Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Had bil
Hocanın eski yardımcısı Vedat İnceefe de Aysal başkana botokslu, bir yerleri kadayıf olmuş demişti. İşte hocanın yardımcılarının seviyesini görüyoruz. Başkanlık makamına 1 gram saygıları yok. Başkanlara bile üst perdeden bakıyorlar. Biz böyle tiplerle mi başarılı olacağız.Böyle bel altı vurmak classic ft işi, Davala gibi davarlar boşuna yardımcı antrenör olmuyor bu kulüpte.
Bu pasif agresif açıklama ile cengizin tezleri dahada güçlendi.
Guzel yazi dersi vardi eskiden o yuzdendir belkiBelli bir yastan buyuk herkes boyle yaziyor cok garip verilen egitimle mi alakali acaba
Biz de aldik onu ama hala civi gibi yaziyorum diger alanlarda kullaniminda el yazisiyla yazmadik hic sadece ondan da bahsetmiyorum kendine has bir tarzi varGuzel yazi dersi vardi eskiden o yuzdendir belki
Yoksay listesindeyse adami nasil gordun laKim bu arkadas?tuhaf tuhaf seyler yazip duruyor.bana ceza aldırmak icin mi uye oldu?yok say listemdeymiş zati.neyse
Neden kral hareketKendi el yazısıyla yazmış. Kral hareket.
Hakan Ünsal: Fatih Terim bir maçta Suat Kaya'yı ilk 18'e almayacaktı. Suat Kaya Fatih hoca'ya "Hocam imzanız Atatürk gibi "diyince ilk 18'e girdi.
Sana sadece gecmis olsun diyorum.sen yarro iken daha iyiydin