Fatih Terim: "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz"

Terim de kusura bakmasin bugun ne yaptigini biliyormudur acaba? Oyunu okuyamamis ki orta saha yi bir anda bom bos birakti, sonra bakti olmuyor gitti son anlara dogru Donk'u aldi oyuna. 1 hafta boyunca ne calistiniz cok merak ediyorum. Bence hic bir sey.
dedim ya hocanın da konsantrasyonu gitti ki bence tek ortasaha yeterliydi,dogru hucum edebilsek genclere...ortasaha sorunu yasamadık.topu cezasahasına getiremedik.sorun bu.

maval okumus . futbolcularin bireysel laubali ve konsantre olmayan hallerini bu kadar kritik haftalarda duzene sokamamak mazeret kabul etmez

ben oyuncu degisikliklerine , skora filan bakmiyorum ama sahadaki adamlar ciddiyetsiz ve isine saygi gostermiyorsa o zaman antrenor sorgulanir

madem oyle tudor un gunahi neydi ? 4 maglubiyet almisti , terim de 3 maglubiyet aldi

Başak alanya ve bjk yı yenersek şampiyon oluruz da gençleri bile yenemediysen şu hafta zor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dedim ya hocanın da konsantrasyonu gitti ki bence tek ortasaha yeterliydi,dogru hucum edebilsek genclere...ortasaha sorunu yasamadık.topu cezasahasına getiremedik.sorun bu.
Ama o kadar kotu maca hazirlanmislar ki 1. dakika dan son dakika ya ortada oyun plani yoktu.

Terim de kusura bakmasin bugun ne yaptigini biliyormudur acaba? Oyunu okuyamamis ki orta saha yi bir anda bom bos birakti, sonra bakti olmuyor gitti son anlara dogru Donk'u aldi oyuna. 1 hafta boyunca ne calistiniz cok merak ediyorum. Bence hic bir sey.

Adam en iyi kadroyu sürdü sahaya olmadı gitti yanlış hamle yaptı ereni sokarak sonrada oda takıma uydu ve uyudu kenarda, terim bu kadar kötü oyunu beklemiyordu bence b planıda yoktu doğaçlamaylada olmadı.

ben oyuncu degisikliklerine , taktiksel denemelerine kizamam , bir ara fegouli ile rodrinin yerini filan degistirdi , sisirme top denedi , donk un ayagina guvendi .. bunlari deneyecek , hakli

ama marianonun bu hali , tonla sandel orta , kaleci calistirir gibi .. bu takim , eskiler hatirlamaz , o samsun antep antalya donemindeki saftig in GS sini hatirlatti

kadro iyiydi , ama ne yapsak acamadigimiz maclar oldugunda sisir sisir duruyorduk ... bu maci ona benzettim , o konuda bir organizasyon uretememesine de kizmiyorum , ama oyuncularin bireysel performansinda bu kadar dusus antrenore yazar

Adam en iyi kadroyu sürdü sahaya olmadı gitti yanlış hamle yaptı ereni sokarak sonrada oda takıma uydu ve uyudu kenarda, terim bu kadar kötü oyunu beklemiyordu bence b planıda yoktu doğaçlamaylada olmadı.
En iyi kadrodan bahsederken zaten kadromuz da alternatif yok, yani bu kadro dan baska bir kadro cikartmasina da gerek yok. Ama oyun icinde rakibi hic analiz etmemis cunku ne atak yapabildik ne de rakip defansin arasina top birakabildik. Bunu madem onceden sezemedin oyunun gidisatina gore oyun planini degistirecegine ikinci yarida tamamen sag dan soldan sisirtmeye gectik. Bunlari 1 hafta boyunca analiz edememis anlasilan bu malesef.

91545810de6143aebeb24fe8219cf94a.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim’in sözleri şu şekildeydi:

“Maça iyi de başlamadık, iyi de bitiremedik. Hayal kırıklığına uğradığım maçlardan bir tanesi oldu. Geçen hafta Trabzonspor maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum. Oyunun belki çok büyük bir bölümünde topla oynadık, oyunun hakimi gibi gözüksek de bu kadar topa hakim olan takımın daha fazla pozisyon bulması gerekiyordu. Gençlerbirliği bizim aksimize tam gerektiği gibi, küme düşen takımın reaksiyonu, savaşması gibi davrandı. Dolayısıyla 3 puanı aldı. Ümit Hoca’yı ve Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum.”

“Ciddi bir avantaj kaybettik. Kredimizi yitirdik ama şampiyonluğu değil. Liderliği bırakma ama niyetinde değildik ama bazen oluyor böyle. Olmasaydı iyiydi. Ümit ederim bu son olur burada. Bundan sonraki kolay telafi edilemez. Hiçbir şekilde galibiyeti dışında bir şey düşünmedim. 0-0 bitebilir miydi? Evet… Ona da bizimkiler müsaade etmedi. Bunlar oyunun içinde var. Puanı kaybetmiş olabiliriz ama şampiyonluğu kaybetmedik. Şampiyonluğun yine en önemli adaylarından biriyiz.”

Kaynak: galatasaray.org

Deplasmanlardan tırsıyoruz hocam.

1 puanı çok rahat alabilirdik. Ümit tüm hafta boyunca, maça nasıl önem verdiğini gösterdi..

Zaten zor durumda olan ve 8 kişi ile kapanan takıma, şuursuzca saldırdık.

Dürüst olayım ilk 33 dakikada gol atamayacağımızı anlamıştım..

1 puanı çok rahat alabilirdik. Ümit tüm hafta boyunca maça nasıl önem verdiğini gösterdi..

Zaten zor durumda olan ve 8 kişi ile kapanan takıma, şuursuzca saldırdık.

Dürüst olayım ilk 33 dakikada gol atamayacağımızı anlamıştım..

Doruk bizim takıma şut atmalarını nasıl öğretebiliriz.

Bu deplasman çok önemliydi ama kaybettik eşiği aşamadık bugün belkide sampiyonluk şarkıları söylüyorduk kazansaydık sabahtan beri maçı oynuyorum kafamda

Alemin Tek Kralı

Sıkıntı şampiyonluğun elden gitmesi değil. Gitmedi tabii ki. 6'da 6 yapacak ışığı takımda göremiyoruz.

Abi bence alanya maci oncesini taraftara acmak lazim bide boyle totem yapalim

Doruk bizim takıma şut atmalarını nasıl öğretebiliriz.

Reis biraz geri çekileceksin sanki gol atmak istemiyormuş gibi yapacaksın..

Karşı tarafta ister istemez, artık beni sevmiyor mu tribine girecek.. Ve üstüne gelmeye başlayacak..

üstüne geldikçe arkada boşluklar ve tavizler verecek.. Sonra atlayacaksın üstüne :ka:

Reis biraz geri çekileceksin sanki gol atmak istemiyormuş gibi yapacaksın..

Karşı tarafta ister istemez, artık beni sevmiyor mu tribine girecek.. Ve üstüne gelmeye başlayacak..

üstüne geldikçe arkada boşluklar ve tavizler verecek.. Sonra atlayacaksın üstüne :ka:

Alem adamsın doruk :D

Bence çok boş bir edebiyat olmuş

Bu takımın şampiyon olabilme ihtimali yok

Neden derseniz çünkü öncelikle oyuncu gurubuna güvenmiyorum

Sonra da hocasına güvenmiyorum NET...

Geri
Üst Alt