Fatih Terim ile Devam Kararı Alındı

Sosyal medya ya bakiyorum hoca’yi hic kimse istemiyor

Forum da yine ayni sekilde gitmesini isteyenler insanlarin sayisi bir hayli fazla

Hem dun hem de antalyaspor macini ic saha da oynadik,ultraslan’i bir kenara birakiyorum onlar grup halinde hareket ettikleri icin taraftarlar neden Fatih Terim istifa diye bagirmiyorlar

Sosyal medya ile stadyum arasinda ne fark var

Hic ultraslan susturuyor falan demeyin hadi onlar kale arkasini susturdu,peki ya diger tribunler

Saygimizdan dolayi demeyin,saygi olsa Galatasaray efsanesine sosyal medya da bu kadar hakaret edilmezdi

Madem takimin basinda kalmasi istenmiyor ve nefret edenler bile var,neden istifa tezahurati yok
Butun cevaplara karsi kapiyi kapamissin. Geriye bi kapı kalıyor,

Hocayi istemeyenler galatasaraylilar dğl. Dış minnaklar. tribundeki gercek Galatasaray taraftarlari bu oyunu gordukleri icin kume de dussek hocanin yanindayiz diyorlar. Cunku hoca giderse Galatasaray batar.

Hocayı dğl de, dun macin ikinci yarisinda yonetimi istifaya cagiran cılız bir takim sesler yukseldi, uA anında yuhalayıp susturdu.

Butun cevaplara karsi kapiyi kapamissin. Geriye bi kapı kalıyor,

Hocayi istemeyenler galatasaraylilar dğl. Dış minnaklar. tribundeki gercek Galatasaray taraftarlari bu oyunu gordukleri icin kume de dussek hocanin yanindayiz diyorlar. Cunku hoca giderse Galatasaray batar.

Hocayı dğl de, dun macin ikinci yarisinda yonetimi istifaya cagiran cılız bir takim sesler yukseldi, uA anında yuhalayıp susturdu.

Tam aksine ben istifa diye tezahurat yapilmasindan yanayim,neden tepki gösterilmiyor diye soruyorum sadece

Ultraslan kendi tribununu susturur,diger tribunler neden tepki göstermiyor bunu sorguluyorum

Cunku yapilmasi gereken belli ne olursa olsun

istifa tezh. olması için 2, 3 farkla geriye düşülmesi lazım
ztn maça giden bir avuç insan onlar da tepki koymağa gitmiyor

demek ki toplantı iyi geçmiş hoca başkanı kovmadığına göre.

avrupada devam ettikçe istifa gelmez. terimin şansı avrupa ligi oldu yoksa kimse tutamazdı, yollar ayrılmıştı çoktan.

Elendigimiz an bile belki istifa etmez diye düsünüyorum ben. AL maclari 10 ve 17. Mart'da olmali diye hatirliyorum. O iki mac önce 28. ve 29. haftada Konya ve Besiktasa karsi maclarimiz var.

3. yada 4. siraya tek söyle 3-4 puan farkimiz olursa, hoca bence baskana buraya kadar gelmissik, sezonun bitmesine 9 hafta varken kacmak bana yakismaz deyip sezonu bitirir bence.

Elendigimiz an bile belki istifa etmez diye düsünüyorum ben. AL maclari 10 ve 17. Mart'da olmali diye hatirliyorum. O iki mac önce 28. ve 29. haftada Konya ve Besiktasa karsi maclarimiz var.

3. yada 4. siraya tek söyle 3-4 puan farkimiz olursa, hoca bence baskana buraya kadar gelmissik, sezonun bitmesine 9 hafta varken kacmak bana yakismaz deyip sezonu bitirir bence.
2.yarı takım yükselişe geçerse tabiki istifa etmez ama avrupadan elenirsek ve ligde bu kötü gidişat devam ederse istifa sesleri çok yükselir. ligi avrupa potasına giremeden bitirirsek tam bir rezillik olur ve kimse tutamaz terimi orda, elması da istifaya götürür bu durum.

Hoca bıraksa bile bu adam aman hocam yapma etme ben nerden hoca bulayım diye yalvarır vazgeçirtmeye çalışır. Terim orada kaldıkça başkan tehlikeyi hep kendinden uzak tutacak bu yüzden ona muhtaç
bence tam tersi camia terimi kovamayacağına kanaat getirirse son aşamada seçime götürür elması. terim kaldıkça elmasın koltuğu sallanıyor farkında değil.

Rezillik ..terim gitsinde sonra ne olacak.Terim diyelimki istifa etti.Bu elmas ve getireceği hocayla bugünleride ararız...
İkisi birlikde gitmelidir.

bence tam tersi camia terimi kovamayacağına kanaat getirirse son aşamada seçime götürür elması. terim kaldıkça elmasın koltuğu sallanıyor farkında değil.
Dediğin doğru. Ben elmasın aklından geçiriyor olabilecekleri yazdım. Birilerinin arkasına anca güçsüzler sığınır. Elmas bu kafayla ne kadar çıplak olduğunu bir gün anlayacak ama çok geç olacak. Dik bir duruş sergilemeyip kişisel ilişkilerini Galatasarayın menfaatlerinin önüne koymaya devam ederse olan kendisine olacak ama bunu anlayacak kafa yok

Yani Ocak ayında transfer şov var. Yusuf Yazıcı, Mert Müldür, Gedson, Solbakken, Piatek hayırlı olsun o zaman.

95A32F18-B3A1-47DE-AC82-B13E32E488FD.jpeg

Terim Terim'e istifa edebileceğini belirtmiş, bunun üzerine Terim, Terim'in istifa talebini geri çevirerek yola devam etmek konusunda Terim'i ikna etmiştir.

5. yılının sonunda bir hoca liderden 20 küsur fark yiyip kupada ilk turda son 6 maçını kaybetmiş 9 eksikli ptt ligi sonuncusuna elenip transfer lazım, 3 sene lazım diyor
Bundan daha komik birşey var mı ki

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Tarihin en pısık başkanı ama ben bu saatten sonra buna başkan demem
Bildiğin kukla

TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA

Başlığı

"Fatih terim fatih terimle yola devam kararı aldı" şeklinde değiştirebilirmiyiz
FT belmasla yola devam karari almis deseler daha dogru olur.
Demek Terim çapsızı kovmamis ha, tüh.
Yav bu konu konusulmamistir bile. Elmas mi fatih terimi sorgulayacak? Yemeyin bizi simdi
Basında yaratılan Elmas aleyhinde algıların tıkır tıkır çalıştığını görmek şaşırtmadı. Basında nasıl rüzgar estirilirse o yöne gidiyorsunuz. Tebrikler.

Geri
Üst Alt