Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

Bu maçla ilgili en büyük kazancımız Fas Çingenesinin biletinin kesilmesidir. Takım her maç o keko yüzünden 10 kişi oynuyordu. Zaten forvette Eren olunca otomatikman 9 kişiyle oynuyoruz. Belhanda'dan kurtulduğumuz için bu maç hayırlı bir mağlubiyet olarak değerlendirilebilir.

@Aydın Aslan

Hakli ciktin

Fatih Terim konusunda Ant ictik sampiyonluga tezahuratinin argolu bölümünü yazdigim icin kadir Ari adinda birisi mesajimi editlemis ve konudan atmis

tamam transfer konusunda terimi suçlayamam o yönetimin becerisizliği tamamen fakat sacma kadro tercihlerinde haftalardır inat etmesinde hatta 80. dk ya kadar beklemesi hocanın hatasıdır haftalardır yokları oynayan sinanın kesik yemesi için illa 4 mü yememiz gerekiyor? hadi fegh'i düşünmüyorsun kadroda linnes, sinandan çok çok iyi oynar orada en azından yediğimiz golde topu kaybedip adamı kovalamamak etmezdi. eren forvet yok bir şekilde anlarım onu, ahmetin hala sans bulabilmesine sasırıyorum akhisar ve ostersunds facialarında bas rollerden biriydi keza.

hoca harekete geçse devre arası 3 değişiklik yapsa misal ahmet, sinan, eren çıksa bir şeyler denese 4 değil 5 yesek derim ki en azından bir şeyler denedi yanlıştan döndü hocanın arkasında dururdum şimdi söyleyin bana 80. dk da feghouli almanın mantıgı nedir?

Mesele ite köpeğe maskara olmak değil seneye sahamızda sker geçeriz önemli değil de bu yönetim derhal gitmeli derhal.Fatih terim olmasa biz şu an 3. Buyuktuk kimse kendini kandirmasin bizim aslında klüp olarak reformlar yapmamız lazım mesela şu başkan seçilme kriterlerinin değişmesi,başkan secenlerin sayısının artması gerekiyor,çıkmıyor işte olmuyor GS lisesi mezunları başkan seçme cibiliyetine sahip değil o zaman niye bu ısrar .Bu dönemi şöyle bir atlayalim şu vasifsizlari tüccar kiliklilari kulüpten kovalim sonra bu başkan seçme kriterlerini konuşmak gerekiyor.Biz Galatasarayiz bize bir şey olmaz da biz Real Madridlerin chelsealerin rakibi olmaya hak ediyoruz itin köpeğin çakalın değil.

Fatih hoca bu saatten sonra yönetime hiç boşuna laf etmesin

Geçti borun pazarı demişler

Gomis’e satılabilir raporu vermeden önce düşünecekti bunları

Bana önce bu 11’deki ısrarını mantıklı bir şekilde açıklasın sonra diğerlerine bakarız

Herşeyi hoca yapıyor emın ol. Cıkıp 2 forvet gelecek gelen gidenlere şaşıracaksınız diyen adamın haberi olmadıgını sanmıyorum.

Olm hocayla beraber mi yatıp kalkıyorsunuz belki Modeste ile anlaştık kesin getiriyoruz dediler ne bilicez. Feghouli'yi göndericez kesin dediler belki kaynak yaratmak için. Adam nereden bilsin olayın buraya geleceğini. Forvet için de 2 isim verdiğini hiç sanmıyorum 2 forvet alacağız diyen adam 50 tane santrafor ismi vermiştir muhtemelen, herifler kimseyi alamadı.

Bu maçla ilgili en büyük kazancımız Fas Çingenesinin biletinin kesilmesidir. Takım her maç o keko yüzünden 10 kişi oynuyordu. Zaten forvette Eren olunca otomatikman 9 kişiyle oynuyoruz. Belhanda'dan kurtulduğumuz için bu maç hayırlı bir mağlubiyet olarak değerlendirilebilir.

Sinan ve Ahmet ne olacak Levent’cim onları unutmayalım

Yahu şu sahaya çıkan 11’in kendi evinde bile rahat maç kazanma şansı yok

Geçen haftaki maç yanıltmasın kimseyi

Senede bir defa olur o da takımlar hazır değilken filan

Hocaya takıma biz sahip çıkıyoruz bundan sonra da çıkmaya devam ederiz de, hocanın ve takımında biraz kendi kendine sahip çıkması lazım hatalarından ders alarak.

Hocaya takıma biz sahip çıkıyoruz bundan sonra da çıkmaya devam ederiz de, hocanın ve takımında biraz kendi kendine sahip çıkması lazım hatalarından ders alarak.
fatih hocanın biraz inadı vardır ama sildi mi tam siler.2012de semih semih dedik.gökhan zan ve servetin saka t olması,ceza alması gerekti semih oynayana kadar.sonra emreyi tak diye 11 cıkardı derbide,genclerbirliği macında şans buldugu 15 dkda iyi oynadı diye üstelik.sinan ve belhanda yedek olur bundan sonra.eren de öyle tabi.feghouliyi oynatacaktır ama yunus akgün geliyor : )

Takimin kadro olarak kotu durumda oldugu gercegini hepimiz biliyoruz o da biliyor.

Lakin kotu tercihlerle durumu daha kotu noktaya getiren kisi hoca malesef.

Herkesi kesmeye kudreti yeten hocamiz, belhanda ve gumus'u 11 oynatip feg'i yedekte tutarak amacladigi seyi aciklamalidir.

Defansta serdar aziz derhal monte edilmelidir. Maicon kesilmelidir.

Kuru ve Garry uzerinden oyun anlayisimiz revize edilmelidir.

Hayallere kapilmayarak, ilk etapta eren'de israr edilmelidir.

Demekki Gomis bir sebepten satıl(a)mayıp, bonservis ve alacağı maaşıyla bu yıl için 10 milyon artı bakiye oluşmasaydı, kulüp FFP taahhütlerini yerine getiremeyecekti; bitmiştik yani?!...Bir forvet transferi yapılmamış olması FFP ye bağlandığına göre bu sonuç çıkıyor...

1. Durum bu denli vahim idiyse sadece Gomis' e talip çıkmasını son ana kadar beklemek yerine; para edebilecek, fiyat/fayda oranı ve yıllık kazancı yüksek Belhanda-Feghouli-Maicon un elden çıkarılması için menajer vs her yol çok daha önceden denenmeliydi ki gerekirse bonservisleri ikişer üçer milyona da olsa verilip gönderilmeliydiler. Emre de alınmamalıydı ayrıca...

2. Gomis gittikten sonra Terim ve Albayrak ''1 veya 2 forvet, mümkün olursa bir de stoper transferi'' nden bahsettiklerine göre o kadar vahim bir durum yoktu. Hadi Maicon gönderilemediği için stoper alınamadı diyelim (İyi bir stoper bulup hazırda beklettiklerine de ihtimal veremiyorum da neyse...). Bir forvet transferi yapılmamış olmasının mantıklı bir izahını bulamıyorum...

hoca tercih falan yapamazdı bu maç.söyledik.rodrgiues ve serdar sakat yeni iyileşti,feghouli kullanılmıyodu,ndiayenin kendisi uzun zamandır oynamadım dedi

fatih hocanın biraz inadı vardır ama sildi mi tam siler.2012de semih semih dedik.gökhan zan ve servetin saka t olması,ceza alması gerekti semih oynayana kadar.sonra emreyi tak diye 11 cıkardı derbide,genclerbirliği macında şans buldugu 15 dkda iyi oynadı diye üstelik.sinan ve belhanda yedek olur bundan sonra.eren de öyle tabi.feghouliyi oynatacaktır ama yunus akgün geliyor : )
Ozan Kabak hamlesi gelebilir belki, ayrıca Donk uda tekrar 11 e sokmalı.Yunus ada daha fazla dakika verebilir, Muğdat ı hiç denemiyor ona da şans vermeli bence.Son olarak Feghouli yide bir şekilde kazanmalı artık.

Ozan Kabak hamlesi gelebilir belki, ayrıca Donk uda tekrar 11 e sokmalı.Yunus ada daha fazla dakika verebilir, Muğdat ı hiç denemiyor ona da şans vermeli bence.Son olarak Feghouli yide bir şekilde kazanmalı artık.
ozana tak diye şans verebilir,korkuyorum acıkcası bu konuda.cocuk birden alışamaz ki...kasımpaşa macı 3-0 önde olalım,girsin son 15 dk,idare eder.

Bugunku maçı ve Alanya maçının ikinci yarısını yok sayarak soruyorum

Bu sene futbol anlamında tatmin oldugunuz bir maç var mı? Akhisar ile oynanan super kupa maçı dahil..

Burdan şuna gelmek istiyorum.. Başta FT olmak uzere tum takımda bir rehavet var..

Biz sampiyon takımız, geleni, gideni yeneriz havası var..

Trabzonun tokatı umarım bazılarına ders olmuştur.

Kotu bir ders.. CL baslamadan..

ozana tak diye şans verebilir,korkuyorum acıkcası bu konuda.cocuk birden alışamaz ki...kasımpaşa macı 3-0 önde olalım,girsin son 15 dk,idare eder.
Tam zamanı şans vermek için bence devre arasına kadar ki süreçte şans verildi verildi yoksa yeni transfer gelir yine geri planda kalır.

Tam zamanı şans vermek için bence devre arasına kadar ki süreçte şans verildi verildi yoksa yeni transfer gelir yine geri planda kalır.
ozan fiziken güçlendi,pas arası da yapar.top kapar vs.hava hakimiyeti iyi zaten.fernando yardımcı olursa iyi olur

Geri
Üst Alt