Erhan Karkucak
Tecrübeli Üye
- 26 Kasım 2008
- 5.558
- 836
- 388
Hocaya kızamıyorum. Zira istediği transferleri yapamıyorlar. Bu çok açık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin şampiyonluğunun neyine sevineyim.mayis ayinda sevinecekmisin
Hocaya kızamıyorum. Zira istediği transferleri yapamıyorlar. Bu çok açık...
MarcaoHocaya kızamıyorum. Zira istediği transferleri yapamıyorlar. Bu çok açık...
niye?Bazı kişiler inşallah kaybederiz de Terime sallarım diye pusuda bekliyor.
bu kadronun böyle oynamaya hakkı yokHocaya kızamıyorum. Zira istediği transferleri yapamıyorlar. Bu çok açık...
Hoca orta saha istiyor. Forvet istiyor. Stoper istiyor nerede ? Emin ol Galatasaray'a olan saygısından sesini çıkarmıyor. Saydığın oyuncuların bir çoğu rotasyon için alındı. Diagne tamamen yönetimin işi, hocanın istediği isim Alan idi.Marcao
Luyindama
Diagne
Mitro
Nzonzi
Seri
Babel
E.Mor
Jimmy
Şener
unuttuklarımı sen tamamala.
Bu tip eleştirilere ben de katılıyorum. Benim söylemek istediğim ister FFP deyin ister yönetimin beceriksizliği deyin hocanın istediği oyuncular alınamadı.bu kadronun böyle oynamaya hakkı yok
adamlar 9 kişi kaldı 17-18 dk 2 kişi fazla oynadın
babelin ofsayttan verilmeyen golü dışında pozisyon yok
Bu saygı zarar veriyor. Orta saha istiyorduHoca orta saha istiyor. Forvet istiyor. Stoper istiyor nerede ? Emin ol Galatasaray'a olan saygısından sesini çıkarmıyor. Saydığın oyuncuların bir çoğu rotasyon için alındı. Diagne tamamen yönetimin işi, hocanın istediği isim Alan idi.
Ben şöyle düşünüyorum; itiraz etse de şuanda çok şey değişmez. FFP elimizi, kolumuzu bağladı. Bunları yönetimin beceriksizliğini bir kenara koyarak söylüyorum.Bu saygı zarar veriyor. Orta saha istiyordu
Gidip Şener'i aldırcağına bedava Salih vardı.