabbetin yaşandığını dahi sanmam.
Öldük zaten bu saatten sonrası nekrofilliye giriyor tamamenHocamla ölümüne
Gs ölmezÖldük zaten bu saatten sonrası nekrofilliye giriyor tamamen
HemenBaşlığı
"Fatih terim fatih terimle yola devam kararı aldı" şeklinde değiştirebilirmiyiz
başkan olursa tazminat ödemekten belimizi doğrultamayız.. her ay bir hoca yer bu.Açıkçası Fatih hocanın gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak, asla bu yönetim bu kararı almamalı diyorum.
Terim kendi emekli olup, Başkan olarak külübe dönmeli.
Burak Elmas gibi medyatiklerde bir daha Galatasaray kapısından geçmemeli. Kendisi benim için KOÇ ile kanka olduğu gün bitmiştir. Bu adam kalırsa daha çok Fener’in arka bahçesi oluruz.
Fatih Terim’in Galatasaray’da görevine devam etmesi yönünde karar alındı!
(NTV)