- 11 Haziran 2015
- 39.293
- 27.669
- 2.083
Boşa geçirecek zamanımız olsa haklısın hocam ama 3 senedir boşa geçiyor Galatasarayın geleceği.
İşte bunu idrak edemeyen kesim biraz daha ders alsın ayak bağı olup duruyorlar her seferinde ztn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boşa geçirecek zamanımız olsa haklısın hocam ama 3 senedir boşa geçiyor Galatasarayın geleceği.
En azılı ftci bile yeter git ulan diyip illallah etmeden gitsin istemiyorum bazen bendeAz daha kalsın da şu savunmak için kırk takla atan bilirkişiler kıvırmaya başlasın biraz keyiflenelim
En azılı ftci bile yeter git ulan diyip illallah etmeden gitsin istemiyorum bazen bende
O çaresizliği,o pişmanlığı görmek istiyorum klavyelerde
Onlarda gemiyi terkedecek ama gemi batmış olacak
Hala oyuncu yok hoca ne yapsın diyenler var. Dünkü ads nin başında Ft olsa en az 4 yerdi bjkden. Bunu anlamak istemiyorlar. Futbolcu antrenman konusunda gaddar disiplinli adamı sevmiyor. Bakıyorum Emre kılıç uzaktan en az 10 golü olan adama şut çekmek yasaklanmış. Her duran top ömerinhoda. Soğutucunun üzerinde bakan bir hoca yanında sadece evet diyen yardımcılar. Zaten taraftar terimi haşa peygamber yerine koymuş sanki. Muslerayı 4 maçta silen adamlar 4 yıldır terim için ağızlarını bi açamadılar gitti.En azılı ftci bile yeter git ulan diyip illallah etmeden gitsin istemiyorum bazen bende
O çaresizliği,o pişmanlığı görmek istiyorum klavyelerde
Onlarda gemiyi terkedecek ama gemi batmış olacak
Bizde seviyoruz Terimi ama olmuyor artık oda ısrarla zorluyor. Aziz Yıldırım gibi oldu şuanda. 3 senedir yazıyorum Terimin devri Morinho gibi eskide kaldı. Futbol durarak oynanan bir oyun değil artık. Sabit sistem yok. Adamlar 90 dakikada 10 tane farklı formasyona dönüyor. Statik adam devri bitti. Koşmadan dayanıklı olmadan olmuyor. Bize gelen tank gibi adamlar muhallebiye dönüyor. Taktik 20 sene öncesinde kalmış antrenman 10 sene öncesinde kalmış hala terim hala terim. Sıktı artık abuk sabuk mimikleri manasız açıklamaları3 senedir kaldığı yerden devam ediyor. Adam akıllı hazırlık maçı bile yap(a)madık. Futbolcularda mental olarak da bir değişim yok. Hatta umursamazlıklar iyice yol almış. Böyle devam ederse olacaklar belli, futbolcu ve hoca sezon boyunca klişe söylemlerle yürüyecek. Tabii bu yönetim de çok olumsuz sonuçlar olsa bile kovamaz. Anca medya (olmayan) ve taraftar baskısı ile karşılıklı yol ayrımı olursa olur. Şu var ki hoca artık taraftarı da arkasına alıp, bilindik psikolojik durumlarla bile ligi götüremeyecek halde. Kısaca ligi tanıyor olayı da artık kurtarmıyor. O zaman da hocanın net olarak bir esprisi kalmıyor. Zaten sezonun yarısında cezalı.. Teknik taktik kısmı hakkında konuşulacak çok şey var da, bitmez. ' Makas açıldı ' söylemi hoca için gayet net uygun bir cümle. Yardımcıları kendisine ne kadar yardımcı olabiliyor ve yeterli? Bu tür şeyler evlatçılık olayıyla veya afedersiniz parasını verip haybeye Pro lisans falan almak ile bitmiyor. Top 5 ligin 2-3. lig takımlarının bile neredeyse yarım düzine teknik ekibi var. Ve hepsi aktif iş yapıyor, çalışıyor. Sonuç olarak ortada bir yapı ve oluşum yok. Ve hocanın sadece söylemde kaldığı onca şeylerden biri olan bu gençlik aşısı için kendisine güvenim maalesef yok. Olmasını en çok ben isterdim. Hocayı ne kadar sevdiğimi bilen bilir.
Onu bende göremiyorum. Evet verenler umarım sitedeki kuş tayfasıdır.kimlerin oy verdigini nerden goruyoruz?
terimin forumda 8-10 tane kemik oyu var zaten ama 30 civarı oy varsa kuslar devreye girmis olabilir.Onu bende göremiyorum. Evet verenler umarım sitedeki kuş tayfasıdır.
Aklı başında Galatasaraylıların Evet demesi üzücü gerçekten öyleyse. Şu kadroyu Yılmaz Vurala versen daha etkili hareketli oyun oynatacağını düşünüyorum. Fakat gerçek şu ki yeni nesil hocaların yanına yaklaşamıyor 50 üzeri hocalarterimin forumda 8-10 tane kemik oyu var zaten ama 30 civarı oy varsa kuslar devreye girmis olabilir.
Hakaret yok. Umarım kuşturlar dedik. Hakaretin kriterleri çok daha farklı diye biliyorum algı yapmayalım bence bu konuda. En azından kendi adıma yazayım lafınız banaysaOy vermedim ama anket açıp sizin vermediğiniz oyu verenlere hakaret etmek neyin kafası?
oy verenleri neden goremiyoruz? diger anketlerde gorunuyordu sanki.Oy vermedim ama anket açıp sizin vermediğiniz oyu verenlere hakaret etmek neyin kafası?