Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Koray akgerman

Yönetim bulunur ama terim 1 tane var.

Lyundama ve diagneyi sattik herhalde

Birilerini satmış olmamız lazım. Yoksa hocanın saydığı oyuncuların ayakkabısını vermezler halihazırda harcayabileceğimiz 1 milyon euro'ya.

Edit : Bu arada hoca cidden insan yönetimi konusunda ne kadar üst seviyede olduğunu gösterdi bir kez daha. Maçtan sonra Abdurrahim'i gören oldu mu mesela? Hem de 6 0 kazandığımız bir maçtan sonra. Hoca bombayı yönetimin kucağına bıraktı. Ya işinizi yaparsınız ya da istifa edersiniz dedi.

Kendi foyalari ortaya çıkmasın diye yönetimi hedefe koymak için eteğindekileri dökmüş ama nafile.

Sene sonu iki tarafta yolcu.
Seni artık sucukcular da kurtaramaz

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
İlgi çekmek için mesaj atıyorsun kardeş bu dediğine kendin de inanmadın

Kimler geldi bu takıma hepsi deli gibi para harcatti hangisi başarı sağladı? FT gitse gelecek adam bana bu yeter mi diyecek diyen oldu onuda topa tuttunuz evlatci dediniz yine kovdurdunuz ne istiyorsunuz ağa siz ?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimse FT nin yarisi kadar bile harcatamadi.

Tabi en basarilisi da o ve hak ediyor. Ama artik her sene devre arasi takimi degistirecem muhabbeti baydi artik.

Emre akbaba, belhanda israri nedir?

Neden Kerem oynamaz??

Kusura bakmasin . Babeli , falcao yu ben mi aldim? Seri, lemina istedi ne oldu?

hoca dedi. koskoca adam yalan mı söyleyecek. 1 ocak itibariyle bitdi dedi
:tbr:

o zmn gelsin irfan gitsin visca.

neden bu 25+ adamlara yöneldik? baskasına scoutluk yapmaktan bıkmış madem hoca. ve cezada bitmişse madem, scout transferleri gelsin

Geri
Üst Alt