Fatih Terim ile Devam Kararı Alındı

bakalım terim elmasa daha nekadar sabredecek. elması kovmaması sabırlı biri olduğunu gösteriyor.

Aldığı maaşını tekrar hatırlayan Terim devam etme kararı almış.

hakikaten oyunculara uzun süredir maaş verilmediğini düşünmeye başladım, yoksa bu kadar sıralı rezilliği elmas'ın terim aşkı bile kaldırmaz.

Lig gitti, Türkiye kupası gitti, EUFA Kupası da yüzde 99 mart ayındaki ilk eleme turu ile gidince mayıs'a kadar ortalarda ruh gibi dolaşacağız anlaşılan formalite maçlarına çıkacağız koca 3 ay boyunca ve daha elzemi 2022 sezonunda Avrupa'da olamayacağımız için sezonu en geç biz açacağız Mart ayından sonra Eylül ayına kadarki 6 ay boyunca heyecan falan yok hedef yok yani zaten soğumuştuk ama iyice soğuruz artık takımdan buz kesiliriz

Devam etmeme konusu gündeme gelmediği için devam kararı alındı haberi saçmalık.

Sanırsın dün maç sonu sorumluluğu alıp istifa etti de bugün devam kararı alınmışmış. Şova bak 🤣

Kovulacağının habercisi diye yorumladım
Bizde böyle işler devamke diyip sepetleme 🤝

1640790265820.png

Sosyal medya ya bakiyorum hoca’yi hic kimse istemiyor

Forum da yine ayni sekilde gitmesini isteyenler insanlarin sayisi bir hayli fazla

Hem dun hem de antalyaspor macini ic saha da oynadik,ultraslan’i bir kenara birakiyorum onlar grup halinde hareket ettikleri icin taraftarlar neden Fatih Terim istifa diye bagirmiyorlar

Sosyal medya ile stadyum arasinda ne fark var

Hic ultraslan susturuyor falan demeyin hadi onlar kale arkasini susturdu,peki ya diger tribunler

Saygimizdan dolayi demeyin,saygi olsa Galatasaray efsanesine sosyal medya da bu kadar hakaret edilmezdi

Madem takimin basinda kalmasi istenmiyor ve nefret edenler bile var,neden istifa tezahurati yok

Geri
Üst Alt