- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.345
- 3.363
Hocayi kekliycekler gene yav alamayiz kimseyi.sana da sorayım terimdash reyz. kimi sattık ?
De bu lyundimanim oynamamasi pek iyi degil onu yolladik herhal vizyondash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayi kekliycekler gene yav alamayiz kimseyi.sana da sorayım terimdash reyz. kimi sattık ?
devre arası scout transferleri mi gelsin? peki
o zmn gelsin irfan gitsin visca.
neden bu 25+ adamlara yöneldik? baskasına scoutluk yapmaktan bıkmış madem hoca. ve cezada bitmişse madem, scout transferleri gelsin
Etik degil diye aglayanlar var
Emre abi diye goy goy yapanlar etik degil diye agliyorlar
Visca ve irfan'a heycanlanan ve bunları Sneijder Drogba ile aynı kefeye koyan voleybol taraftarımızı bir alkış alalım!!Ananı avradını visca-irfan-onyekuru nedir yaw cildirdi mi bizimkiler ... Sneijder Drogbali yıldan sonra ilk kez böyle heyecanlandim
senin gerçekten allah belanı vere. muhatap olduğu şahıslara bakKeyifler gıcır bebeğim ama bira alamadım malum tekelleri kapatıyoruz
Luyindama gitti gibiDüz mantık yürütürsek, İrfan'ı, Visca'yı dahi istiyorsak biri satılıyor ya da satıldı demektir. Başka türlü zaten satmadan almamız imkansız.
Hocayi kekliycekler gene yav alamayiz kimseyi.
De bu lyundimanim oynamamasi pek iyi degil onu yolladik herhal vizyondash
Alacagiz hepsini vuracagiz kirbaciffp bitmiş hea?
yok lan bitmedi. Hoca düzeltti maç sonrasında yanlış söyledim diye.vizyonist hamleler göreceğiz desene hocadan üstat.
ceza bitmiş demiş. o nasıl oluyor yaw
tabiki gelecek olm. bu işin devre arası sezon başı gibi durumları yok. yazın uğraşıp alamadığımız scout oyuncularının alayı bu takımda 11 oynardı. vardır öyle isimler yine. onlara yönelelim. visca 30 yaşında ulandevre arası scout transferleri mi gelsin? peki![]()
![]()
Visca ve irfan'a heycanlanan ve bunları Sneijder Drogba ile aynı kefeye koyan voleybol taraftarımızı bir alkış alalım!!
@Berke Karabacak gaza geldi.
visca gelmesin zaten. Mohammed diyo olm adam. Scout transferi iştetabiki gelecek olm. bu işin devre arası sezon başı gibi durumları yok. yazın uğraşıp alamadığımız scout oyuncularının alayı bu takımda 11 oynardı. vardır öyle isimler yine. onlara yönelelim. visca 30 yaşında ulan
lan nasıl ya?yok lan bitmedi. Hoca düzeltti maç sonrasında yanlış söyledim diye.
@Berke Karabacak gaza geldi.