Düşüncelerin için teşekkür ederim ama mesajı öyle bir yazmışsın ki Terim'i koşulsuz savunduğum havası vermişsin. Başta uyardım lafım taraftara.
Bu durumda yerine gelecek tdnin kötü oyun ve kötü sonuç yaşatması ftyi tekrar geri istemeyi gerektirmez, demişsin de Terim 4. Dönemini yaşıyor. Demek kötü sonuç Terim'i istemeyi gerektiriyor ve bu sözün benim yazdıklarımı destekler nitelikte. Ben özünde bunu diyorum. Her başarısız olduğumuzda Terim nerede niye gelmiyor terim bu takımı şampiyon yapar deniyor. Kaç kere yaşandı bu. Sen bunu dersen bugün Terim gitsin diye ağlamayacaksin. Savunduğum şey bu.
Özetle Terim teknik direktörlüğü geri dönmeyecek şekilde bırakmadığı sürece bu kısır döngü bal gibi de döner.
tudor yarım dönemi sezon sonu,yarım dönemi sezon başı toplamda sadece 1 dönem bizdeydi ve bişeyler verebilmişti,bu sebeple insanlar td önerirken tudoruda öneriyor hepi topu 1 dönem çalışan biri olmasına rağmen
ft nin 96-00 dönemi var,uefa kupası var,euro 2008i var,milanda çalışması var,çalıştığı nerdeyse her sene takımı şampiyon yapması gibi etmenler vardı,istenmesini gerektirecek
bizde
96-00 başarılı
canaydın dönemi başarısızdı sadece ama bir önceki 96-00 ve uefadan dolayı kredisi hemen bitmeyecekti
3.döneminde yine lig şampiyonluğu şlde çeyrrk final derken bizi tffye sattı ama bunu medyadaki yakınları aysalın göndermesi şeklindeki algısı taraftarın içinde yarım kalan hikaye olarak kaldı
arada geçen mancini prandelli hamza riekerink ve tudorda sonlara doğru saçmalayınca herkesin tekrar ftyi istemesi gayet normaldi
çünkü taraftar baktı ligde şampiyonluk yok,derbilerde yine sinmişiz,avrupa desen hak getire,bari ft gelsin ligi kesin alır avrupadada yine bişeyler yapar diye düşündü
ancak 4. döneminin ilk 2 seneside şampiyon olmasına rağmen iyi oyun yoktu,diğer 2 senedede eski tdlerin yerine istenme sebebi iyi oyundu-yok,derbilerde başarıydı-yok,ligi bari alırdı-yok,e avrupa-oda yok
dolayısıyla sıçtı ve sıvadı,ortada yapar,düzeltir,başarır diyeceğimiz herşeyi eline yüzüne bulaştırdı ilk defa bu kadar
şimdi yerine gelen td şampiyon olamazsa x taraftar ft gelsin ligi alır diyebilirmi-diyemez,derbilerde rakipleri şöyle kaldırır indirirde diyemez,ft olsaydı avrupada şöyle başarılı olurduda diyemez,kısaca bütün tutunacak dallar eridi bitti,bir sebep kalmadı istemek için
sen taraftara ne bakıyorsun,aysun kayacı gibi konuşturma beni şimdi
az önce nöbette gördüm caneri isteyen var,ftye başarılı diyen var,st john maçında iyi oynadığımızı düşünende var,var oğlu var her çeşit
ben hiç gül bahçesinde çalışmadım diyen birine inananda var,ilk dönemi hagileri popescuları havada uçuşuyodu,2.dönemi gelen giden adamların sayısını unuttuk,3.döneminde ronaldinholar,fabianolar,sneijderler,drogbalar altın tepside sunuluyodu beyefendiye ama neymiş hiç gül bahçesinde çalışmamış,buna inananda var,s et sen bu kafalarıda taraftarlarıda