Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Saçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.

Aynen oyle pimi cekip bombayi atti yonetime olmazsa bu sene suc yonetimde..
Ha olacak seyler mi ? Sanmiyorum bu iaimler cok zor bu mali yapida..Ama akillica ustaca atti topu neyse heyecani bile camiayi neselendirdi..İns haftaya bjk yi yeneriz gerisi yonetimin becerisinde onye garry seri aytac maytac ne yaparlarsa

Saçma bir açıklama olmuş. Tamamen kendini kurtarmak için. Yönetimi zora sokacak. Ben istedim ama almadılar olacak.... Ayrıca futbolcuların fiyatları artacak.
E yani o kadar da olsun artık..

Sus sus nereye kadar susacak ?

Yönetimin görevi bu işleri halletmek

Bir taşla kaç kuş vurulmuş bakalım.
1- yönetimi muazzam derecede sıkıştırdı çalışın ulan yeter yattiginiz verdiğiniz sözler dedi.
2- Kopan taraftara 6-0lik galibiyetle birlikte güzel bir ivme verdi.
3- yapılan görüşme ile birlikte başakşehir yonetimini sıkıştırdı
4-ezik camialarin ilgisini karıştırdı. Şu an irfan-onyekuru-visca-mohamad ne oluyor yahu moodundalar.
5-futbolculara sizden memnun değilim ayağını denk almayan değişir mesajını inceden verdi.

"Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk, istiyorum ama alınmıyor"
Hoca haklı yani 2 yıldır birçok genç isim çıktı birini bile alamadılar, hocada sıcarım sizin scoutingize diyor. Kapasınlar yani scoting işini boşa masraf.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanin son scout hamlesi tettehe 11 milyon vermekti!!

Onu yapmayip cagneye 13 verdi abdürr bey!

2 si de berbat ve kaybeden hamleydi.

Dogrusu hocayi dinlemeyip Gomisi tutmakti.

Ffp varken,para yokken nasıl olacakmis bu transferler?Hoca topu yönetime atmak için böyle konusmamistir umarım.Daha iki saat öncesine kadar taraftarın beklentisi yoktu.Simdi ister istemez beklenti arttı.

Göksel Gümüşdağ, Galatasaray başkanlığına hazırlanıyor belli ki bazı sözler alınmadan salmaz o oyuncuları bize. Geçmişe atıfta falan da bulunurlar.

Göksel kendini siyasete vermesi daha gercekci olmaz mi?

hoca T geçmiş gibi hea hepsini istiyoruz der gibi
DDZ9j9BXcAA-MQH

Falco hıyarına niye laf ettirmezmiş.

Adam her eleştiriyi hatta bence ilaveten her türlü hakareti de hak ediyor.

Falco hıyarına niye laf ettirmezmiş.

Adam her eleştiriyi hatta bence ilaveten her türlü hakareti de hak ediyor.
Hakettikleri o da hoca doğru yapıyo

belhanda diagne babel falan tepki gördükçe inatlarına gitmiyolar gitmediler

belki böyle konuşup insafa gelirde kendi gider diye bişey diyemiyo hocada

Fatih terim de çok iyi biliyor, yönetimin beceriksiz olduğunu ve bizzat bunu tecrübe etti. İki yıl Hamza gibi getirilenlerle idare etmeye çalıştı. Ama hocaya da ağır eleştiri geldi, eleştirilerin en masumu susuyorsun diyeydi.
Bu yönetim zaten biliyor Mayıs’ta gideceğini (ki hastalığından önce başkanın, Cengiz Başkan olarak kalsa diğer yk üyeleri gitse diyenlerden biriydim, şimdi başkanın gitmesi Başkanın sağlığı için gerekli) ve dolayısıyla da harekete geçmeyecekti. Tek yolu hocanın bu açıklamayı yapmasıydı. Diyebilirsin ki bu niyet okumadır, nerden biliyorsun yatacaklarını? Hoca ile yönetim arasında ciddi kriz oldu sezon başı transferi; bu durumda -hoca ve ekibini bu yönetim göndermeyeceği belli iken- aklıbaşında bir yönetim ne yapardı, transfer sezonu başlamadın gerekli oyuncuları bulur gereken anlaşmaları yapar ve tahta açılınca hemen bildirirdi, ki bunu yapan Anadolu takımları oldu. Bizim yönetim ne yaptı, hep beraber görüyoruz. Hoca da bu durumda sorumluluk almadı ve haklı. Çünkü daha önce yönetimi korumak için sustu ve sonuç santraforsuz lige girmek zorunda kaldı. Kiralık topçu alınmayan orta sahalar filan, hepimizin malumu. O yüzden hoca haklı; ben bunları istiyorum, ben söylemesem de zaten çarşaf çarşaf sosyal medyada paylaşılıyor. Dolayısıyla da şimdi yapmayın da göreyim diyor yönetime ve haklı
Ayrıca topçuların fiyatı bu açıklama ile artıyorsa bu suç hocanın değil bunca yavaş hareket eden ve iş bilmez yöneticilerde. Niye transfer için gereken girişimleri önceden yapmadı? 20 günde ne yapacaklar? Zaten 5 gün gitti, kalan süre yetecek mi? Durumumuzu bilen klüpler bunu son günlerde kullanmayacaklar mıydı?
Örnek cagne transferi.
Yönetim de gerekeni yapar ve teklif götürür, ederinden fazla isterlerse açık açık söyler ve transfer etmez olur biter. Ancak vaadettikleri gibi şeffaf olup açıklayacaklar; biz şunu teklif ettik onlar şu kadar istedi, bunu ödeyemezdik diye.. o zaman Anadolu tüccarlarını ve topçuya Köle muamelesi yapanları görmüş oluruz. Sadece bizler değil topçular da görür ona göre transfer olurlarken geleceklerini düşünüp ona göre takım seçerler. Ki yönetim daha önce vedat olayında dik durdu ve kimse de birşey demedi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt