Fatih Terim: "Şampiyonluğun en büyük adayı biziz"

Artık değiliz, gerçekçi olmak lazım. İçeride 2 zor maçı yeneceksin de kalan 3 deplasmanı da kazanacaksın. Hadi içeridekileri yendin diyelim, son 10 deplasman maçında 7 mağlubiyet alan takım Alanya, Akhisar ve Göztepe’de mi kazanacak? Pek gerçekçi durmuyor. Ben inanmıyorum şahsen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6’da 6 yapmamız lazım. Belki bir beraberlik kredimiz olabilir Başak maçında olmaması şartıyla çünkü Başağın 6’da 6 yapacağını düşünmüyorum. Deplasman fobimiz malum ama bence bir tane dişli deplasmanımız kaldı oda Alanya maçı. Önümüzdeki 2 maçıda alırsak önümüz baya açılır.

Oynadığımız futbolla anca 3.luge adayiz. Hepinize yazıklar olsun.

6’da 6 yapmamız lazım. Belki bir beraberlik kredimiz olabilir Başak maçında olmaması şartıyla çünkü Başağın 6’da 6 yapacağını düşünmüyorum. Deplasman fobimiz malum ama bence bir tane dişli deplasmanımız kaldı oda Alanya maçı. Önümüzdeki 2 maçıda alırsak önümüz baya açılır.
aynen : )

Burda atip tutuyorsunuz basaksehir macinda takim liderligi tekrar aldiktan sonra yine eskiye döneceksiniz rahat olun

Her puan kaybi sonrasi pes etmeye gerek yok,bu takim sampiyon olacak

Oynadığımız futbolla anca 3.luge adayiz. Hepinize yazıklar olsun.

Oynadığı oyuna bakarsak sence kim hakediyor şampiyonluğu lebrondash

Haketmekle ilgili bir şey demedim. Şu kritik dönemde iğrenç bir futbol ortaya koyduğumuz ve tdmizin saçma tercihlerde bulunduğu ortada. Bu futbol devam ederse 3. oluruz.

Sorunun cevabıni da vereyim. Bu sene kimse şampiyonluğu haketmiyor. Futbol bakımından rezil bir sezon oldu. Kötünün iyisi şampiyon olacak.

Burda atip tutuyorsunuz basaksehir macinda takim liderligi tekrar aldiktan sonra yine eskiye döneceksiniz rahat olun

Her puan kaybi sonrasi pes etmeye gerek yok,bu takim sampiyon olacak
Harbiden ya sivas kasımpaşa ve de gençlerbirliği maçı sonrası şampiyonluk hayal, gitti şampiyonluk ,bu oyunla şampiyon olunmaz. İyisinde de kötüsünde de bu sezon tam destek vermelyiz sinerjimiz düşmemeli ben inanıyorum ki başakşehir maçını alıp liderliğe yükselerek bir daha bırakmayacağız.

Sen selcukla baslarsan ilk 11 de biraz zor oluruz sampiyonlugun en büyük adayi, akil mantik isi degil, belhanda nekadar kötü de oynamis olsa adam ansizin güzel bir ara pasi atabilecek kalitede, sen git belhandanin yarisi kadar oynamiyan selcuku tut belhandyi cikar, selcukun dün yapmaya calisti tek sey defans arkasinda yüksek toplar atarak oyunculari pozisyonlara sokmak oldu onda da herzamanki gibi beceremedi. selcukun yerine daima donku tercih ederim en azindan adam defansya yaprdimci olup ikili mücadeleden kacmiyor

Sen selcukla baslarsan ilk 11 de biraz zor oluruz sampiyonlugun en büyük adayi, akil mantik isi degil, belhanda nekadar kötü de oynamis olsa adam ansizin güzel bir ara pasi atabilecek kalitede, sen git belhandanin yarisi kadar oynamiyan selcuku tut belhandyi cikar, selcukun dün yapmaya calisti tek sey defans arkasinda yüksek toplar atarak oyunculari pozisyonlara sokmak oldu onda da herzamanki gibi beceremedi. selcukun yerine daima donku tercih ederim en azindan adam defansya yaprdimci olup ikili mücadeleden kacmiyor
Selçuk un yerine donku tercih edersen hücumdaki tüm yükü belhandaya vermiş olursun defanstan top çıkarmak işkence haline gelir. Fernando-Selçuk-Belhanda şu 6 hafta için zorunda olduğumuz bir diziliş

Biz olacağız şampiyon ama içimize sinecek mı hayır

Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt