Fatih Terim Takımda Devam Etmeli mi?

Benim fikrim Galatasarayın kaybedecek 1 dakikası yok. Olaki perşembe elenmemiz durumunda baya bi prestij kaybı yaşayacağız. Burda terim kadar Elmas ta çok fazla suçlu. Madem hocayla çalışacağın belli transferleri ayarla bitir açıkla. Fener 8 maç yapacak hazırlık. Biz hazırlık maçlarını Avrupa elemeleri sayesinde onun niyetine oynuyoruz. Baştan aşşağı rezalet bir durum. Umarım ocakta boş yorumlar dinlemeyiz terimden

Benim fikrim Galatasarayın kaybedecek 1 dakikası yok. Olaki perşembe elenmemiz durumunda baya bi prestij kaybı yaşayacağız. Burda terim kadar Elmas ta çok fazla suçlu. Madem hocayla çalışacağın belli transferleri ayarla bitir açıkla. Fener 8 maç yapacak hazırlık. Biz hazırlık maçlarını Avrupa elemeleri sayesinde onun niyetine oynuyoruz. Baştan aşşağı rezalet bir durum. Umarım ocakta boş yorumlar dinlemeyiz terimden

Hazırlık maçı konusunda benzer fikirler var da ben katılmıyorum, sezonu erken açan bir takım zaten haftada bir maç oynarken fazlasını yapmamalı kesinlikle. Hiç oynamayanlar için belki ayarlanabilir ama o da makul olmaz çünkü şu dönemde herkes en ciddi hazırlık maçlarını oynayacak. Gelecek süreçte 15 günde 4 maç oynayacağız zaten, üstüne fizik kondüsyon olarak yeni yeni toparlanan bir takımın ekstra maç yapmasına ben gerek görmüyorum.

Fenerde 40 oyuncu var onlar 10 tane yapsa da olur.

Hayir verdim ama bu sene kalmali ve kalacak da. Aslinda Sen Cansın'a elendigimiz an istifa etmeli, o macin mazareti filan olamaz, olmamali fakat gittigi an yerine gelen rahat birakilmaz. Onun icin 1 sene devam etmeli.

saint johnstone'a elenirsek bencew gitmeli ama her türlü devam edecektir. bana kalsa elenme sonrası cekedi asmalı ki rakiplerin çapına göre o kriter tur tur da devam edecek gözümde. ligde kaza filan eyvallah ama galatasaray avrupa'ya ağustos'ta veda ediyosa bi zahmet hocaya da bi yaptırım olmalı. tabi gelecek hoca çok sancılı olacak ve sezon içinde kuvvetle muhtemel puan durumunda terim'in de gerisinde kalacak ama tudor gibi galatasaray'a sezon başlamadan avrupa'yı kapattıran hocaya da eli kolu bağlamanın lüzumu yok.

Nagelsmann ayarinda yabanci adam gelecekse hocamizla yollari ayirabilirz. Gerekirse yeni hocayi bonservisiyle getireceksin. Burda bir cok kez gitmesini istedigimi belirttim. Ama baktik 2-3 sene dönüp dolasip tekrar FT'i getireceksen kalmasindan yanayim. Ayni tas ayni hamama devam..

Bir yanda geçmişin koca parlak mazisi var. Hocaya bıraksın demek zoruma gider. Bir yanda birkaç yıldır sahada ağır çekimde paslaşmaktan başka bir şey yapmıyoruz, hoca devam etsin demek Galatasaray'a kötülük gibi geliyor. Bilmiyorum kafam çok karışık.

Geri
Üst Alt