Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
FAkIs8oWYAMiZzy

Marsilya - Galatasaray karşılaşması sonrası Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: "Marsilya, çok iyi bir takım. İyi çalıştığımızı düşünüyorum."

Fatih Terim: "Marsilya ile sadece Fransa'da değil herhangi bir yerde de oynamak zor."

Fatih Terim: "Marsilya'yı iyi analiz ettiğimizi düşünüyorum. Dersimize iyi çalıştık. Çok adamla hücum yaptıkları için Berkan'la iyi kapattık."

Fatih Terim: "Her zaman ilk yarının sonunda yediğimiz golü bu sefer atsaydık başka olurdu. Cicaldau da hakeme takıldı, hakeme gösterdiğimizde 'kötü şans' nedeniyle orada olduğunu söyledi."

Fatih Terim: "Burada son dakikalarda sıkışmanız çok doğal. Giren ve çıkanların değişmediği bir Marsilya var, iyi bir takımlar. Bunlar gençlerimizi her gün tecrübelendirecektir."

Fatih Terim: "İlk yarı iyi bir taktiksel karşılık verdik bence. İkinci yarı genç ekip olmamızın etkisiyle biraz daha panik oyun oynadık. Gireni çıkanı herkes bugün ritmi düşürmedi. Burdan puan almak önemli".

Fatih Terim: "Benim takımlarım genel olarak en çok gol atan takımlar listesinde önde olur. Herhalde başlayacağız. Bugün biz de doğru işler yaptık. Bazen savunmayı da doğru yapmak lazım, bugün bunu başardık. 1 puan bazen sizi başka yerlere taşır."

Fatih Terim: "Lider kaldığımız için mutluyum. Yenilmediğimiz için de mutluyum."

Fatih Terim: "Bu platforma yakıştığımız bir gerçek. Avrupa'da olmayı hak ediyoruz ve yakışıyoruz diye düşünüyorum."

Fatih Terim: "Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar."

Fatih Terim: "Avrupa'da iyi mücadele ediyoruz. Lazio maçında son yılların en iyi oyunlarından birini oynadık, bugün de burada olağanüstü mücadele ettik. Şampiyonlar Ligi gibi bir grupta oynuyoruz. Lider dönüyoruz, bu bizim için önemli. Futbolcularımı tebrik ediyorum."

Fatih Terim: "Boey'nin Marcao'yla birlikte önemini gördünüz. Umarım milli takım arası onun için iyileşme yeri olur. Boey bize lazım."

Fatih Terim: "Sacha Boey, önümüzdeki Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.

Fatih Terim: "Marcao bugün de çok iyi oynadı."

Fatih Terim: "Marcao'nun kaç maç cezası kaldığını ben de tam bilmiyorum şu an. Bize geldi mi baya ceza veriyorlar çünkü."

Fatih Terim: “Çok ciddi, çok kuvvetli bir set oyununa ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımızın topla ilişkisinde sıkıntı var. Çok top kaybında çok iyi oynayamazsınız. Bunu güçlendireceğiz. Gerekirse formasyonda değişiklik yapacağım.”

Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir. Buna biraz daha çalışmamız ve belki de bazı şeyleri tekrardan düşünmemiz lazım."

Fatih Terim: "Oyuncularımız hepsi çizdiğimiz setleri oynayabilecek oyuncular fakat gençliklerinden olsa gerek kolay hata yapıyorlar."

Fatih Terim: "Kerem'in dönen topta Cicaldau'ya geldi top. Cicaldau boş kaleye atacaktı, hakem çıktı önüne. Penaltı zaten alakası yok. İzledik biz tabletten. Hakem buna kötü şans dedi. Yüzde yüz gol pozisyonuydu."

Fatih Terim: “Taraftarımız az sayıda da olsa bizim için önemlidir. Başlarına bir şey gelmemesi için oraya gittim, konuştum. Çok büyük bir kitleye karşı, çok küçük bir taraftar kitlesi ama yüreği kocaman olan, beni dinleyeceklerini bildiğim için, sakin olmalarını rica ettim.”

Fatih Terim: "Her zaman ilk yarının sonunda yediğimiz golü bu sefer atsaydık başka olurdu. Cicaldau da hakeme takıldı, hakeme gösterdiğimizde 'kötü şans' nedeniyle orada olduğunu söyledi."

Fatih Terim: "Burada son dakikalarda sıkışmanız çok doğal. Giren ve çıkanların değişmediği bir Marsilya var, iyi bir takımlar. Bunlar gençlerimizi her gün tecrübelendirecektir."

Fatih Terim: "Lider kaldığımız için mutluyum."

Gol yollarındaki sorunun hocada farkında ileride daha fazla hareket istiyormuş

Fatih Terim: "Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar."

de mutluyum."
Tff burdan ceza vermez inşallah.

bugünkü oyunun pek ekstra bi mesai gerektireceğini düşünmüyorum. tüm yanlışları bi arada yapmamıza karşın biraz şansla karışık gol yemedik. 2. yarı baskıyı yemişken, özellikle pva sırıtıyorken halil'le birlikte kerem'i de alıp 3 stoperle 3-5-2'ye dönebilirdik. hem savunmamız güçlenir, hem de hücumda bi sürpriz yapma imkanımız olurdu. ama bizim ligin antrenörleri böyle tabi, taktik hamleden tek anladıkları pozisyonunda düşen adamı başka oyuncuyla değiştirmek. oyuncunun neden düştüğünü, sıkıntının kaç kişiden kaynaklandığını ve pozitif çözüme götürecek hamlenin nasıl olabileceğini düşünmeden. bugün oly yürüyerek 3 attı, pereira vasatı da maçı 3 stoperle bitirdi.

kaderimiz bu, eğdik başımızı gidiyoruz.

bu oyunla hiç bir yere yakışmıyoruz....

şu anki liderliğin çok büyük bir kısmı şansa dayalı (Lazio golü) - yoksa şu an 2 puanda da olabilirdik.

Defansa yaslanmayı takım beceriyor . HATTA defans yapmayı mental olarak daha rahat yapıyorlar ama ilerisi hep panik.

bugünkü oyunun pek ekstra bi mesai gerektireceğini düşünmüyorum. tüm yanlışları bi arada yapmamıza karşın biraz şansla karışık gol yemedik. 2. yarı baskıyı yemişken, özellikle pva sırıtıyorken halil'le birlikte kerem'i de alıp 3 stoperle 3-5-2'ye dönebilirdik. hem savunmamız güçlenir, hem de hücumda bi sürpriz yapma imkanımız olurdu. ama bizim ligin antrenörleri böyle tabi, taktik hamleden tek anladıkları pozisyonunda düşen adamı başka oyuncuyla değiştirmek. oyuncunun neden düştüğünü, sıkıntının kaç kişiden kaynaklandığını ve pozitif çözüme götürecek hamlenin nasıl olabileceğini düşünmeden. bugün oly yürüyerek 3 attı, pereira vasatı da maçı 3 stoperle bitirdi.

yav kardeşim sen niye böylesin

hocamın taktiksel duruş dersi verdiği maçtı (şakasız)

Galatasaray Avrupa'ya yakışır. Bu taraftar Avrupa'da bir şeyler yaptığımızda mutlu olur her daim.

Hoca seni de olumsuza sürüklemiş ama haklisin,düzeliriz abi genc takimiz daha,eksiklerimiz var kadro olarak,bu bir gercek.

Fatih Terim: “Çok ciddi, çok kuvvetli bir set oyununa ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımızın topla ilişkisinde sıkıntı var. Çok top kaybında çok iyi oynayamazsınız. Bunu güçlendireceğiz. Gerekirse formasyonda değişiklik yapacağım.”

Geri
Üst Alt