Kemal Yılmaz
Cezalı
- 25 Eylül 2020
- 118
- 29
- 138
Saçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E yani o kadar da olsun artık..Saçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.
Açıklamayınca alıyolarmı bide böyle almasınlar bakalım.Saçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.
Adam şimdiye kadar sustu da ne olduSaçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.
"Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk, istiyorum ama alınmıyor"
Hoca haklı yani 2 yıldır birçok genç isim çıktı birini bile alamadılar, hocada sıcarım sizin scoutingize diyor. Kapasınlar yani scoting işini boşa masraf.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ceza bitmedi yanlış söylemiş maç başında. düzeltti maç sonu
göksel gümüşdağ gs başkanı olamazGöksel Gümüşdağ, Galatasaray başkanlığına hazırlanıyor belli ki bazı sözler alınmadan salmaz o oyuncuları bize. Geçmişe atıfta falan da bulunurlar.
Gs uyeliginden atilmadi mi bu herifGöksel Gümüşdağ, Galatasaray başkanlığına hazırlanıyor belli ki bazı sözler alınmadan salmaz o oyuncuları bize. Geçmişe atıfta falan da bulunurlar.
hoca T geçmiş gibi hea hepsini istiyoruz der gibi
Hakettikleri o da hoca doğru yapıyoFalco hıyarına niye laf ettirmezmiş.
Adam her eleştiriyi hatta bence ilaveten her türlü hakareti de hak ediyor.
Saçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.