- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.351
- 5.998
eeeeee yalansa bu baslık yüzünden ceza alan uyelerımıze gecmıs olsun o halde
Yine Musaplandik gibi duruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eeeeee yalansa bu baslık yüzünden ceza alan uyelerımıze gecmıs olsun o halde
Yalan mıymış? Hoca mı yaptırmış bu duyum haberlerini güç toplayıp yönetimi zor durumda bırakmak için?eeeeee yalansa bu baslık yüzünden ceza alan uyelerımıze gecmıs olsun o halde
o yüzden ortalığı kızıştıran terim düşmanları banlanmalı diğerlerinin açılmalıeeeeee yalansa bu baslık yüzünden ceza alan uyelerımıze gecmıs olsun o halde
bilmem üstad kim yaptırmışYalan mıymış? Hoca mı yaptırmış bu duyum haberlerini güç toplayıp yönetimi zor durumda bırakmak için?
3 senenin 2 si sampiYon olmus . Gecen sene paso herkes sakatlandi. Nando bacagi kirildi vs. Her sene sampiyon olma zorunlulugu mu var?Yaptırdığı 999 muhteşem transfer yetmemiş mi? Yarıştığı ve kaybettiği de Başakşehir ve Okan Buruk :red:
fenerli arkadaşlara göre öyle.3 senenin 2 si sampiYon olmus . Gecen sene paso herkes sakatlandi. Nando bacagi kirildi vs. Her sene sampiyon olma zorunlulugu mu var?
Güvenilir mi ?
Herkes birbirine vuruyor kim kimin adamı belli değil. At izi it izine karıştıbilmem üstad kim yaptırmış
birileri dogru birileri yalan diyor
Ulan terimden sogumus beni bile bile costurur bu milletfenerli arkadaşlara göre öyle.
iyi de ortalık karışıyor yalan haber ise kulüpten açıklama gelmeli 1-2 saat içinde. Diğer türlü ben inanırım bu haberlere.Yav mustafa cengiz zaten yarin aciklamalarda bulunmiyacakmi en gec ozamana kadar belli olur
kardeş hepiniz doğru yola geleceksiniz de geç olacak gibiUlan terimden sogumus beni bile bile costurur bu millet
Şu soyismi değiştir yav...Gördükçe o musibet herifin aldığı Şef Gümüş Kıvrım rütbesi aklıma geliyor.o yüzden ortalığı kızıştıran terim düşmanları banlanmalı diğerlerinin açılmalı
Yangın tayfa yine ortalığı velveleye vermişG.tu organ olarak yazmak yasak mı arkadaşlar neden editleniyor ? kimsenin şahsına demedim neticede

Nerde kendisiŞu soyismi değiştir yav...Gördükçe o musibet herifin aldığı Şef Gümüş Kıvrım rütbesi aklıma geliyor.
ben yapmadım ki. Amir beye farklı bişey söyledim o da bunu yapalım daha iyi dedi....Şu soyismi değiştir yav...Gördükçe o musibet herifin aldığı Şef Gümüş Kıvrım rütbesi aklıma geliyor.
Postun üstüne güvenilir mi? yazdım. TanımıyorumKim bi