Fatih Terim Takımda Devam Etmeli mi?

Hakaret yok. Umarım kuşturlar dedik. Hakaretin kriterleri çok daha farklı diye biliyorum algı yapmayalım bence bu konuda. En azından kendi adıma yazayım lafınız banaysa
Sitede bizim bilgimiz dışında kuş olma ihtimali %1dir.

Bu durumda sen veya başkası oy verenler kuştur umarım vs diyorsa sıkıntı vardır, kimse aksi oy vermeyecekse; aksi düşüncede olmayacaksa kapatalım forumu gidelim.

Ya bu yönde konu açmayın ya da aksi düşünceye karşı nezaketli davranın.

Sitede bizim bilgimiz dışında kuş olma ihtimali %1dir.

Bu durumda sen veya başkası oy verenler kuştur umarım vs diyorsa sıkıntı vardır, kimse aksi oy vermeyecekse; aksi düşüncede olmayacaksa kapatalım forumu gidelim.

Ya bu yönde konu açmayın ya da aksi düşünceye karşı nezaketli davranın.
Sayın admin bakın umarım kuştur yoksa üzülürüm dedim. Bunlar kuş allah belalarını versin demedim. Forumda bu konuda kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ziyaretçiler oy kullanabiliyor mu? İllaki kayıtlı üye olmasına gerek yok anlatmak istediğim bu

WTF

ft nin gitmesini kötü oyun ve kötü sonuçtan dolayı istiyoruz zaten

Bu durumda yerine gelecek tdnin kötü oyun ve kötü sonuç yaşatması ftyi tekrar geri istemeyi gerektirmez,aynı bozuk bir peyniri yemek istemeyip tekrar bozuk peyniri istemek gibi bişey olur,başarılı olamayan giitmeli,sabır gösterilince başarılı olacak gibiler kalabilir,başarılı olanda kalır zaten

Siz tahammül ve sabrı çok yanlış anlamışsınız,herkese sabır gösterilmez,örneğin riekerinke,prandelliye,hamzaya sabır göstermekle tudora,manciniye sabır göstermek farklı şeyler,sabır gösterilmeyi hakedicekler en başta

Taraftardada büyük suç var ama senin dediklerinden dolayı değil,şuanda hasnun galip basılıp yönetime el konulmadıysa,florya dayaktan geçirilmediyse,ft koltuğunda evlatları kulübede oturuyosa suç taraftarda,gayet sabırlıymış taraftar

3 senedir bi halt yapamayıp milyonları cukkalayanlar,ay sonunu getiremeyen taraftardan sabır istiyor,onlarla alay ediyo,dalga geçiyo,duygularını sömürüyo

Sen sabrettiğin için,sabredin dediğiniz için burnumuz boktan çıkmıyo,siz sabrettiğiniz için bizde bu rezilliklere katlanmak durumunda kalıyoruz ülke siyasetinde olduğu gibi

Ne günahımız vardı arkadaş başkalarının sabrının kahrını bizde çekiyoruz

Sonuç olarak gitmesini geçtim pro lisansını aldığı yere uğur dündarın arena ekibi gibi baskın yapılmalı ve kapattırılmalı,tekrar gelemesin
Düşüncelerin için teşekkür ederim ama mesajı öyle bir yazmışsın ki Terim'i koşulsuz savunduğum havası vermişsin. Başta uyardım lafım taraftara.

Bu durumda yerine gelecek tdnin kötü oyun ve kötü sonuç yaşatması ftyi tekrar geri istemeyi gerektirmez, demişsin de Terim 4. Dönemini yaşıyor. Demek kötü sonuç Terim'i istemeyi gerektiriyor ve bu sözün benim yazdıklarımı destekler nitelikte. Ben özünde bunu diyorum. Her başarısız olduğumuzda Terim nerede niye gelmiyor terim bu takımı şampiyon yapar deniyor. Kaç kere yaşandı bu. Sen bunu dersen bugün Terim gitsin diye ağlamayacaksin. Savunduğum şey bu.

Özetle Terim teknik direktörlüğü geri dönmeyecek şekilde bırakmadığı sürece bu kısır döngü bal gibi de döner.

Sayın admin bakın umarım kuştur yoksa üzülürüm dedim. Bunlar kuş allah belalarını versin demedim. Forumda bu konuda kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Ziyaretçiler oy kullanabiliyor mu? İllaki kayıtlı üye olmasına gerek yok anlatmak istediğim bu
Kullanamazlar.

Seçim geç oldu, o yüzden yapılanma için hocayla devam doğruydu, vakit kalmadı şimdi kovulursa sezon çöpe gider falan gibi ifadelere itirazım var

1- yapılanma hadiselerini gözünüzde büyütmeyin, iyi bir hocaya 3 transfer yaparsın 1 ayda yapılanır

2- 3,5 senedir yapılanamayan adamdan yapılanma beklenmez

3- başkan adayı 1 yıldır hazırlanıyorum dediyse istese hocayı da transferleri de halletmiş olurdu seçildiğinde, seçildiği ertesi pazartesi de yeni hoca başlamış olurdu, 2 haftaya transferler gelirdi, 7-8 hazırlık maçı ayarlardın takım alışırdı, al sana yapılanma

4- başkan adayı bu hocayla çalışacaktı, hoca da bu başkan adayıyla çalışacaktı zaten, son zamanlarda da ona göre davrandı zaten (!)

5- ne kadar erken giderse o kadar iyi olur, kaldığı her gün daha fazla batacağız

6- Ama batmışız çıkmışız umrunda değil zaten. Sözleşmeyi 2’ye katlamış, 3 yılı da bağlamış, hayatta gitmeyecek, her zaman bir bahanesi olacak

7- Nasıl golü atan oyuncuysa hatayı yapan da her zaman oyuncu olacak. Galibiyet oldukça “evet meyveleri almaya başladık” diyecek, yenildikçe de “5 metreden onu atacaksın” diyecek

Düşüncelerin için teşekkür ederim ama mesajı öyle bir yazmışsın ki Terim'i koşulsuz savunduğum havası vermişsin. Başta uyardım lafım taraftara.

Bu durumda yerine gelecek tdnin kötü oyun ve kötü sonuç yaşatması ftyi tekrar geri istemeyi gerektirmez, demişsin de Terim 4. Dönemini yaşıyor. Demek kötü sonuç Terim'i istemeyi gerektiriyor ve bu sözün benim yazdıklarımı destekler nitelikte. Ben özünde bunu diyorum. Her başarısız olduğumuzda Terim nerede niye gelmiyor terim bu takımı şampiyon yapar deniyor. Kaç kere yaşandı bu. Sen bunu dersen bugün Terim gitsin diye ağlamayacaksin. Savunduğum şey bu.

Özetle Terim teknik direktörlüğü geri dönmeyecek şekilde bırakmadığı sürece bu kısır döngü bal gibi de döner.
tudor yarım dönemi sezon sonu,yarım dönemi sezon başı toplamda sadece 1 dönem bizdeydi ve bişeyler verebilmişti,bu sebeple insanlar td önerirken tudoruda öneriyor hepi topu 1 dönem çalışan biri olmasına rağmen

ft nin 96-00 dönemi var,uefa kupası var,euro 2008i var,milanda çalışması var,çalıştığı nerdeyse her sene takımı şampiyon yapması gibi etmenler vardı,istenmesini gerektirecek

bizde

96-00 başarılı

canaydın dönemi başarısızdı sadece ama bir önceki 96-00 ve uefadan dolayı kredisi hemen bitmeyecekti

3.döneminde yine lig şampiyonluğu şlde çeyrrk final derken bizi tffye sattı ama bunu medyadaki yakınları aysalın göndermesi şeklindeki algısı taraftarın içinde yarım kalan hikaye olarak kaldı

arada geçen mancini prandelli hamza riekerink ve tudorda sonlara doğru saçmalayınca herkesin tekrar ftyi istemesi gayet normaldi

çünkü taraftar baktı ligde şampiyonluk yok,derbilerde yine sinmişiz,avrupa desen hak getire,bari ft gelsin ligi kesin alır avrupadada yine bişeyler yapar diye düşündü

ancak 4. döneminin ilk 2 seneside şampiyon olmasına rağmen iyi oyun yoktu,diğer 2 senedede eski tdlerin yerine istenme sebebi iyi oyundu-yok,derbilerde başarıydı-yok,ligi bari alırdı-yok,e avrupa-oda yok

dolayısıyla sıçtı ve sıvadı,ortada yapar,düzeltir,başarır diyeceğimiz herşeyi eline yüzüne bulaştırdı ilk defa bu kadar

şimdi yerine gelen td şampiyon olamazsa x taraftar ft gelsin ligi alır diyebilirmi-diyemez,derbilerde rakipleri şöyle kaldırır indirirde diyemez,ft olsaydı avrupada şöyle başarılı olurduda diyemez,kısaca bütün tutunacak dallar eridi bitti,bir sebep kalmadı istemek için

sen taraftara ne bakıyorsun,aysun kayacı gibi konuşturma beni şimdi

az önce nöbette gördüm caneri isteyen var,ftye başarılı diyen var,st john maçında iyi oynadığımızı düşünende var,var oğlu var her çeşit

ben hiç gül bahçesinde çalışmadım diyen birine inananda var,ilk dönemi hagileri popescuları havada uçuşuyodu,2.dönemi gelen giden adamların sayısını unuttuk,3.döneminde ronaldinholar,fabianolar,sneijderler,drogbalar altın tepside sunuluyodu beyefendiye ama neymiş hiç gül bahçesinde çalışmamış,buna inananda var,s et sen bu kafalarıda taraftarlarıda

Bende evet diyenlerdeniz. Oyle rahatca eve demedim ama bu sene bu sekilde gecirecegiz. Bunun en buyuk sebebi secim ve secimlerin gec olmus olmasi. Umarim basarili oluruz. Terim veya baskasi onceligimiz Galatasaray. Sartlar boyle olustu.

Bunca basaridan sonra Fatih hoca’nin 2 sezon üst üste basarisiz olmasina pek aliskin degiliz

Gectigimiz sezon sampiyonluk iki gol ile kacti Ama Normal sartlarda Rahat bir sekilde Sampiyon olmamiz gerekirdi ve ne yazik ki olmadi

Özelikle Son 2 sezon da Fatih hoca da eskiden alisik oldugumuz heyecan ve hirsi göremedim,bodrum iddialari veya takimin dogru duzgun antreman yapmadigi gibi konular her Gecen gün gerceklik payi varmis gibi insanlarin arasinda konusuluyor

Ffp den bu sezon kurtulduk ve Fatih hoca Belki de daha Rahat bir sekilde bir kadro kuruyor kafasinda olanlari uygulayacak

Ama ben Fatih hoca’yi sevmeme ragmen saygi duymama ve minnettar olmama ragmen sözlesmesi bittiginde bir Galatasaray efsanesine yakisir sekilde yollari ayirmamiz gerekiyordu cünkü Galatasaray’a yeni bir heyecan gerekiyor ve Fatih hoca’nin da kariyerini tamamladiginda Son dönemdeki basarisizligiyla degil de herzaman basarilari ile hatirlanmasini istiyorum

Umarim haksiz cikarim yanilirim ve Fatih hoca buyuk basarilar elde eder önümüzdeki 3 sezon da

Bu arada Terim gercekten maclardan soguttu beni. St Johnstone macinin 2. yarisina bile bakmadim artik, o kadar kötüydük. Kurdugu kadro da bana heyecan vermiyor pek.

Eskiden gelecek 3 haftanın maçlarının tarihini saatine kadar bilirdim, simdi ise St Johnstone maçının o günkü varligindan forumda kirmizi ile bahsedilmesinden anlamistim. Nerden nereye

Fatih Hoca gibi başarılı bir Teknik Direktör 100 senede bir gelir.Ancak gelinen noktada 3 senedir oynanan oyunda hiçbir ışık yok.

Transfer ettiğimiz oyuncular takıma katılıyor.Sahaya çıkıyorlar zımba gibiler.2 ay sonra adım atacak hali olmuyor aynı oyuncuların.Sürekli bir geriye gidiş.

Oyun olarak biz ne oynuyoruz ne yapmaya çalışıyoruz ben çözemedim 3 senedir.

Fatih Terim hocamızın kredisini taraftar bazında görmek için Mustafa Cengizi nasıl şamar oğlanı yaptığından buna rağmen cengizin bir aksiyon alamamasından anlayabiliriz.

Sözün Özü yaşınında iyice ilerlediğine göz önüne alarak kendisine ikinci ve efsane bir jubile yapılıp vedalaşmak en doğrusu.

Terimi severiz ama bu halleri zarar veriyor. Burak Elmas malesef Terimi kovamaz ama bir şekilde baskıyı üzerinde hissetmeli. Taraftar maçlarda baskı yapsın diyeceğim ama onlarında kendilerine hayırları yok. Umarım bu sene boşa geçmez

Dünden sonra daha ılıman bir ortam gördüm ki olması gereken de bu.

Görüldüğü üzere evet diyenler Galatasaraylı ve onlar da her şeyden memnun olarak evet demiyorlar.

Kendi fikrimizi savunmak ve öne çıkarmak için yalan/yanlış beyanlarda bulunmayalım kafi. Takımın durumu ortada ama bana göre de bazı mevkiler bomboş. Mesela Ömer Bayram kesinlikle sol bek oynamamalı, Arda maks 15 dk girmeli. Babel kalacaksa 1 ay sonra anca tam hazır olur vs.

Yapılacak transferlerle takım bambaşka bir çehreye bürünebilir ha yine olmazsa da başka hoca gelir, şu ana kadar iyi transferler yapıldı.

Geri
Üst Alt